Probeer iets nieuws elke 30 dagen (Bloggen? Een e-book schrijven?)

Er zijn nog zo veel dingen die ik ooit nog eens zou willen doen… een boek schrijven. Hardlopen… en nog veeeel meer dingen! Maar het is altijd hetzelfde, ik wil zo veel dat ik eigenlijk niet meer weet wat. Wat nou als ik alles een maand lang ga doen? Hoe coool zou dat zijn? Toevallig kwam ik opnieuw dit filmpje tegen.

Hoe tof zou het zijn als ik een maand lang elke dag iets nieuws zou koken. Misschien geen uitdaging voor jullie, wel voor mij. Ik kan namelijk net aan zelf een ei bakken. Inderdaad.

Maar dat e-book, ook dat moet er nog komen. Hoeft geen lang boek te worden, maar ik moet er wel echt de tijd voor nemen. Nog een perfecte uitdaging!

Het jammere hiervan is dat ik al een leven heb en ik moeilijk op mijn lichaam kan vertrouwen. Maar een poging doen kan ik zeker wel! Ik zei het destijds al te gaan doen (het filmpje heeft eerder op mijn blog gestaan), maar ik geloof dat het redelijk mislukt is.

Wat vind jij van dit idee? En wat zijn dingen die jij nog ooit wel eens zou willen doen, 30 dagen van je leven?

DELEN:

13 reacties

 1. Naomi 12 april 2012 / 07:50

  Ik zou wel eens 30 dagen in een of andere boeddhistenkamp willen verblijven. Lijkt me best interessant.

 2. janke 12 april 2012 / 07:59

  Ik zou graag in 30 dagen een land door willen reizen. Bijv. vietnam of indonesië of thailand

 3. Kim 12 april 2012 / 08:56

  Ik zou wel een boek in 30 dagen willen schrijven.. Of nou ja, afschrijven want afgelopen november heb ik voor het eerst meegedaan aan NaNoWriMo wat ik heb gehaald. Alleen, ik moet m’n “boek” nog afschrijven. Dus dat zou ik wel willen doen.

  Of 30 dagen lang elke dag een boek lezen. Dat lijkt me namelijk ook geweldig! Misschien voor de zomervakantie?! 🙂

 4. Emmelien 12 april 2012 / 10:27

  Ik ben daar toen ook heel enthousiast aan begonnen! Ik ben toen een blog begonnen, maar ik heb de 30 dagen niet eens volgehouden en er stonden ook de stomste stukjes tussen, omdat ik niets wist te vertellen maar ´moest´ schrijven. Dertig dagen lang iets anders koken vind ik ook wel een heel goed plan! Ik kan ook niet meer koken dan een ei en ik wil wel graag leren koken. Maar dat wordt ´m niet, ik ben 4 dagen in de week pas om 6 uur thuis en dan heeft mijn moeder het eten al lang klaar staan. Misschien ga ik wel elke zaterdag iets koken. Elk recept wat ik leer is er weer één, natuurlijk.

 5. xx_Patries_xx 12 april 2012 / 11:02

  leuke uitdaging hoor 😀 maar ik denk wel dat dat iets is waar je volledig op moet kunnenrichtingen!

 6. Vivian 12 april 2012 / 12:17

  Hm, het is zeker een leuke uitdaging! Maar ik zou het voor mezelf iets rustiger aanpakken, bijvoorbeeld gedurende een maand lang elke dag een kort verhaal schrijven, of elke dag op zoek gaan naar een nieuwe blog om te volgen. Zoiets. Wel erg leuk!

 7. Ise 12 april 2012 / 12:27

  De vorige keer dat ik dit op je blog las dacht ik ook meteen wat een goede uitdaging! Hopelijk lukt het je nu wel 🙂

 8. emma 12 april 2012 / 13:29

  oeh, dit ga ik zeker doen, nu maar eerst beginnen met te bedenken wat ik kan gaan doen, haha

 9. uschi 12 april 2012 / 22:44

  Ik zou graag in 30dagen willen rondreizen door Australie. Een vriendin van mij is dat nu aan het doen. Als ik de foto’s word ik jaloers.

  Ben benieuwd wat je gaat doen. Als het je gaat lukken.

 10. Anouk 13 april 2012 / 21:40

  Als je een boek wilt schrijven… en 30 dagen wat anders wilt doen, raad ik je NaNoWriMo aan in november.

 11. Desi 14 april 2012 / 11:43

  Wow, ik krijg echt kippenvel van dat filmpje. Thanks for sharing! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.