Probeer iets nieuws elke 30 dagen

Toen ik wat filmpjes aan het kijken was kwam ik het volgende filmpje tegen. Ik vond hem eigenlijk wel inspirerend. En die man is zo lekker enthousiast, haha. Het gaat, zoals je in de titel ziet over 30 dagen lang iets doen wat je altijd al wilde doen, maar gewoon niet deed. Zoals bijvoorbeeld het schrijven van een boek?

[ted id=1183 lang=dut]

Kun je het filmpje niet zien, bekijk hem dan hier.

Wat een geweldig filmpje, kort maar krachtig! Ik ben om, ik weet alleen nog niet wat ik ga doen de komende 30 dagen. Wat is iets wat jij eigenlijk altijd al hebt willen doen, maar je nooit deed? En ga je het nu wel doen?

15 reacties

 1. Elisa 29 augustus 2011 / 06:32

  Een zeer mooi stukje, en wie weet ga ik ook wel kleine veranderingen toepassen, al was ik al begonnen met me conditie 😉

 2. xx_Patries_xx 29 augustus 2011 / 09:34

  ik wil minder geplant en gestressd dan nu door het leven gaan, dus daar ga ik zekre aan werken! mooi stukje

 3. Jessica 29 augustus 2011 / 10:34

  Interessant! Ik ga er zeker eens over nadenken.

 4. Samira 29 augustus 2011 / 12:44

  Amai wat een filmpje! I like it! Ik denk dat ik ook zo iets ga doen! BTW hoe kom je toch op al die filmpjes!? so great

 5. Anne 29 augustus 2011 / 12:58

  Ik doe zulke uitdagingen sinds het begin van 2011 en het werkt super! 😀 Een deel van de verbetering van mijn gezondheid heb ik absoluut hier aan te danken. Give it try!

 6. Lauradenkt 29 augustus 2011 / 13:18

  Wat een ontzettend goed filmpje! Ik wil het ook gaan, alleen ik moet ook bedenken wat dan precies. Maar heel erg inspirerend 🙂

 7. Emmelien 29 augustus 2011 / 19:12

  Wat een goed idee! Zoiets is precies wat ik nodig had! Ik denk dat ik het ga proberen 🙂 Ga jij het ook doen, Lisanne?
  En nog even miepen: ik heb zo’n hekel aan ondertiteling! Zeker bij online filmpjes, ik pak meestal het dichtstbijzijnde papier en houd het er voor. Als ik de ondertiteling ga lezen kan ik mijn aandacht niet meer goed bij het filmpje zelf houden, dan let ik alleen maar op hoe ze het vertaald hebben. Maar het is natuurlijk wel heel fijn voor mensen die niet zo goed Engels kunnen!

  • Emmelien 29 augustus 2011 / 20:29

   Oh, ik zie nu dat je het ook van plan bent. Oepsie, ik heb weer eens met mijn neus gelezen 😛

 8. Caithlin 30 augustus 2011 / 09:32

  Heel inspirerend! Alleen weet ik niet zo goed wat ik zou willen doen haha.

 9. Charlotte 30 augustus 2011 / 17:58

  Wat een leuk en inspirerend filmpje! Je krijgt er ook echt zin in om dat ook te gaan doen.

 10. Nathalie 31 augustus 2011 / 22:55

  Hmm, ik kende deze info al uit een reeks lezingen over gezondheid die ik bekeken heb. Het blijft interessant te weten hoe je hersenen werken. Het klopt dat je een gewoonte kunt vormen als je begint kleine veranderingen te maken en dat zo een maandje lang doet. Ik ben al met zoveel nieuwe dingen nieuwe dingen bezig, dus neem er niets nieuws bij. 🙂

 11. Charlotte 1 september 2011 / 21:18

  Oh wat leuk. Alleen wordt het nu moeilijk om te bedenken waarmee ik moet beginner 🙂

  But like he said, those thirty days are going to come whether you like it or not!

 12. Kinga 4 september 2011 / 08:18

  Ik doe momenteel de day zero challenge, eenzelfde soort principe, maar dan probeer je 101 doelen in 1001 dagen te voltooien. Erg leuk!

 13. Lavender 5 september 2011 / 14:43

  Hmmm, dat is eigenlijk wel heel erg leuk. Ik wil nog zoveel van dat soort dingen. Een boek schrijven inderdaad. Vegetarisch eten. Een nieuwe sport proberen. Netjes alle was of afwas iedere dag bijwerken. Uitgaan (doe ik echt nooit). Een serie op tv volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.