Powervrouwen: Fatima Moreira de Melo

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Pokerlistings.

Hockeychick, babe van het jaar, soapie, pokerchick, model, welke titel heeft deze vrouw niet? En leuker nog, wat kan deze vrouw niet? Volgens mij heeft zij alles gedaan waar een klein meisje van droomt (ze is alleen geen prinses, maar wat niet is kan nog  komen, toch?). Op het moment is ze professioneel pokeraar! Hoe krijgt ze het toch steeds voor elkaar?

Waarom vind ik Fatima Moreira de Melo zo’n toffe vrouw? Omdat het lijkt of ze zo veel geluk heeft gehad, en of ze alles  kan en dat alles haar maar aangewaaid komt. Dat denken mensen altijd, als je het geluk hebt dat je topsporter kunt worden of je professioneel kunt pokeren dan is dat gewoon puur geluk.

Check haar even naast model Kim Feenstra staan, hoe tof!

Mijn blog draait om genieten en je leven zo leuk mogelijk maken. Ik vind succesvol zijn en jezelf uitdagen een groot onderdeel van het leuker maken van het leven. Door iets te kiezen wat buiten je comfortzone ligt beleef je hoe dan ook een interessante tijd. Kiezen wat anderen niet kiezen en wat eigenlijk een risico is, maakt het leven steeds weer een klein stukje leuker, spannender en  interessanter. Waar ik naar toe wil?

Ik wed dat er genoeg mensen zijn op deze aardbol (jij?) die exact hetzelfde kunnen als Fatima, maar het niet doen. Die elke dag naar hun saaie baantje gaan en nooit het risico hebben durven nemen om te kiezen voor ‘het onzekere’, zoals zij. En dat zie ik als ik naar haar kijk, een vrouw die risico’s heeft durven nemen en hard gewerkt heeft en daar alleen maar beter van is geworden. En daar heb ik ontzettend veel respect voor en daar kan ik met plezier naar kijken!

Fatima koos ervoor om professioneel te gaan pokeren, wanneer je nu ook zin krijgt om te pokeren kun je dat in het casino doen, of online op een van de verschillende poker sites voor bijvoorbeeld een leuk spelletje Texas holdem! Het fijne daaraan is dat je fijn kunt oefenen (op sommige sites kun je zelfs zonder inzet spelen) en met kleine bedragen spelen. Wie weet kom je er dan wel achter dat je ook een talent hebt, haha!

Nu zou ik je niet aanraden om zomaar al je geld in te zetten met pokeren zonder dat je het kan (logisch!), dat is niet de juiste manier van risico’s nemen, hehe. Maar neem jij vaak risico’s? Wat zijn de dingen die jij anders hebt gedaan dan normaal en jouw leven net even leuker hebben gemaakt?
DELEN:

6 reacties

 1. Kim 25 mei 2012 / 07:18

  Wat ze niet kan? Zingen, volgens Chantal Jansen. Weet je dat tv-moment nog? Wel weer een leuk stukje van je! 🙂

 2. Marahschrijft 25 mei 2012 / 08:05

  Inderdaad, dat stukje met Chantal Jansen. Dat was bij de uitreiking van de televizierring in 2008 en ze zong behoorlijk vals. Uiteindelijk zei Chantal daarna iets van “Wat kan ze hockeyen he, die meid!”

  (http://www.youtube.com/watch?v=zF32vijCEYc)

  Maar goed, ze stond er toch maar. Als niet-zangeres. Ik doe het haar niet na (en als k het wel zou doen, dan was het waarschijnlijk een stuk valser geweest nog).

  • Lisanneleeft 25 mei 2012 / 15:24

   Haha, ik vond het ook tof dat ze dat maar gewoon heeft gedaan! Inderdaad, een groot zangtalent heeft ze niet, maar who cares? 😛

 3. Chris 25 mei 2012 / 10:12

  Grapig artikel! Hoeveel kreeg je voor die links naar pokerlisting.nl?

 4. Mariette 25 mei 2012 / 12:19

  Wow, je zou dat allemaal bereikt hebben!

  Liefs, Mariette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.