PRIMARK en H&M shoplog + 500 abonnees winactie!

Zoals ik in mijn diary al vertelde ben ik afgelopen dinsdag naar de Primark geweest. Hier heb ik een aantal leuke spulletjes gekocht! Niet alleen voor mezelf, maar ook voor jou, ik had namelijk een winactie beloofd voor wanneer ik de 500 abonnees zou bereiken, en die heb ik inmiddels gehaald! Enjoy!

primark-shoplog

De spulletjes die je kan winnen:

winactie

uilenpincetten

Meedoen aan de winactie kan alleen via YouTube!

Wat vind jij van de spulletjes die ik heb geshopt?

17 reacties

 1. Geertje 7 april 2014 / 07:28

  Ooh, die haarbandjes hadden ze vroeger ook al! Heb ik ook nog gehad hihi! Wat een leuke spulletjes heb je gekocht! En die ring, die is echt gaaf!
  Geertje blogde laatst over… Raamdecoratie Inspiratie…

 2. Kelly Caresse 7 april 2014 / 07:34

  Ik had het filmpje gisteravond al enthousiast zitten kijken op youtube en vond het een heel leuk en enthousiast filmpje! Wat heb je heerlijk geshopt bij Primark zeg! En gefeliciteerd met de mijlpaal van 500 youtube abonnees!
  Kelly Caresse blogde laatst over… Mommy monday : Een meisjesmama of jongensmama?

 3. Manon 7 april 2014 / 10:13

  Leuk filmpje en leuke aankopen heb je gedaan, ik sla de win actie even over maar het is wel super leuk!

 4. Elize 7 april 2014 / 14:11

  Gefeliciteerd met je 500 volgers! Leuk!
  Ik vind trouwens het shirt dat je ‘gewoon een Lisanne shirt’ noemde super leuk! Ik hoop hier ook snel naar de nieuwe Primark te kunnen, maar voor nu is het nog studeertijd (en het is er nog zo druk net na de opening :o… ).
  Elize blogde laatst over… Budgetteren en sparen #4: Glutenvrij shoppen bij de Action

 5. Stephanie 7 april 2014 / 15:06

  Haha het viel me meteen op dat je achtergrond weg was:( Wat jammer, zag er zo leuk uit. Je hebt ook echt hele leuke dingen geshopt, ik ben echt fan van die haarbandjes maar draag het zelf eigenlijk nooit. Ben benieuwd hoe die andere bij je staan, dus ik hou je instagram in de gaten:)
  Stephanie blogde laatst over… RUNNING: De leuke kanten!

 6. Petra 7 april 2014 / 21:37

  Gefeliciteerd met de 500 volgers. Leuke shirts heb je bij de Primark gekocht.
  Petra blogde laatst over… Mijn waarden

 7. Hester 10 april 2014 / 08:12

  Zulke haarbandjes zag ik pas ook, vind ze wel tof! Ik doe even niet mee aan de winactie, maar wel heel lief dat je ’t doet 🙂
  Hester blogde laatst over… Zomerjurkjes van Otto

 8. Joëlle 10 april 2014 / 20:53

  Wat een leuke shoplog! Super leuk ook dat je een win actie doet. En dat haarbandje vond ik al leuk in de video maar op de foto’s is hij nog leuker! Ik wil dan ook mee doen aan de actie voor dat haarbandje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.