Plekken waar wij nog heen willen met de auto

Nu ik verhuisd ben van Den Helder naar Alkmaar zijn heel veel leuke plekjes ineens veel dichterbij! Het is heel leuk om met de auto op pad te gaan en supersnel op de plaats van bestemming te zijn. Daar word ik echt heel blij van! Waar ik heen wil? Dat deel ik graag in deze blogpost! 

Goed verzekerd op pad

Om te beginnen hebben we natuurlijk een verzekering nodig om veilig met de auto op pad te kunnen! Met een Allianz Direct autoverzekering ben je altijd goed verzekerd onderweg.

Een wa verzekering is wettelijk verplicht en is ook meteen de meest gekozen autoverzekering bij auto’s ouder dan 12 jaar. Wij hebben ook een auto die ouder is dan 12 jaar en kozen ook voor deze verzekering. Met een WA verzekering ben je verzekerd voor schade die je bij anderen maakt.

We zijn verzekerd, wonen in Alkmaar, zitten in no-time op de snelweg. Wat houdt ons nog tegen? We gaan binnenkort zeker weten de auto in en naar deze plekken:

Ikea

Sommige mensen haten de Ikea, andere mensen houden ervan. Ik hoor duidelijk bij de laatste groep. We hebben nog een kast nodig in de woonkamer, dus dat is een mooi excuus om even te gaan rondkijken. 

De hele sfeer die er hangt en het lekkere eten vind ik fijn. Het is, nu we in Alkmaar wonen, maar 25 minuutjes rijden (naar Haarlem), dus dat is top! Vanaf Den Helder was je zo een uur onderweg, dat is net even te lang. 

Loods 5

Loods 5 is een woonwinkel waar ik graag kom. Vooral om inspiratie op te doen voor die kast die er moet komen! Maar ze hebben er ook leuke accessoires en spullen die ik helemaal niet nodig heb (bijvoorbeeld leuke postkaartjes). De dichtstbijzijnde winkel zit in Zaandam, wat vanuit hier ook heel goed te doen is. 

Er zit ook een outlet in de buurt, leuk om ook even te gaan kijken. 

Amsterdam

Het lijkt me fantastisch om een kort ritje te maken naar Amsterdam, de auto te parkeren bij een plek waar je makkelijk het ov kan pakken en lekker te gaan winkelen. De winkel waar ik het liefst naartoe ga is de Søstrene Grene, voor diezelfde spulletjes die ik helemaal niet nodig heb, haha. Maar ze hebben er ook geweldige woonaccessoires. Ik kom daar altijd met plezier!

Rotterdam

Bernard zijn werk is in Rotterdam, waardoor hij ook heel veel vrienden in Rotterdam heeft. Het lijkt me heel leuk om die nog eens te zien in Rotterdam. Bernard rijdt zelf meerdere keren per week op en neer naar Rotterdam voor zijn werk.

Den Helder

Uiteraard gaan we ook nog weleens terug naar Den Helder nu we in Alkmaar wonen. Mijn ouders wonen er namelijk nog! Ik schreef onlangs over mijn favoriete plekjes in Den Helder, het lijkt me leuk om uit eten te gaan met mijn ouders binnenkort op een van die plekjes.

Op al deze plekjes zijn we binnen een uur met de auto, dat vind ik echt heel fijn! Wat zijn plekjes waar jij nog graag heen zou willen?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.