PLAN: writing an e-book!

Eerder schreef ik al over het schrijven van een e-book. Ik had veel twijfels over het onderwerp waarna ik het idee maar even liet wachten. Vervolgens vertelde nog iemand me dat ik echt een e-book moest gaan schrijven en gaf me meteen een onderwerp. Goed idee! Als je meer wil weten zul je even verder moeten lezen…

Over een maand (en 2 dagen) word ik 20, dat betekent dat mijn tienerjaren voorbij zijn. Sinds mijn 13e heb ik fibromyalgie en ik heb een heleboel dingen geleerd gedurende deze jaren. Normale tieners leren veel, maar ik denk dat ik andere dingen geleerd heb. Daar ga ik over schrijven!

Het wordt geen enorm boekwerk (verwacht geen 100 pagina’s) en ik weet ook nog niet wanneer ik het klaar ga krijgen. Dat het gratis wordt dat weet ik wel zeker, nu alleen nog een manier bedenken hoe het makkelijk voor jullie te downloaden is, hoe ik het boek het beste kan gaan opmaken, en nog meer van deze praktische dingetjes.

Als je tips hebt, laat het me weten! Wat zou jij graag willen zien/lezen in en van mijn e- book?

14 reacties

 1. Renske 11 juni 2012 / 14:03

  Gaaf! Ik ben benieuwd! Misschien heb je iets aan ‘iBooks Author’? Volgens mij heet ‘ie zo en het staat gewoon in de Mac App Store.

  Succes ermee!

 2. Elisabeth 11 juni 2012 / 14:44

  Wat geweldig idee, ben heel benieuwt wil je boek zeker lezen.

 3. Harmke 11 juni 2012 / 17:28

  Wat een super tof idee! Als het uit is, ga ik het zeker weten downloaden!

 4. Ise 11 juni 2012 / 18:17

  Ik zal het ook zeker gaan downloaden, ben benieuwd!

 5. Ilse 11 juni 2012 / 23:33

  Super leuk! En zoals ik al zei; ik wil je best helpen met vormgeving e.d.! 🙂

 6. sonja 13 juni 2012 / 12:58

  ik ben eigenlijk heel benieuwd met welke software je dit gaat maken. Ik zou graag mijn hersenspinsels laten afdrukken als boek of ebook, maar geen idee hoe er aan te beginnen…

 7. Jildou 13 juni 2012 / 18:50

  Gaaf! Heel leuk dat je dat gaat doen, succes! Je kunt het!

 8. Nathalie 13 juni 2012 / 21:12

  Leuk, ik dacht ook aan een boek schrijven. Ik heb een kennis die haar eigen e-book geschreven heeft. Heel kleurrijk en interessant… en nu schrijf je erover.. hmmmmm…

 9. Anne 16 juni 2012 / 12:51

  Dat lijkt me heel interessant! Ik heb maar één tip: schrijf vanuit je hart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.