Quick tip: Website Sochicken.nl

Gisteren schreef ik het artikel beleef de lente, met mijn persoonlijke tips. Hopelijk heeft dit artikel je een goed gevoel gegeven. In dat geval is de website Sochicken misschien ook wel leuk om even te bekijken. Het is iets minder persoonlijk dan mijn blog, maar geeft dezelfde happy feeling!

De website heeft verschillende onderwerpen, gelukkig zijn, vrij zijn, bewust zijn, succesvol zijn, gezond zijn en liefdevol zijn. Persoonlijk ben ik fan van de onderwerpen gelukkig zijn en succesvol zijn. Het zou kunnen dat je dat al wel had gemerkt, haha!

Leuk detail is dat deze website wordt gerund door de 25jarige Jelle. Leuk is dat, als jonge mensen zo positief in het leven staan! Wellicht leuk om hem een keer te interviewen voor mijn blog, wat vinden jullie?

Af en toe, als ik inspiratieloos ben neem ik even een kijkje op Sochicken.nl. Voor mij niets om iedere dag te bekijken, maar zeker leuk voor af en toe! Grappig: er staat ook een gratis e-book op over uitstelgedrag, hmm… Kende jij Sochicken al?

DELEN:

6 reacties

 1. Patricia 27 maart 2012 / 19:06

  Ik ga er gelijk een kijkje geven en vond beleef de lente erg leuk

 2. Danique 27 maart 2012 / 20:40

  SoChicken ken ik al een tijdje. Fijne site om af en toe eens op te kijken!

 3. Robin 28 maart 2012 / 18:25

  Grappig, ik ken die site acht al sinds 2006 ofzo. Toen maakte ze nog video’s. 🙂 De jongen die hem beheerd is een vriend van een vriend van me en woont bij mij in dezelfde stad.
  Bezoek ‘m geregeld, is erg goed!
  Greetz,
  Robin
  p.s.: wist je dat je gastblogs kunt insturen? Misschien iets voor jou? 😉

  • Lisanneleeft 28 maart 2012 / 18:37

   Wat grappig zeg! En gastblogs… was leuk geweest, maar heb genoeg aan mijn eigen blog 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.