QUOTE: If you are happy, happiness will come to you…

Toen ik deze foto tegen kwam op de Facebook pagina van Marian werd ik even heel vrolijk. Jep, deze afbeelding is prachtig en de quote past er perfect bij. ‘If you are happy happiness will come to you because happiness wants to go where happiness is.’

happiness

‘The law of attraction’ zou je het kunnen noemen. Maar ook als je zonder zweverige ideeën benieuwd bent naar deze quote, lees dan bijvoorbeeld mijn uitleg over positieve mensen die positieve mensen aantrekken of over hoe ‘The Secret’ (door middel van de wet van aantrekking) mijn leven veranderde. Als je meer over de wet van aantrekking wil lezen, in de comments van dat laatst genoemde artikel geeft Lianne (expert op dat gebied) een paar goede boekentips.

Dus… neem de zonnige dagen met beide handen aan en zorg dat je er vrolijk van wordt. Dan gaat er een balletje rollen en dan komt de rest vanzelf! Jep, ik geloof hierin. En oja; ook als je denkt dat het niet werkt kan het geen kwaad om van vandaag iets moois te maken, toch? 😀 Geniet van deze zondag!

DELEN:

22 reacties

 1. Kimberly 7 juli 2013 / 08:25

  Ik geloof hier eigenlijk wel in! Als je blij ben zie je vaak dat er leuke dingen gebeuren, en als je wat minder blij bent merk je dat eigenlijk ook wel dat dingen minder goed lukken etc. Niet altijd, maar ik merk het wel vaak!

 2. Manja 7 juli 2013 / 09:28

  Als je blij bent voel je je beter, neem je meer initiatief en ben je ‘aantrekkelijker’ voor anderen (en krijg je dus meer voor elkaar, ze zullen je eerder helpen). Maakt niet uit of je het zweverig noemt of niet, het is gewoon een feit 🙂

 3. Kelly Caresse 7 juli 2013 / 10:57

  Ah wat een mooie quote, dat geloof ik zeker ook! 🙂 Ik heb zelf ook the secret gelezen en ik vond dit erg inspirerend 🙂 het bracht me veel positiviteit en inspiratie 🙂

 4. Ilse 7 juli 2013 / 11:41

  Mooie quote, ik heb hem als header bij Twitter. 🙂 En ik word er gelijk helemaal happy van. 😀

 5. Lydia 7 juli 2013 / 13:12

  Gelukkig zijn zie ik als een spier die je moet trainen. In het begin is het moeilijk om met kleine dingen gelukkig te zijn, maar naarmate je er meer mee oefent, gaat het steeds makkelijker!

 6. Irene 7 juli 2013 / 13:48

  Ik geloof er ook in! Ik las gisteren toevallig ook een hele mooie quote:

  ‘Happiness is like a butterfly; the more you chase it, the more it will elude you, but if you turn your attention to other things, it will come and sit softly on your shoulder…’

 7. Anouk 8 juli 2013 / 20:41

  Oh, maar ik ben erg vrolijk! Ik heb namelijk een nieuw werkplekje die ik helemaal mag gaan inrichten ^_^

 8. Sophie 8 juli 2013 / 21:07

  HAH! Net toen ik op mijn gelukkigst was sinds jaren, gebeurde er een hoop narigheid en nu ben ik depressiever dan ooit. Dus nee, ik geloof er niet meer zo in, ik durf het niet. Voor mij heeft het totaal geen nut.

  • Lisanneleeft 8 juli 2013 / 21:55

   Ahhh nee 🙁 Wat vervelend voor je Sophie! Het kan natuurlijk altijd gebeuren, ik kan me voorstellen dat je zo’n quote op dit moment de grootste onzin ooit vindt, hehe.

   Gaat het wel weer een beetje met je? 🙂

   • Sophie 9 juli 2013 / 08:14

    Dank je voor je lieve reactie, maar er is gewoon heel veel aan de hand, ik denk dat het voor andere mensen makkelijker is dan voor mij op dit moment. 🙂

 9. Marian 8 juli 2013 / 21:29

  He Lisanne, wat leuk! Complimenten, zelden bloggers gezien die zo transparant zijn als jij!

  Toppie.

  Warme groet, Marian

 10. racheal 7 augustus 2013 / 16:40

  Mee-eens ( beetje late reactie ) maar beter laat dan niet !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.