Primark shoplog december 2013

Yay, eindelijk een beetje betere kwaliteit! Ik ben best een beetje trots op deze video wat dat betreft, hihi. Maar goed, ik ging naar de Primark, en een bezoekje aan Primark is niet compleet zonder het achteraf aan jullie te laten zien. Dus… veel kijkplezier!

En oja: Wat vind jij, wel of geen prijzen noemen bij de shoplogs? En… doen jullie ook weleens stiekem live shoplogs om te showen wat je gekocht hebt?

62 reacties

 1. Kelly Caresse 12 december 2013 / 07:15

  Leuke shoplog! Ik vind dat witte lossige topje leuk en ook het zwarte lange mouwen blousje, lekker geschikt voor iedere dag maar wel gewoon netjes. Prijzen hoeven er van mij niet persee bij maar kan voor sommigen wel handig zijn om te weten, ik vond dat ook een lastige kwestie toen ik vorige week mijn eerste shoplog opnam, ben benieuwd hoe anderen dit ervaren

 2. Kimberley 12 december 2013 / 07:33

  Leuke dingen heb je gekocht! Ik heb deze week ook een muts gekocht bij de Primark, haha ๐Ÿ˜€

 3. Martina 12 december 2013 / 08:30

  Leuke aankopen en ja ik doe ook meestal live shoplogs ๐Ÿ˜‰

 4. Tiff 12 december 2013 / 08:45

  Heel leuk, vooral die zwarte blouse met lange mouwen
  Ik doe altijd live shoplogs, haha.
  Prijzen erbij is idd leuk om te weten

 5. MySimplySpecial 12 december 2013 / 09:11

  Leuke items! En ik doe ook wel eens een live shoplog, al weet ik niet of mijn vriend dat nou zo leuk vind ๐Ÿ˜‰

 6. xhannahs 12 december 2013 / 09:14

  Ik doe ook liveshoplogs, maar meestal wel pas de dag erna! Na het shoppen ben ik zo kapot dat ik even niks meer kan haha. Ik vind het wel leuk om de prijzen te weten, maar vind het vooral fijn als mensen het onder de video zetten!
  Die laatste jas is trouwens echt helemaaaaaal geweldig ๐Ÿ™‚

 7. Jennifer 12 december 2013 / 09:29

  Haha, ik doe eigenlijk nooit echt live shoplogs, maar ik trek het gewoon een keer aan en dan hoop ik dat mijn vriend zegt “Goh, heb je dat nieuw? Staat je goed!” hah. Meestal ziet hij het wel als ik iets nieuws heb. ^-^

 8. Suzanne 12 december 2013 / 10:36

  Hahaha ik show het soms maar meestal niet. Alleen aan m’n mama! Haha of vriendinnen en de prijzen zijn wel fijn om te weten.

 9. WeHeartFit 12 december 2013 / 10:44

  Die zwarte blouse heb ik in het bruin gekocht, ben er heel blij mee! En ja ik doe ook altijd liveshows haha en de prijzen vind ik fijn om te horen!

 10. Zo simpel is dan geluk 12 december 2013 / 11:25

  Leuke aankopen heb je gedaan! ๐Ÿ™‚
  Ik vind het persoonlijk wel erg handig om de prijs te horen!
  En vroeger deed ik altijd wel live shoplogs. Nu heb ik daar meestal geen energie meer voor dus laat ik het gewoon in m’n handen (dit klinkt een beetje raar, maar je snapt denk ik wel wat ik bedoel) zien. Of ik zeg, daar staat de tas met wat ik gekocht heb, bekijk het zelf maar even! Haha. ๐Ÿ™‚

 11. Hester 12 december 2013 / 11:30

  Ik vind de prijzen erbij horen altijd wel fijn. Als ik dan iets wil hebben van wat je laat zien weet ik meteen hoe duur het is. Live shoplogs doe ik altijd voor mijzelf haha. Ik ga altijd alles passen als ik thuiskom. Als mijn vriend er is laat ik het hem ook wel zien maar het is vooral omdat ik zelf alles aan wil trekken.

  Volgens mij hebben we dezelfde nagellak op! Die fijne muts heb ik trouwens ook, die is lekker groot en zo fijn en is ongeveer de enige muts die over mijn grote hoofd past. Nu wil ik hem ook in het rood! Ik zag trouwens wel meer dingen die ik ook wil hebben, vooral die laatste jas. Gelukkig heb ik voor morgen weer een primark bezoek gepland!

  • Lisanneleeft 12 december 2013 / 13:02

   Ik heb Leading Lady op van Essie ๐Ÿ˜€ Fijn glitterlakje!

   Veel plezier met winkelen morgen bij Primark ๐Ÿ™‚

 12. Emma 12 december 2013 / 12:00

  Leuke dingen heb je gekocht! Ik doe ook altijd ‘live shoplogs’ hahah, deed het toen ik thuis woonde voor mijn ouders (nog steeds als ik daar ben en iets gekocht heb :P) en inmiddels laat ik op die manier alles aan mijn vriend zien :p

  Ik vind het trouwens altijd wel fijn om de prijzen er gelijk bij te horen! Als ik dan iets leuks zie weet ik gelijk wat het kost en begint in mijn hoofd het primarkverlanglijstje te ontstaan ๐Ÿ˜‰

 13. Charlotte 12 december 2013 / 12:12

  Dat jasje is superleuk! <3
  Die oorbellen zijn ook heel tof

 14. Loes 12 december 2013 / 12:31

  Wat leuk om je eens zo ‘live’ te zien haha. Ik vind vooral die zwarte jas op het laatst heel tof! Vroeger deed ik altijd ‘live shoplogs’ voor m’n ouders, maar op een gegeven moment werd vooral m’n moeder zo kritisch op mijn uitgavenpatroon (‘dat heb je toch helemaal niet nodig?’) dat ik het niet meer leuk vond haha.

 15. Ise 12 december 2013 / 12:45

  Ik kan niet wachten om ook weer een keer naar de Primark te gaan, de zwarte lange blouse en de oorbellen vind ik echt leuk!

 16. Maai 12 december 2013 / 12:52

  Leuk, je ziet die filmpjes steeds meer. Ineens een beter beeld van jou;-) Leuk! Jij hebt trouwens dezelfde tik als ik… valt mee hoor maar zie het omdat ik het zelf ook doe. En grappig wat je zegt, dat was het ALWEER. Hahaha man, je hebt vet veel laten zien. Ik vind trouwens dat er wel prijzen in horen. Dat zou je er ook bijzetten als je hem zou schrijven toch? En welk vrouw doet nou niet live verslag van wat ze heeft gekocht ๐Ÿ˜‰ Leuk, lief

  • Lisanneleeft 12 december 2013 / 13:00

   Over welke tik heb je het? Hahaha, ik weet het niet eens ๐Ÿ˜›

   En ja, dat was het alweer sloeg natuurlijk niet op de (grooote ๐Ÿ˜€ ) hoeveelheid kleding maar het feit dat het filmpje alweer afgelopen was, hihi. Vond dat ik het best snel had gedaan ๐Ÿ˜€

 17. Karin 12 december 2013 / 12:58

  Leuk!! Je kunt daar lekker shoppen en met dikke tassen de winkel verlaten zonder dat je meteen arm bent! Liveshoplogs deed ik altijd, maar Ro vindt het oninteressant. Laat wat dingen zien en klaar. Prijzen noemen vind ik overigens wel handig, een shoplog is voor mij vaak net als een catalogus. Als de prijs ook leuk is kun je het zelf ook kopen.

 18. I live on coffee 12 december 2013 / 13:25

  Ik vind het altijd wel prettig om de prijzen erbij te weten! Ook helemaal niet gek als iemand dat doet!

  Live shoplogs doe ik niet, ik woon alleen dus meestal is er niemand als ik thuiskom. Ik stuur soms wel foto’s via whatsapp naar m’n vriend.

 19. Vanessa 12 december 2013 / 13:34

  Leuke aankoopjes! Ik vind de Primark echt geweldig. Helaas heb ik er geen enkele in de buurt.

 20. Lisa 12 december 2013 / 13:44

  Ik wel zelf binnenkort ook naar de Primark weer. Leuke aankoopjes:)

 21. Esmรฉe 12 december 2013 / 14:08

  Leuke aankopen! ๐Ÿ™‚ Ik vind het wel leuk om de prijzen te horen. En ja ik doe dat ook altijd als ik terugkom van het winkelen haha!

 22. Just Femz 12 december 2013 / 14:36

  Wat een leuke shoplog weer. Ik ben nog nooit bij de Primark geweest, maar als ik nu zie wat voor (goedkope!) leuke spullen je daar kunt halen ga ik daar snel eens verandering in brengen! ๐Ÿ™‚ Ik vind de prijzen handig om te weten. Ik zou ze alleen onder het filmpje in jouw bericht zetten ipv hen elke keer te moeten benoemen.
  De ‘live shopblogs’ doe ik al van jongs af aan bij mijn moeder, zusjes en vader na een gezellig dagje stadten. Het is dan echt heerlijk genieten van alle mooie dingen die je al gekocht hebt! ๐Ÿ˜€

 23. Rianca 12 december 2013 / 16:43

  Ik vind het heerlijk dat je zo vrolijk bent door al je gekochte spulletjes. ๐Ÿ™‚ Ik vind prijzen wel altijd handig trouwens want dan kan je soms ook gerichter zoeken naar dat item. E live shoplogs zijn hier ook bekend. Volgens mij doen heel veel vrouwen dat.

 24. Carlijn 12 december 2013 / 17:01

  Ik ben laatst ook naar de Primark geweest. Het was voor mij even een vorm van troostshoppen, dat ik hoorde dat ik was afgewezen voor mijn vervolgopeiding, maar ik heb toch hele leuke dingen gekocht. Die sokken/sloffen die je liet zien heb ik ook, maar dan in een andere kleur. Negen paar oorbellen voor 3 euro, een onesie, een harig vest en een gehaakt vest. Ik was er ook super blij mee.

  Het is echt super leuk om te zien hoe blij je bent met al je spulletjes. Ohja, ik vind het fijn als een shoplog de prijzen wel zegt, dan weet ik of het de moeite waard is om ook eens bij die winkel tegaan kijken.

  x

  • Lisanneleeft 12 december 2013 / 18:16

   Ah, shit zeg. Hopelijk vind je nog een opleiding die ook heel goed bij je past ๐Ÿ™‚

   Hihi, Primark is inderdaad wel echt een troostwinkel. Kun je even losgaan zonder een fortuin kwijt te zijn (hoewel… als je maar hard genoeg shopt kan het alsnog wel duur worden natuurlijk, haha)

 25. Lianne 12 december 2013 / 17:26

  aaaah lisan, die zwarte jas is tof! (Hoe kan jij trouwens shoppen bij de Primark? Ik vind het ver-schri-ke-lijk! warm, druk, chaos, kan er echt mn draai niet vinden, haha) Overigens is het helemaal niet gek om de prijs erbij te zeggen hoor, zou dat juist wel doen, anders is de shoplog maar half.
  En ja, ik doe altijd live shoplogs! haha. zodra ik thuis ben, dan gaat alles opnieuw aan om eens even goed te showen ๐Ÿ˜›

  • Lisanneleeft 12 december 2013 / 18:13

   Normaal ga ik altijd met Tim, dus dan kan die alles voor me dragen! Moest het nu zelf doen, en mijn mama heeft ook reuma (en andere lichamelijke ongemakken), dus we moesten alles zelf dragen. Dat ging dus niet, hehe. Die mandjes bij Primark zijn zo vervelend!
   Dus… m’n vader kwam ons helpen, gelukkig!!! Redder in nood, haha. Dus dan lekker jas uit, spullen weg… dan is het nog te doen (tot op zekere hoogte ๐Ÿ˜› )
   Er waren ook lekker weinig rijen, we hoefden nauwelijks te wachten. Heel erg fijn!

   • Lianne 12 december 2013 / 20:16

    Ohja, als je zo’n redder bij je hebt is het enigzins te doen, haha!
    Scheelt ook als de rijen meevallen ja. Ik vind het altijd zo’n nadeel daar. Je hebt al genoeg aan jezelf op de been houden en dan nog die enorme rijen waar je eeuwen in moet staan en wachten met je hele bepakking ;p
    Ik wil altijd nog eens een 2e poging doen om naar de primark te gaan, denk dat ik ook maar zo’n redder moet fixen, hahaha.

    • Lisanneleeft 12 december 2013 / 22:06

     Hihi, op zoek naar een sterke vent die met je mee kan! (en zie die dan nog maar eens de Primark in te krijgen, zullen er maar weinig zijn die zo gek zijn ๐Ÿ˜› )

    • Lianne 13 december 2013 / 17:00

     haha, vertel mij eens waar ik zo’n sterke vent kan vinden dan want volgens mij zijn die heeul zeldzaam :p

 26. Tiffany 12 december 2013 / 18:23

  Ik vind het net erg interessant om te weten wat alles gekost heeft. Al verleidt het me best om zelf een aankoop te doen,haha ๐Ÿ˜€ En die live shoplogs deed ik ooit ook! Ik liet altijd aan mijn moeder zien wat ik net had gekocht, ik hou ervan verschillende meningen te horen over mijn aankopen.
  Wat een mooie jas trouwens, die laatste! Past volledig bij je ๐Ÿ˜‰

 27. Esther 12 december 2013 / 19:31

  Wat een onwijs leuke spullen heb je gekocht, Lisanne. Persoonlijk vind ik het wel fijn als je de prijzen erbij noemt. Nu weet ik namelijk dat ik binnenkort heel de Primark ga plunderen, voor alle leuke & goedkope dingen! En je bent niet de enige die een live-shoplog doet na het shoppen, haha. Ik show het altijd aan iedereen die op dat moment in een straal van 10 meter om me heen staat! ๐Ÿ™‚ En ik wil alle kleding ook zo snel mogelijk aan.

 28. Judith 12 december 2013 / 19:36

  Leuke items! Ik vind het op zich wel fijn om prijzen te horen of te zien.. Het maakt me niet uit of het eronder staat of wordt gezegd, wat je zelf makkelijk vind denk ik. ๐Ÿ˜€ && ik doe ook aan live shoplogs!

 29. ellen 12 december 2013 / 19:46

  Wauw ik vind de laatste jas echt heel erg leuk!

 30. Dagmar 12 december 2013 / 20:03

  Aaah ik word helemaal happy van je enthousiasme in je filmpje! En ik vind de prijzen altijd wel fijn om te horen, omdat ik dan weet of het de moeite waard is om het bijvoorbeeld aan te schaffen en ik altijd nieuwsgierig ben naar de prijs/kwaliteit verhoudingen, maar dit laatste kan een vreemde tik van mij zijn omdat ik eenmaal een marketing muppet ben ๐Ÿ˜‰ Leuk gedaan en sรบรบper goed geslaagd!

 31. Susanne 12 december 2013 / 20:19

  Leuke dingen heb je gekocht! Wat ik altijd meeneem is sowieso een sjaal en die pantoffelballarina’s (of hoe heten ze?). Prijzen vind ik altijd wel fijn om te horen, niet perse dat ik het dan zelf wil kopen maar omdat ik dan gewoon afvraag van ‘hรฉ hoe duur zou dat zijn?’. Eigenlijk net zoals bij die bordeaux rode winterjas. Je zou mij ook wijs kunnen maken dat hij 30 euro was.
  Ik show altijd aan mn moeder mn aankoopjes. Als ik doordeweeks op mn kamer ben kan ik niet wachten tot het weekend en dan wordt alles uitgebreid via Skype geshowd!

 32. Lotje 12 december 2013 / 21:20

  Leuke spulletjes heb je gekocht! En ik vind het zelf wel fijn als je de prijzen erbij vernoemd! xxx

 33. Hester 12 december 2013 / 21:48

  Ik vind je zo leuk op beeld, echt vaker doen! Mooie kwaliteit ook! Ik vind de prijzen erbij vaak wel fijn, geeft een completer beeld. Oh en je blijft me aan mijn fysio doen denken, ik zie ondertussen genoeg verschillen maar jullie zijn echt hetzelfde type mens ๐Ÿ˜€

 34. Ianthe 12 december 2013 / 23:23

  Leuke spullen! Vooral de laatste jas, die is echt prachtig zeg ๐Ÿ™‚

 35. linda 13 december 2013 / 02:09

  euk leuk leuk!
  En jee wat ben jij goed geslaagd er komen echt hele leuke dingen voorbij ๐Ÿ™‚
  Live shoplogs vind ik ook erg leuk, ik laat dan vol trots mijn nieuwe outfits zien. Of een foto verslag via de app. Erg handig als je het live wilt showen maar er niemand is ๐Ÿ˜‰

  En.. erg hollands om de prijzen te noemen maar wel erg fijn. Zo weet je namelijk of iets binnen je buddget valt voor je jezelf lekker zit te maken met hele mooie spullen die buiten jou portemonnee vallen ๐Ÿ™‚

 36. Simone 13 december 2013 / 09:57

  Leuke dingen heb je geshopt! Die vierkanten oorbellen zijn echt heel erg leuk! En ja ook ik doe van die ‘live shoplogs’ haha!

  • Lisa 13 december 2013 / 10:32

   Die zwarte bloes is mooi!
   En ik snap je gene wel, maar het is superhandig om meteen te weten hoe duur wat was!

 37. Elsa 13 december 2013 / 12:12

  Wat een super leuke gezellige video Lisanne!!! ๐Ÿ˜€ Werd er helemaal vrolijk van ๐Ÿ™‚ Ik show ook altijd mijn aankopen als ik geshopt heb! Nu zijn dat de laatste paar maanden vooral aankopen die ik gedaan heb via internet (want reallife shoppen kan ik nu even niet zo goed vanwege het ziek zijn). Is toch een soort van trots kijk eens wat ik voor leuks gekocht heb haha! Verder vind ik het wel prettig als je de prijzen erbij noemt want wat je zegt anders ga je je dat toch afvragen.

  Thanks voor de leuke video!!! En je hebt echt super leuke spulletjes gekocht! Ik vind vooral je zwarte jas met nepleren mouwen en details erg cool!!!

  Liefs,

  Elsa.

 38. Bo 13 december 2013 / 16:31

  Leuke aankopen heb je gedaan, mooie oorbellen! Ik vind het wel fijn als de prijzen erbij genoemd worden, is wel handig ^_^

 39. Joanne 13 december 2013 / 17:00

  Wat een leuke dingen heb je gekocht! Vooral die zwart/goude oorbellen en de jassen zijn echt erg leuk.

  Ik vind het trouwens wel handig als je de prijzen erbij zegt. Soms denk je ‘dat wil ik ook!’ en dan is het handig om alvast te weten hoe duur het is. Vooral bij de primark is dat moeilijk zelf op te zoeken. Ik vind dat ook niet raar overkomen als je het zegt in een shoplog, maar als je het vervelend vind om te zeggen kan je de prijs ook gewoon in beeld laten komen of onder de video typen. Dat is sowieso ook lekker overzichtelijk!

 40. Geanne 13 december 2013 / 17:17

  Leuke aankopen heb je gedaan! En wat mij betreft hoef je niet per se de prijzen te vermelden, vooral bij Primark shoplogs ๐Ÿ˜‰ En je lampen zijn gaaaaf!

 41. Isabelle 14 december 2013 / 10:02

  Wat een leuke dingen!
  Ik wil ook zo graag nog eens naar de Primark, maar het is best wel een eindje rijden voor ons hier in Belgiรซ (helemaal naar Luik of naar Nederland toe)
  Ik vind het wel handig als je de prijs erbij zet. Maar ik snap je twijfel, ik denk dan vooral “oh nee, nu weet iedereen hoeveel geld ik heb uitgegeven!” … Hoewel ik daar nog nooit over heb nagedacht bij iemand anders, haha.
  En die live shoplogs, doet niet iedereen dat? Haha. Ik heb alleen vreselijk publiek aan mijn vriend, het interesseert hem niet zoveel. Of toch een beetje, de prijs, haha!

 42. Jana 14 december 2013 / 15:42

  Leuke items heb je gekocht! Zelf vind ik het wel handig om de prijzen te weten. Ik ben bijvoorbeeld nog nooit naar de Primark geweest (Woensdag ga ik voor het eerst!) en ik weet wel dat het er goedkoop is maar ik had bijvoorbeeld geen flauw idee hoeveel een broek of jas er kostte. Nu weet ik dat bij deze dus wel ๐Ÿ˜‰

 43. Annebelle 14 december 2013 / 21:36

  Ik houd echt van live shoplogs, dat is bijna het eerste wat ik doe als ik thuiskom van het shoppen. En dan vooral lekker alles aantrekken en showen ๐Ÿ™‚

 44. Naรคra 15 december 2013 / 17:35

  Echt wel leuk zo’n shoplog! Ik ga binnenkort ook naar de Primark, dus nu weet ik vast een beetje wat ze hebben! Vooral die zwarte blouse en de zwarte jas vind ik heel tof!
  En voor een volgende shoplog gewoon de prijzen er weer bij noemen! Vind ik super handig (:

  Het eerste wat ik trouwens doe als ik terug kom van het shoppen is een live shoplog geven, dat is nog wel het leukste van het shoppen denk ik hihi

 45. Fenna 17 december 2013 / 18:12

  Superleuk shoplog! Ikzelf vind het altijd wel leuk om de prijzen erbij te weten, dan weet ik wat ik ongeveer kan verwachten als ik weer eens een keertje naar de primark ga, hihi. Zo’n shoplog doe ik ook altijd, voor mijn zus en moeder, dan kan je het lekker trots aan iemand laten zien ๐Ÿ˜‰ doeidoei, Fenna

 46. Cindy 17 december 2013 / 19:58

  Leuke shoplog, ik heb ook die muts die je in het begin liet zien, in het bordeauxrood ook. Erg leuke oorbellen heb je ook. Ik ben pas bij Primark in Eindhoven geweest, ik denk dat ik de volgende keer naar Rotterdam ga haha. Ik doe ook altijd een live shoplog aan mijn moeder, vind ik leuk.

 47. Melanie 18 december 2013 / 16:38

  Ik vind het altijd prettig als de prijzen genoemd worden! Als ik dan iets leuk vind en ook wil kopen weet ik wat ik er aan kwijt ben ๐Ÿ™‚ en m’n moeder wil altijd zien wat ik gekocht heb dus dat doe ik dus thuis ook altijd! Haha , leuke dingen heb je gekocht! Xx melanie

 48. Anne 21 december 2013 / 17:17

  Hihi ja, ik laat ook vaak “live” zien wat ik gekocht heb. En als ik met mijn moeder ben gaan shoppen dan is het helemaal erg. Dan gaan we op de terugweg in de trein alle aankopen uit de tas halen en bekijken. :p Prijzen boeien me niet, maar het stoort ook niet hoor.

  • Anne 21 december 2013 / 17:18

   Oh nog even over het noemen van die prijzen. Dat het me niet boeit komt vooral omdat dameskleding me over het algemeen toch niet past, dus het is voor mij geen relevante informatie. ๐Ÿ˜‰

 49. Iza 4 februari 2014 / 17:19

  ja, ik doe ook altijd live shoplogs voor mn moeder en zusje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.