Primark shoplog – Najaar 2016

Yesss, ik ging winkelen en kocht een heleboel dingen waarmee ik super blij ben. Dingen die 100% Lisanne zijn en waarvan ik zeker weet dat ik ze komend najaar (en daarna ook nog) veel ga dragen. Geniet mee van mijn nieuwste aanwinsten, gekocht bij Primark.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Wat is jouw favoriete item uit de shoplog?

DELEN:

17 reacties

  1. Mama Lifestyle Blog 19 september 2016 / 06:25

    Wat een fleurige bikini Lisanne! En ook een heel leuk prijsje! Wat leuk een shirt met blote schouders. Dat is weer eens wat anders! Je bent goed geslaagd Lisanne! En heerlijk voor je om er even op uit te zijn geweest! Mijn favoriet is zeker weten de bikini!

  2. marije 19 september 2016 / 06:37

    Wat een leuke spullen heb je geshopt en heerlijk dat je je goed genoeg voelde voor de Primark! Mijn favoriet is het shirt met de blote schouders.

  3. Sjoukje - meergeldminderstress 19 september 2016 / 07:57

    Wat een fijne prijsjes hebben ze daar toch! Hele leuke portemonnee! Soms gaan due dingen can de Prmark onverwacht lang mee, ik doe al sinds mei met dezelfde zonnebril. 🙂 Echt een record, en hij was maar 2 euro!

  4. Ilse 19 september 2016 / 08:03

    Super leuke shoplog, Lisanne! Ik vind vooral die portemonnee mooi.

  5. Vanessa 19 september 2016 / 08:24

    Superleuke shoplog Lisanne! Mooie bikini heb je gekocht met die kleurtjes. Je grijze shirt met blote armen / schouders en je vest zijn ook heel mooi. In de Primark kan je echt koopjes doen 🙂

  6. Josephine 19 september 2016 / 08:28

    Wat leuk om je zo vrolijk te zien na zo’n leuke shopping spree! Je hebt weer hele leuke dingen, volgens mij wordt dit filmpje niet zo goed voor mijn portemonnee, haha! Ok, de prijzen vallen mee. Mijn favoriet is dat supercoole grijze jurkje!

  7. Romy 19 september 2016 / 08:54

    Wat een leuke, enthousiaste shoplog! Ik word er helemaal blij van. Ik vind vooral je bikini en het vest heel leuk.

  8. Tiffany 19 september 2016 / 09:14

    Dat kimono vest is super leuk! Idd altijd opletten bij primark dat je niet te veel ‘rommel’ koopt haha.

  9. Katrien 19 september 2016 / 09:53

    Leuke video. Dat vest met kortere mouwen vind ik heel mooi! Veel plezier met je aankopen!

  10. Suzan 19 september 2016 / 10:59

    Doet je goed dat je een keer geshopt hebt.
    Leuke dingen, een complete bikini voor 2 euro (Wow!).
    Dat grijze truitje met blote schouders vindt ik ook leuk, maar ik zou er koude schouders in krijgen.
    En hopelijk gaat je portemonnee ook lekker lang mee.

  11. Leonie 19 september 2016 / 19:59

    Leuke dingen, vooral die ketting vind ik mooi! Fijn dat je je weer goed genoeg voelde om te winkelen en te filmen

  12. Saar 19 september 2016 / 20:38

    Leuke shoplog! Zelf heb ik nog nooit iets gekocht in Primark.

  13. Anneleen 21 september 2016 / 10:55

    Wat een leuke spulletjes heb je gekocht! Die portemonnee ziet er erg handig en leuk uit! 🙂

  14. Nienke 22 september 2016 / 14:52

    Leuke items weer geshopt!
    Mijn favorieten zijn de shirt met de blote schouders en de fleurige bikini. Die staat je ook erg leuk!
    Denk dat ik zelf ook maar gauw weer een bezoekje ga brengen aan de Primark

  15. Miriam 26 september 2016 / 10:28

    Als eerst: wat fijn dat je naar de Primark kon! 😀 En als tweede: toffe aankopen! Ik vind vooral dat vest heel erg mooi, idd prachtig printje! Oh en je nagellak kleur vind ik awesome! Ik kies meestal voor de rood/oranje/roze/paars tinten en eigenlijk nooit groen/blauw, maar vind die wel echt super mooi 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.