27 reacties

 1. Laura 4 januari 2016 / 16:58

  Leuke vragen zijn er gesteld (en wat een leuke cactusjes op de achtergrond)! Je ziet er echt heel erg goed uit 🙂

 2. Simone 4 januari 2016 / 18:43

  Leuk om alle antwoorden te horen. Ook leuk om mijn vraag voorbij te zien/horen komen! Je klinkt als een echte onderneemster, super leuk 😀 Misschien dat je daar eens video’s over kunt maken, om gelijk jouw vraag te beantwoorden 🙂

  • Tiffany 4 januari 2016 / 20:03

   Dat lijkt mij ook super leuk! Ik ben ontzettend benieuwd hoe je kan ondernemen ondanks dat je chronisch ziek bent, ik heb daar veel bewondering voor.

 3. Daniëlle 4 januari 2016 / 18:44

  Leuk leuk om je antwoorden te horen! Ik vind je er hier echt heel goed uit zien! Hoop dat je je ook steeds vaker wat beter gaat voelen!

 4. Tiffany 4 januari 2016 / 20:02

  Dit soort persoonlijke video’s zijn mijn favoriet! Ook de vlogs die je vorig jaar hebt gemaakt vond ik ontzettend leuk om te zien, maar ik weer niet of je vaker wil vloggen natuurlijk 🙂

 5. Lesley 4 januari 2016 / 20:16

  Je ziet er prachtig uit. Ik vind je tinder verhalen altijd leuk te lezen en zo te horen vind jij het ook leuk om te schrijven hahaha. Ik kijk zelf niet altijd je video’s omdat ik er helaas niet altijd tijd voor heb maar ik vind je shoplogs altijd leuk en de knutseldingen die je laat zien. Alleen jou horen kletsen maakt mij altijd al blij. Je staat zo positief in het leven waar ik echt bewondering voor heb!

 6. Marjolein 4 januari 2016 / 21:19

  Is waarschijnlijk erg veel werk om te maken, al die video’s, maar heel erg leuk om te zien! 🙂

 7. Bianca Schrijft 4 januari 2016 / 21:21

  Zo knap hoe je jezelf uit zo’n diep dal hebt getrokken. Helemaal met je ziekte erbij.

 8. Laleh 4 januari 2016 / 21:29

  Ik vind je make-up hier heel erg mooi.
  Leuke video.

 9. Charelle 4 januari 2016 / 21:51

  Leuke vragen zijn er gesteld en heel tof dat je nu weer gewoon met mensen kunt afspreken en gesprekken kunt voeren, voel je je vast al een stuk beter door, ook al is dat misschien niet zo! (: Qua video’s is het misschien wel leuk om te focussen op bloggen. Je hebt natuurlijk al veel geschreven over bloggen maar misschien kun je daar ook video’s van maken. Bijvoorbeeld van hoe je te werk gaat als je foto’s gaat maken, of als je je artikelen gaat inplannen.

 10. Nienke 4 januari 2016 / 22:31

  Wat een leuke video en wat zie je er goed uit. En je make up is ook erg mooi.
  Fijn dat je weer een beetje normale dingen kan doen.
  Ik kijk eigenlijk al je video’s wel. Shoplogs van de action vind ik het leukst en washi tape vlogs dus als je nog leuke DIYs hebt met washi.. word ik blij van

 11. lauri 5 januari 2016 / 01:36

  Weer super leuke vragen en antwoorden! Die tandenborstel vraag ook hahaha.

  Ik zou het wel heel leuk vinden om een soort van house tour video te zien, gewoon omdat ik benieuwd ben Hoe je huis in elkaar zit 🙂 En verder misschien wat praktische “How to” video’s over bijvoorbeeld vloggen, editen, etc.

 12. Dorien 5 januari 2016 / 07:19

  Leuke video! De persoonlijke video’s vind ik altijd het leukst. Je ziet er goed uit! Enne, kijken naar koken telt niet hè 😉

 13. Anneleen 5 januari 2016 / 09:55

  Ik ben blij voor je dat het over het algemeen goed met je gaat! 🙂 En superleuk dat je weer DIY video’s gaat maken, daar kijk ik naar uit! Ik kijk vooral graag DIY’s van je om je huis mee in te richten zoals een mooie slinger, die bloempotjes op de achtergrond, …

 14. Iris 5 januari 2016 / 10:27

  Potjandorie Lisanne, ik ben zo jaloers op jouw mooie shiny keuken. Als je niet meer gaat koken eis ik dat wij ruilen van keuken, oké? 😉

 15. Anne 5 januari 2016 / 10:54

  Wat een leuke vragen en wat een ontzettend leuke antwoorden zijn er gegeven! Ik ken Trefwoord zelf! Ik geef les op een Katholieke basisschool en wij starten ook elke morgen met een verhaal, lied of versje uit Trefwoord.
  Groetjes!

 16. esther 5 januari 2016 / 11:51

  misschien toch wat filmpjes over toch koken, in je prachtige keuken, maar dan met makkelijke gezonde maaltijden?

 17. Julia 5 januari 2016 / 12:00

  Beste Lisanne.
  Ik volg je nu een paar maanden en dit is mijn eerste reactie.
  Wàt een mooie, inspirerende, lieve, creatieve, hardwerkende meis ben jij zeg!
  Ik wil je graag een envalop toezenden die krijg je binnenkort.
  Kan dat naar t adres op de website?
  Met vr gr Julia

  p.s. Ik vindt diy blogs echt super mooi! En het is leuk als je misschien eens een blog maakt over wat je met vloeapier kan maken. Ik ben zelf echt dol op papier en vloeipapier is een bijzondere varriant.

  • Lisanne 5 januari 2016 / 13:21

   Wat lief, dankjewel! Ja, je kan alles naar dat adres sturen 🙂

 18. Miriam 5 januari 2016 / 12:00

  Haha, wat een leuke en gekke/random vragen! Vooral heeeeel fijn om te weten welke kleur je tandenborstel is 😉

 19. Ilse 5 januari 2016 / 19:40

  Leuke video! Wat zie je er gezond en hoopvol uit!
  Leuk om je zo te zien.

 20. Suzan 6 januari 2016 / 10:42

  Leuke video.

  En de ideeën in de reacties over meer bloggen over het ondernemen lijkt mij wel interessant.
  Over hoe je video’s en artikelen doet inplannen, het maken van foto’s en video’s, het editen ervan, het vinden van passende achtergrond muziekje en zo’n dingen allemaal.

  Groetjes

 21. els 10 januari 2016 / 21:16

  hey Lisanne G

  Kan je alsjeblieft een DIY maken over wat je met stempels kan maken?
  Ik heb een poos geleden stempels gekocht ,ik vind ze heel leuk ,maar heb nog steeds geen inspiratie wat ik er mee zal doen !

 22. Neys Rieten Lifestyle 12 januari 2016 / 05:18

  Leuke video zeg, fantastisch dat je op deze manier zo leuk communiceert met je lezers. En de meeste dingen die je zegt herken ik wel.

 23. Dorien 2 maart 2016 / 06:28

  Over het algemeen best herkenbaar. Goed om te zien hoe jij jezelf uit zo’n dal trekt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.