Primark en ziekenhuisspulletjes

Vrijdag toen ik weer naar huis mocht vanuit het ziekenhuis zijn we naar de Primark geweest. Van Amsterdam naar Hoofddorp is niet zo heel ver, en er was koopavond. Dus ik vond wat shoptherapie wel op zijn plaats.

Het jurkje linksonder hoop ik morgen aan te doen naar een gala. Ik weet alleen nog niet of ik daar heen kan want ik moet morgen weer naar het ziekenhuis. Maar anders gaat-ie gewoon een andere keer aan, want hij kan ook gewoon op een broek. maar het jurkje is dus mijn favoriet. het zwarte shirtje is ook leuk voor het uitgaan, leuk gewoon voor op een broek. Het onderbroekje is te klein, haha. Verder had ik nog wat ondergoed gekocht, maar dat vond ik niet zo gepast om aan jullie te showen, haha.

En ook toen ik in het ziekenhuis lag werd ik verwend. Tijdschriften zodat ik fijn een beetje kon lezen. En daarnaast een pen, uit de nieuwe Bruna hier in de buurt. Op de voorkant van het doosje waar de pen in zit staat Een speciaal cadeau voor jou, op de pen staat mijn naam, en op dat dingetje wat om  het doosje heen zit staat de betekenis van mijn naam, Lisanne, een inteligente doorzetter. Dat is toch wel fijn om te lezen op dit moment.

Dat was wat ik eventjes aan jullie wilde laten zien. Ik word altijd zo blij van nieuwe spulletjes, hoe stom dat ook klinkt. Ach, wij vrouwen mogen dat, blij worden van shoppen. Nietwaar?

9 reacties

 1. Vera 13 december 2010 / 19:11

  Primark is geweldig! Ben er een keer in Londen geweest, maar heb toen maar heel weinig gekocht omdat ik met school was enzo. Maar ik ga zaterdag naar Bremen dus dan koop ik die hele winkel leeg (A)

 2. Amanda 13 december 2010 / 19:54

  Leuke dingetjes heb je geshopt en gekregen!

 3. Lis. 13 december 2010 / 20:59

  Een inteligente doorzetter dat zeker!
  Je hebt echt hele leuke spulletjes gekocht.
  Zelf wil ik al een tijdje naar Primark, maar helaas ligt Hoofddorp niet bij mij om de hoek.

  En.. Natuurlijk mogen wij vrouwen dat!
  Daar zijn wij juist heel goed in 😉

 4. Lisa 14 december 2010 / 01:24

  Wat leuk dat je ging shoppen nadat je het ziekenhuis uit was, kan wel eens deugd doen hé 🙂 Leuke aankopen! Veel plezier ermee! 🙂

 5. Sharr2403 14 december 2010 / 12:14

  Shoppen helpt tegen alles!
  Leuke spulletjes van de Primark!

 6. Danique 14 december 2010 / 18:27

  De primark in Hoofddorp is heel leuk! En je mag zeker wel zo nu en dan verwend worden met nieuwe spulletjes.

 7. Olga 17 december 2010 / 20:27

  Krijgen we daar niet zo’n gelukshormoon van? 😛

 8. Anouk 18 december 2010 / 16:07

  Leuke dingetjes heb je geshopt. Ik wil ook wel weer is naar de Primark, lekker goedkoop shoppen!

 9. Manon 22 december 2010 / 17:29

  die oorbellen (die goude en die parel-achtige bloemetjes) heb ik ook! alleen ik vind alleen de sieraden van primark leuk hihi 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.