QUOTE: Everyting's gonna be super duper

Niet te missen eigenlijk, waarom ik voor vandaag precies deze quote heb uitgekozen, toch? En als je het wel gemist hebt, lees dit geweldige nieuws  dan even. Deze afbeelding staat al een hele tijd als omslag op mijn Pinterest  quotes-bord  Maar vandaag is de dag dat ik het ook echt zeker weet: Everything’s gonna be super duper!

superduper

Je kan van deze afbeelding een afdruk van bestellen. Misschien dat we dat maar moeten doen, haha!

Zoals jullie weten gaat het al een tijdje niet zo ‘super duper’ en ik hoop dat deze nieuwe stap in ons leven mij en mijn gezondheid weer een duwtje in de goede richting gaat geven. Het kan bijna niet anders, denk ik…

Volgens mij heeft iedereen dit altijd wel in zijn hoofd. Vooral als het eventjes niet goed gaat, dan weet je gewoon dat er tijden komen waarin het beter zal gaan. Dat houdt ons ook een beetje op de been, geeft ons goede moed om weer vol enthousiasme verder te gaan, toch? Het is misschien nog niet super duper, maar dat wordt het zeker wel! Bij jou ook?

DELEN:

24 reacties

 1. Suzanne 14 juli 2013 / 09:24

  Ik hou zo van jou enthousiasme. Ik ben net zo als ik, heerlijk!

 2. Beautydagboek 14 juli 2013 / 10:31

  Klopt! Er komt altijd zonneschijn na de regen. Er zijn altijd sprankjes hoop en licht te vinden!

 3. Joyce 14 juli 2013 / 11:09

  Mijn lijfspreuk is “alles komt goed” Ik hoop ook dat deze stap je meer rust gaat geven xx

 4. Romee 14 juli 2013 / 12:10

  Aaah die tekst is zo leuk! Ik zag hem al eens op Pinterest en ik heb hem meteen overgeschreven (:

 5. Fabianne 14 juli 2013 / 12:37

  Yay, leuke quote! Inderdaad goed om jezelf daar af en toe even aan te herinneren.

 6. Ilse 14 juli 2013 / 14:30

  Een goede quote die ik vandaag wel nodig zal hebben, een van mijn Idolen van GLEE (Cory Monteith) is vannacht overleden. 🙁

 7. Michelle 14 juli 2013 / 15:15

  Na regen komt altijd zonneschijn! Everything’s gonna be okay!

 8. Linda 14 juli 2013 / 18:36

  Fijne quote, en je hebt zeker gelijk!

 9. Zo simpel is dan geluk 14 juli 2013 / 19:17

  Lekker vrolijke quote!
  Ik hoop dat deze nieuwe stap jou een duwtje in de goede richting gaat geven. Maar dat kan haast niet anders toch?! 🙂

 10. Lianne 14 juli 2013 / 19:23

  Ooit moet er een dag komen dat het super duper gaat zijn 🙂

 11. Hester 14 juli 2013 / 20:27

  Ik vind het echt wat voor jullie om deze groot uit te printen en in een mooie zwarte lijst te doen! Hij is erg leuk, alhoewel het soms al super duper ís en je dan niet alleen maar vooruit moet kijken naar betere dingen natuurlijk.

  • Lisanneleeft 14 juli 2013 / 20:39

   Dat is inderdaad het enige dat me zou tegenhouden om hem in XXL size aan de muur te hangen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.