Psychologie Magazine Zomerdoeboek!

Speciaal voor deze zomer heeft Psychologie Magazine het Zomerdoeboek uitgegeven. Een super leuk magazine vol met allerlei doe-dingen die je thuis en op vakantie kunt doen. In dit blogje vertel ik meer over het magazine en natuurlijk over wat ik ervan vind!

zomerdoeboek5

zomerdoeboek4

Wat vind je zoal in het Psychologie Magazine Zomerdoeboek?

Eigenlijk zegt de titel het al: heel veel dingen om te doen. Ik heb een paar foto’s gemaakt van een aantal pagina’s, hierdoor krijg je een beetje een indruk.

zomerdoeboek3

Heel leuk: opletten of je ergens een gezicht in ziet. Wanneer je dit artikel hebt gelezen zie je opeens overal gezichten! Ik ga eens kijken of ik wat kiekjes kan maken van de gezichten die ik tegenkom, haha.

zomerdoeboek2

Denkspelletjes, waarover je soms wel heel erg hard moet nadenken. Leuk!

zomerdoeboek1

En heel veel invuldingen. Dit artikel staat vol met foto’s waarin je mensen in een bepaalde situatie ziet, maar verder niets. En dan mag jij de tekstballonnen of de denkwolkjes invullen!

Wat vind ik van het Psychologie Magazine Zomerdoeboek?

Ik had al een paar keer op Facebook gelezen over het doeboek, waardoor ik hem echt heel graag wilde. Toen ik hem in de winkel zag heb ik hem dan ook meegepakt zonder er verder over na te denken. Ik ging er vanuit dat het wel snor zat.

Wat mij opvalt is dat er veel minder in staat dan een gewone Psychologie Magazine. Voor mijn gevoel in elk geval! Maar dat komt natuurlijk doordat er geen lange uitgebreide artikels in staan, maar meer korte opdrachten en ruimte om zelf dingen te doen. Er staan wel een aantal opdrachten in die ik heel erg leuk vind, maar ook dingen waarvan ik denk: mwah, die hadden er van mij niet in gehoeven. Het volgende zomerboek van Psychologie Magazine mag best een combi zijn tussen het magazine en dit Zomerdoeboek. Dat zou perfect zijn, als je het mij vraagt!

Hoe de opdrachten echt zijn ga ik uitvinden op vakantie, want ik neem hem mee. Misschien als ik dan enthousiaster ben dat ik jullie er nog een update over geef! Ik vind hem dus wel heel leuk, maar of hij zijn geld waard is, dat weet ik niet, hij kost namelijk wel 4,95. Lijkt het jou wat, het Psychologie Magazine Zomerdoeboek?

DELEN:

20 reacties

 1. Kimberley 23 juli 2013 / 07:22

  Grappig, het doet me denken aan die zomerdoeboeken van vroeger, op de basisschool had ik die volgens mij. Het lijkt me best interessant!

 2. Beautydagboek 23 juli 2013 / 07:44

  Ik ben jaren lid geweest van de Psychologie en dat vond ik erg interessant. Jammer dat er in het zomerboek niet zoveel van het blad terugkomt, want dat vind ik juist wel erg leuk! Grappig trouwens van die gezichtjes zoeken, ik ben zo’n iemand die nl echt overal gezichtjes in ziet, haha!

 3. Linda 23 juli 2013 / 08:22

  Ik heb het zomerdoeboek gekocht voor een vriendin van mij, samen met het nieuwste Psychologie-magazine en nog een ander tijdschrift. Zij was er erg enthousiast over!
  Zelf heb ik het nog niet gelezen..

 4. Peet 23 juli 2013 / 08:55

  Ik zou hem niet zo snel kopen denk ik, maar het is wel leuk dat ze zo’n uitgave maken. Ik wist niet dat Psychologie magazine er ook een had.

  Dat van die gezichtjes is grappig he? Ik las er al eens over in Flow en op Instagram heb je een # ervoor: #iseefaces http://blog.instagram.com/post/8758427971/iseefaces

  Ik zie ze nu ook overal 😉 Misschien leuk om een Nederlandse hashtag op te zetten op Instagram? #gezichtjes ofzo?

 5. I scream beauty 23 juli 2013 / 09:16

  Ik vind het tijdschrift altijd erg interessant om te lezen! Het doeboek lijkt me wel leuk, maar niet zó leuk dat ik ’em zelf zou kopen.

 6. Suzanne 23 juli 2013 / 11:20

  Ik zag hem liggen heb nog getwijfeld, maar toch maar laten liggen haha

 7. emma 23 juli 2013 / 12:13

  Doeboeken en tijdschriften zijn echt heel tof, deze ziet er ook leuk uit! Alleen weet ik niet of ik er 5 euro voor over heb, ik bedoel, voor 10 euro heb je een wreck this journal, kan je ook lekker bezig, maar daar ben je langer mee zoet. Zou er een toffe combiactie zijn, dan zou ik deze zeker meenemen 😀

 8. Lianne 23 juli 2013 / 17:30

  Lijkt me leuk en het is sowieso goedkoper dan flow zomerboek.. Alleen weet ik niet wat dan leuker is,haha

 9. Annelies 23 juli 2013 / 19:36

  Ik vind het altijd wel leuk die doeboeken. Doet me denken aan school vroeger.

 10. rosalie 23 juli 2013 / 20:27

  Ik heb het Flow vakantieboek! maar ik mag daar van mijzelf pas aan beginnen als ik echt op vakantie ga 🙂

 11. Hester 23 juli 2013 / 21:22

  Ik denk dat ik niet echt wat met al die opdrachten zou doen, maar verder ziet ‘ie er leuk uit!

 12. Iris 24 juli 2013 / 02:14

  Ik ben allang blij dat ik even niets met Psychologie te maken heb deze vakantie. Ik heb dat blad ook nooit zo leuk gevonden, zou ik nu een hele slechte Psychologie studente zijn? 😉 Op zich klinkt die doe-dingetjes wel leuke en de prijs valt me ook reuze mee. Misschien toch eens bekijken.. Hoewel ik die van Flow ook wel graag wil! 😀

  • Lisanneleeft 24 juli 2013 / 20:11

   Haha misschien is dat wel júist de reden dat je het niet zo geweldig vindt : kan ik me op zich ook wel iets bij voorstellen hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.