14 reacties

 1. Lesley 3 augustus 2015 / 11:37

  OOOO lisanne!! Die jasjes zijn echt té leuk!! Ik moet snel ook weer eens gaan kijken zie ik al hihi!

 2. Marion 3 augustus 2015 / 12:00

  Het aapjes shirt is toch wel mijn favoriet. Al vind ik dat witte topje ook echt mooi! Leuke shoplog!

 3. Astrid 3 augustus 2015 / 12:44

  Hey Lisanne,

  Super leuk filmpje en wat een leuke items heb je gescoord. Vooral de tops en je jasjes vind ik erg mooi. Ik wil ook nog steeds een echte leren jasje hebben :). Hmm moet toch eens een keer naar primark toe gaan haha.

  Liefs!

 4. Godelieve 3 augustus 2015 / 13:41

  Dat roze jasje vind ik helemaal geweldig en het staat je ook leuk. Zeker in combinatie met je nieuwe witte topje.
  Die ‘horen zien en zwijgen’ aapjes vind ik ontzettend schattig. Zelf ben ik nog nooit in een Primark geweest omdat ze hier niet echt in de buurt zitten.

  Leuk om te zien hoe enthousiast en blij je bent met je nieuwe kleding.

 5. Simone 3 augustus 2015 / 15:59

  Wat een super leuke dingen heb je geshopt! De blazer en het witte topje vind ik het leukst 🙂

 6. San 4 augustus 2015 / 02:01

  Ik ben zelf niet zo van de Primark, maar wilde zeggen dat je haar super mooi is in deze video! Weet dat je wel eens gezegd hebt dat het veel uitgevallen is, maar ik vind het er nu erg mooi glanzend en vol uitzien!

 7. Tamarah 5 augustus 2015 / 11:06

  Leuke shoplog heb je ervan gemaakt! Het aapjes shirt en het grijze topje/hemdje vind ik erg leuk! Geniet van je aankoopjes!

 8. Sanne 5 augustus 2015 / 11:13

  Ik heb mijn leren jasje gekocht bij de bijenkorf. Van het merk arma. Worden vaak goed afgeprijsd en fijne kwaliteit

 9. Hanne 6 augustus 2015 / 18:04

  Hoi Lisanne,

  Ik heb moeite met deze shoplog. Achter goedkope kleding , gaat veel leed schuil. Een jaar geleden hebben veel arbeiders nog de dood gevonden toen de fabriekshal waarin zij werkten instortte. Het is prettig om voor weinig geld leuke kleding te kopen. Dat begrijp ik. Alleen betalen anderen (de arbeiders die de kleren maken) de werkelijke prijs. Zij hebben geen rechten, worden onderbetaald en werken in onveilige omstandigheden. Er is een documentaire op Netlflix over de kledingindustrie: True Cost. Hierbij de link, mocht je interesse hebben: http://truecostmovie.com.

  • Lisanne 6 augustus 2015 / 18:46

   Dat is helaas niet alleen bij goedkope kleding het geval… Ik vond laatst de website van Rank a Brand terug, die is handig om dit soort dingen te checken: http://rankabrand.nl/

   • Hanne 7 augustus 2015 / 06:59

    Daar heb je helemaal gelijk in, Lisanne. Ook designer kleding kan er wat van. Ik wou rank a brand ook nog linken, maar dat vond ik teveel van het goede. Ik kies ervoor om geen kleding te kopen, die niet eerlijk is gemaakt (voor zover ik dat kan controleren). Ik denk dat de macht bij de consument ligt. Als wij geen kleding meer kopen die niet eerlijk is gemaakt, dan verbeteren hopelijk de werkomstandigheden van de arbeiders aldaar. My two cents 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.