Prinsessenhaar met Luxury for Prinsesses

Soms zit je haar gewoon niet hoe je dat wil. Je haar is uitgevallen, afgebroken, je hebt een bad hairday, niets aan te doen! Een volle bos lang haar, dat is alleen iets voor supersterren met heel veel geld, toch? Of niet? Clip- in hair extentions, dat is het antwoord!

Sinds ik fibromyalgie heb is mijn haar niet meer wat het ooit geweest was. Ik mag niet klagen, maar het valt in sommige periodes extreem uit en het beschadigt sneller. Daarnaast kun je het duidelijk aan mijn haar zien als ik me in bepaalde periodes niet goed voel. Het zit dan gewoon niet en het zit zo plat als een dubbeltje! Daarom was het uitproberen van clip- in hairextentions een heel goed idee!

Luxury for Prinsesses is de Nederlandse webshop als het gaat om clip- in hair extentions. Zij verkopen kwalitatief goede clip-ins van echt mensenhaar. Dit kun je dan ook steilen, krullen, verven en wassen!

Het haar kun je heel simpel aan je eigen haar vast clippen met het clipje zoals je hem hierboven ziet. Deze duw je tegen je eigen haar aan en dan staan ze dicht. De clipjes vooraan in de foto zijn nog open, die op de achtergrond zijn dicht. Het in doen en eruit halen van de clip- ins gaat heel makkelijk. Zelf heb ik niet veel kracht in mijn armen, maar dit gaat prima. Ook zitten de clipjes niet vervelend op je hoofd, ik krijg er geen hoofdpijn van. Het voelt alleen wat warm, alsof je een hoedje of een muts op je hoofd hebt.

Luxury for Prinsesses verkoopt verschillende sets met haar. 120 gram, 160 gram en 180 gram. De laatste wordt de Prinsess super Deluxe set genoemd, deze heb ik en is hierboven te zien op de foto. Het verschil zit hem (als ik het goed heb) in het bovenste stuk, deze bestaat bij mij uit 4 lagen, hier zit dus heel veel haar aan! Ik zou je aanraden om de grootste set te nemen, dan heb je meer kans dat het er natuurlijker uitziet. Alleen als je erg dun haar hebt, dan zou je een kleinere set kunnen nemen.

Zoals ik eerder al zei, kun je het haar precies zo stijlen als je zelf wilt. Op de foto hierboven zie je hoe ik ze al gedragen heb. Mijn favoriet is het krullenkapsel, daarbij heb je echt groot glamour droomhaar. Sowieso ben ik wel een fan van krullen, haha. Maar het steile haar is ook erg mooi! De foto rechtsboven is gemaakt na het stappen. Ik heb ontzettend veel complimentjes gekregen over mijn haar die avond, super leuk! Ook bij deze outfitpost had ik de clip ins in, daar kreeg ik ook veel complimentjes over mijn haar, haha.

Je kunt hier zien welke verschillende kleuren er zijn, ik draag zelf de kleur butterscotch blonde. De service bij Luxury for Prinsesses is ook erg goed. Als je niet weet welke kleur het beste bij jouw haar past, kun je even een foto sturen en dan kiezen zij de juiste kleur uit. In no time heb je een mailtje terug! Daarnaast is het mogelijk om je setje terug te sturen als de kleur niet goed is (alleen als het niet uit de verpakking geweest is). Dat is natuurlijk wel een fijn idee, vooral omdat het soms moeilijk in te schatten is welke kleur je nu nodig hebt en het toch best een dure aankoop is.

De set die ik heb weegt 180 gram en kost 115 euro. De andere sets kosten 70 euro (120 gram) en 90 euro (160 gram). Alle sets zijn even lang, namelijk 57,2 centimeter. Natuurlijk kun je ze ook korter (laten) knippen als je dat mooier vindt.

Zelf vind ik de extentions perfect voor een feestje of een andere gelegenheid wanneer je er mooi uit wilt zien. Vooral dan baal ik erg als ik een bad hairday heb, maar met de extentions is daar niets meer van zichtbaar. Perfect! Wat vind jij van clip in haar extentions? Is het iets voor jou, of juist totaal niet?

40 reacties

 1. Lisa 16 januari 2012 / 08:25

  Wauw, die staan je echt prachtig! Mijn haar heeft dezelfde lengte als jou, en stiekem droom ik ook van zo’n volle krullenbos-celebrity-coupe. Toch vrees ik een beetje dat dit niet makkelijk in te brengen is, of dat ik er geen weg mee zal kunnen.

 2. Lieke 16 januari 2012 / 08:46

  Ik vind het als je het krult super mooi, maar zoals op de eerste foto lijkt het een beetje nep barbie haar haha.

 3. Kimberley 16 januari 2012 / 09:58

  Mijn ervaring met clip-in extensions is niet zo goed zoals jij beschrijft. Ik heb de clip-ins van Balmain en die zijn niet naar mijn weten niet fijn. Haren raken los en worden stug. Misschien toch maar een kijkje nemen via deze webshop!

 4. Vintagirie 16 januari 2012 / 10:05

  Het staat prachtig, maar het lijkt me vreemd om ze af en toe in te hebben. Het is leuker als mensen denken dat het echt jouw haar is.

 5. Illilise 16 januari 2012 / 10:20

  Ik vind ze Mooi als je er krullen in hebt (foto1 in het blokje can 4) de rest vind ik er onverzorgd uitzien en dan zit er ook kleur verschil in! Het is naar mijn idee veel te lang. Voor mij is dit niks ik heb namelijk een.korte coupe ala miss lipgloss 😉

 6. Milou 16 januari 2012 / 10:45

  Wow, ziet er mooi uit! Ben alleen bang dat het toch moeilijk in te brengen is… Hoe lang/vaak kun je deze extentions gebruiken?

 7. Emily 16 januari 2012 / 11:41

  Ik draag ze al twee jaar. Had eerst synthetisch nephaar maar dat werd 1) lelijk en 2) paste niet meer bij m’n haarkleur. Toen heb ik echt haar gekocht en zelf die clipjes erin bevestigd. Ik heb eigenlijk maar 1 stuk wat ik draag. Die is ongeveer van oor tot oor en heeft 2 lagen, maar heb wel aan het einde van de dag dat ik heel blij ben dat ze eruit kunnen want dan begint m’n hoofdhuid echt te irriteren! Haha, maar die krullen staan echt heel mooi bij jou!

 8. Vivian 16 januari 2012 / 12:24

  Het staat je echt heel mooi, heel elegant en luxueus! Maar ik denk dat ik het zelf niet zou willen: ik heb mijn haar net kort laten knippen en wil het nu graag weer lang laten groeien – wel met het nodige bijknippen, zo nu en dan. Mocht het nu zo zijn dat mijn haar gaat uitvallen – dit heb ik namelijk al eerder meegemaakt door mijn ziekte – of dat het ongezond wordt, dan zou ik wel extensies of zelfs een pruik overwegen… maar ik wil wel het liefste mijn eigen haar gewoon houden zodat het toch lekker natuurlijk is, haha. Maar je hebt zeker een punt: het zijn prachtige lokken en als ze goed werken, ben je wel mooi van al je haarproblemen af!

 9. laura 16 januari 2012 / 16:05

  waaw ziet er mooi uit! beschadigt het alleen ja haar niet?

  • Lisanneleeft 16 januari 2012 / 16:37

   Nee, helemaal niet! Ik weet niet precies hoe het zit, maar er staat een uitleg hierover op de website van luxury for prinsesses 🙂 dus dan moet je daar even kijken!

 10. Steffie 16 januari 2012 / 16:49

  Wat mooi!! als ooit het schip met geld binnenkomt is dit een van de eerste dingen die ik aanschaf (a)

 11. Anika 16 januari 2012 / 17:01

  Wauw! Staat echt supermooi! Vooral met krullen (:
  Maar mij iets te duur..

 12. Debby 16 januari 2012 / 20:17

  Staat je heel mooi! Ik heb zelf nu een Flip in besteld… ben benieuwd!

 13. Lenneke 16 januari 2012 / 20:31

  Staat je prachtig! Voelt het niet ‘viezig’ aan? Daar ben ik altijd bang voor, haha.

 14. Daniëlle 16 januari 2012 / 21:38

  Staat je heel goed! Je gezicht is echt heel spontaan vind ik 🙂

 15. Lisa 16 januari 2012 / 22:21

  Wauw, het staat je echt goed, zo mooi! 🙂

 16. Marlous 17 januari 2012 / 08:02

  Staat je echt supersupersuper mooi!
  Ik ben ook fan van je krullenkapsel 🙂
  Zelf zou ik ook wel zo’n set willen, maar de prijs, pff…. Nog even sparen!

 17. Jet 2 februari 2012 / 21:34

  WAUW.
  Deze komt op mijn verlanglijstje!
  Wil mn hele leven al lang haar, alleen het komt nooit voorbij mn schouders..

  Liefs Jet

  • lisanneleeft 24 februari 2012 / 13:24

   Ja! Beter dan in mijn eigen haar (helaas haha)
   Het haar krult heel makkelijk en het blijft dus beter zitten dan mijn eigen haar (ik heb wel heel steil haar)

 18. Maartje 28 februari 2012 / 19:19

  Hee!! ik vind het super staan. ze zijn ook niet zo duur ( vind ik) ik vroeg me af of ze mooi blijven? en of je het goed ziet? misschien je vriend of zo er iets van zegt? en merk je iets aan je haar? (dood of stug ?) blijven ze goed zitten? Sorry voor alle vragen!! en hoop niet dat ik te veel dubbel vraag X

  • Lisanneleeft 28 februari 2012 / 19:35

   Hoi!
   Ik vind dat ze best mooi blijven hoor, ze zijn nu niet veel minder mooi dan toen ik ze net had!
   Mijn vriend vind me zonder mooi, maar van de extentions wordt ie ook wel heel blij, haha. Ik draag ze vooral met uitgaan 🙂
   Het haar is wel van een hele andere structuur dan mijn eigen haar, de krullen blijven in de extentions beter zitten dan in mijn eigen haar. Zou je kunnen zien als een voordeel!
   En ze blijven prima zitten, het is echt niet zo dat er opeens een mat uit kan vallen of uit kan zakken als je ze er gewoon goed in hebt gedaan! 🙂

   Hoop dat je zo een antwoord hebt op al je vragen!

   • Maartje 28 februari 2012 / 20:27

    ik vind je ze echt super staan, maar je bent idd al een hele mooie meid zonder! Bedankt voor je antwoorden, want ze lijken me echt wel wat en zoals je al zegt voor feestjes enz lijken ze me perfect 🙂 haha en ik was een beetje bang dat ze opstap ofzo los kunnen gaan maar dat is dus niet zo!

 19. Petra 20 januari 2013 / 10:48

  Oooh ik zou die dingen met mijn fluthaar heel graag willen hebben, maar vind ze gewoon echt te duur om er zomaar bij te kopen. Ze staan jou echt heel mooi!

 20. laura 20 januari 2013 / 10:57

  Ik heb helaas zo weinig haar dat ik zelfs geen clip in extensions kan dragen omdat je het steeds ziet zitten! 🙁 (ik heb niet genoeg haar om over de extensions te hangen

 21. jenny 21 januari 2013 / 10:39

  Kan je ze ook zelf verven ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.