Preview: Gala outfits

Komend weekend heb ik een feestje van vriendlief. Hij is er straks 2 weken van 8 tot 8 mee bezig. Elke dag. Dus… dan moet zijn vriendinnetje er wel leuk uit zien! Klinkt logisch toch? Ik ging laatst even mijn jurkjes aanpassen (ik moest kiezen uit 6 voor 2 dagen, oops). En ik dacht, als ik toch bezig ben maak ik meteen even wat foto’s, leuk! Ik ben er alleen nog niet helemaal uit wat het nou gaat worden.

En dan meteen het jurkje waarover ik twijfel. De dresscode is black tie (klein avondtoilet), en ik heb echt helemaal niks met dresscodes. Sorry, het spijt me. Ik vind feestelijke jurkjes heel leuk, maar met al die lengtes en wel of geen handschoenen en hoe-bloot-mag-het-zijn gezeur. Niks voor mij! En ik weet ook nog niet of ik me er comfortabel in voel, wat je wellicht wel snapt, haha.

En dit is ook een optie voor die dag. Een stuk saaier, maar wel meer mij. Enige punt is dat er voor dit jurkje een paar kilo’s af mogen, haha. En ik heb leuke gekleurde accessoires, dus dat kan helemaal goed komen.

En de lange jurk voor de white tie dresscode. Deze is dus lang! Ja, ik had inderdaad eerst een andere jurk hiervoor, maar die gebruik ik een andere keer want ik had deze besteld. En ik weet dat het niet logisch klinkt, maar het komt helemaal goed, echt.

Mijn foute veel te grote primark ring. Die komt bij die laatste jurk met een roze tasje.

Uiteraard krijgen jullie achteraf nog (hopelijk) uitgebreid foto’s te zien! Voor nu moeten jullie het doen met deze close-up’s. Denken jullie dat het simpele strakke zwarte jurkje leuker is of het zwierige koraalgekleurde jurkje?

DELEN:

14 reacties

 1. Milou 7 mei 2012 / 07:26

  Kun je niet lekker die knaljurk aan doen en dan met mooie zwarte killer pumps en een zwarte clutch :)?? Successs

 2. Marilyne 7 mei 2012 / 07:44

  IK vind dat koraaljurkje op het eerst zicht mooier, terwijl ik normaal ook altijd voor zwart ga. Maak een blogje met een full body foto? Dat kiest makkelijker 😀 Trouwens, ik zie echt nergens een kilo teveel hoor 😉

 3. Esmay 7 mei 2012 / 07:47

  Je staat voor moeilijke keuzes, ben er zelf ook reteslecht in haha!
  Succes en ik weet zeker dat je straks straalt !

 4. Stéphanie 7 mei 2012 / 08:40

  Dat kleurtje is mooi! Maar als de dresscode zegt dat je een lange jurk aan moet, dan voel je je waarschijnlijk wel opgelaten als jij je daar niet aan houdt. Ik weet niet hoe formeel het allemaal is natuurlijk, maar meestal houdt men zich daar wel aan toch?

 5. Elisabeth 7 mei 2012 / 08:42

  Succes met uitkiezen 😉 Vind de alle drie wel leuk, maar toch vooral nummer 1 is het leukste. Lekker kleurrijk.

 6. Jennifer 7 mei 2012 / 12:14

  Kiezen met full-foto’s lijkt mij inderdaad ook makkelijker, want dat tweede jurkje lijkt me op zich best leuk, qua body, maar als de onderkant niks is dan is het misschien niet eerlijk om je dan daarin op pad te sturen!

 7. Renske 7 mei 2012 / 18:10

  Ik zou voor de koraalkleurige gaan.

 8. Marijke 7 mei 2012 / 21:32

  (Lisanne! Ik was helemaal vergeten dat het Assaut van de Land- en Luchtmacht natuurlijk niet tegelijkertijd is met het Assaut van de Marine! En aangezien mijn vriend Luchtmachter is heb ik het Assaut al gehad haha! :’)

  Maar mijn vriend zit momenteel ook op het KIM (zijn studie wordt alleen daar gegeven), en heeft daar ook Assaut dus heel misschien ga ik nog een avondje (de zaterdag) mee.. Not sure though!)

  Ik vind je jurken tof trouwens! En ook leuk dat jullie één avond gewoon cocktail mogen dragen, dan heb je al snel veel meer keus natuurlijk!

  • Lisanneleeft 7 mei 2012 / 21:54

   Dat besefte ik me later ook pas, haha!

   Zou leuk zijn als ze zaterdag ook komt! Dat is de black tie dag, dus wat dat betreft komt het goed uit! 😀

   • Marijke 8 mei 2012 / 00:20

    Ja daar heb je helemaal gelijk in haha! Maar het hangt wel echt van mijn vriend af, want die komt dan net terug van velddienst, dus even kijken hoe hij zich dan voelt! Wie weet, het zou erg leuk zijn om elkaar te ontmoeten natuurlijk! 😉

 9. Foodloveandhappiness 7 mei 2012 / 22:25

  Ik vind de laatste zeker het mooist! Lijkt voor je figuur ook het beste uit te komen:) Ben benieuwd naar het eindresultaat:)

 10. Liliane 8 mei 2012 / 17:01

  Die laatste jurk lijkt me erg mooi!!
  Voor de black tie zou ik voor de eerste gaan, spring je er lekker uit 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.