Q&A – Ik bij de Marine & eerste keer over Lyme vertellen

Laatst stelde ik op Instagram de vraag of jullie vragen hadden. Daar kwamen een aantal leuke vragen op, dus ik maakte er een Q&A video van.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Houd zeker mijn Instagram in de gaten als je voor een volgende Q&A ook vragen wilt stellen! Wie weet doe ik het binnenkort nog wel een keertje.

DELEN:

9 reacties

 1. Elize 17 augustus 2015 / 10:23

  Leuk om te zien. Er zaten inderdaad goeie vragen tussen!

 2. Margot 17 augustus 2015 / 10:54

  Wat een leuke vraag over of jij Tim’s werk/studie zou kunnen doen!

 3. Anita | mindjoy 17 augustus 2015 / 13:10

  Leuke video en fijn om je zo weer wat beter te leren kennen. Blijf het mooi vinden hoe jij in het leven staat!

 4. Floor 17 augustus 2015 / 18:55

  Leuke video! Ik heb veel bewondering voor de manier hoe je in het leven staat. <3

 5. Tiffany 17 augustus 2015 / 21:20

  Super leuk dat je mijn vraag beantwoord hebt! 🙂 leuk antwoord ook want ik studeer namelijk bedrijfskunde (via thuisstudie aangezien een gewone studie niet mogelijk is) ondanks dat ik net als jij ook graag creatief bezig ben. Ik heb even een creatieve opleiding gedaan maar dat was niets voor mij, bedrijfskunde daarintegen bevalt ontzettend goed.

 6. Ilona 17 augustus 2015 / 21:37

  Leuk leuk. Ik zeg vaker Q en A doen als het gaat. Je komt weer vrolijk over respect!! Zoiezo ben jij toch wel aardig een voorbeeld voor mij. Ik zit ook in het lymecirkeltje en hoe jij je erdoor heen slaat echt respect. Ik ben vandaag me blof maar weer is op gaan pakken vooral voor mezelf en jou er in gelinked.

 7. Anneleen 4 september 2015 / 16:40

  Fijne video! Na het zien van dit filmpje, besef ik me nogmaals hoe een sterke vrouw ik je vind! Mooi om te horen dat Tim je verzorgt met liefde, dit is volgens mij niet voor iedere man even evident… Maar als je iemand graag ziet, doe je heel veel voor die persoon 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.