QUOTE: 'My favorite weather is bird chirping weather'

Dat moment dat je wakker wordt, en het eerste wat je hoort zijn fluitende vogeltjes. Je doet je gordijnen open, de zon schijnt naar binnen en nu weet je het zeker: het is lente. Eindelijk! Het voordeel van zo’n late lente is dat je nu extra goed de kleine fijne dingen van de lente gaat opmerken. Zoals dus bijvoorbeeld die fluitende vogeltjes…

De maker van deze afbeelding verkoopt haar werk in haar Etsy shop, echt een aanrader! Ik vind ze super leuk!

Kun je je de week van de lente op Lisanneleeft.nl nog herinneren? En dat het op dat moment eigenlijk helemaal geen lente-achtig weer was (als in: sneeuw!)? Ik heb nu echt het gevoel dat het lente aan het worden is. Heerlijk dat de zon nog zo lang schijnt, dat het nog zo lang licht is, vinden jullie ook niet?

De fluitende vogeltjes is slechts één reden waarom ik van de lente houd. Als je de 49 andere redenen ook wil lezen, dan kun je naar deze blogpost kijken, waarin ik 50 redenen waarom ik van de lente houd noem. En wedden dat er nog veel meer redenen te bedenken zijn?

Ja, ‘my favorite weather is birth chirping weather’. Van de fluitende vogeltjes ga ik vandaag even extra genieten. Net als van de vrolijke bloemen die in bloei zijn en dat het nu wel heel vroeg alweer licht wordt. Het zijn de kleine dingen die het leven mooi maken! Aan welke (kleine) dingen merk jij dat het lente is?

DELEN:

26 reacties

 1. Kelly Caresse 29 april 2013 / 07:12

  Jaaa heerlijk als de vogeltjes fluiten, dat vind ik ook het fijnste weer 🙂 fietsend door de zon, met zonnebril, en de chirping birds 🙂

 2. Kimberly 29 april 2013 / 07:21

  Ohh ja de fluitende vogeltjes! Daar hou ik echt van ‘s morgens! En dan vooral als de zon nog eens door je ramen schijnt. Ik merk ook altijd dat het lente is als de vogels bij mij op het dak lopen haha

 3. Anne Solveig 29 april 2013 / 07:51

  Ik vind het ook zo heerlijk als vogeltjes gaan fluiten! Heerlijk! Echt lente is het dan!

 4. Martina 29 april 2013 / 08:08

  Ik ben hek op de lente! De eerste warme zonnestralen, voor het eerst in het zonnetje eten …. Heerlijk!

 5. MySuperSweetLife 29 april 2013 / 08:17

  Dit is zo herkenbaar. Als ik sòchtends wakker word en ik hoor het gefluit van vogels, kan mijn dag al bijna niet meer stuk. Ik krijg dan ook echt zo`n zomers gevoel.

  Liefs

 6. Beautytalk 29 april 2013 / 08:21

  Ik vind het vooral zalig als ik om 5u moet opstaan om te gaan werken, en ik hoor de vogeltjes.. dan weet ik dat ik niet alleen zo vroeg wakker ben 🙂 zalig!
  Eefje

 7. Paulien 29 april 2013 / 08:38

  Wat ik ook zo fijn vind aan de lente is dat het ‘s avonds weer langer licht is. Je dagen lijken dan echt langer!

 8. Yara 29 april 2013 / 08:46

  Ah jaaaa, I love this quote. Ik hou ervan als de vogels ‘s ochtends gaan fluiten en je weet dat het weer ochtend is.. En dat de lente er aan komt <3

 9. Ashleey 29 april 2013 / 08:47

  Geeft mij echt een Lente gevoel! Echt heel leuk! 😀

 10. Hester 29 april 2013 / 09:02

  Jaaa, fluitende vogeltjes! Vind dat ook zó fijn. Leuke quote!

 11. Peet 29 april 2013 / 09:26

  haha ja, fluitende vogels, heerlijk, maar wel jammer dat dat om 5 uur al begint en als ik dan wakker wordt, kom ik niet meer in slaap door de vogels…. maar misschien een kwestie van weer even wennen. Verder geniet ik vooral van de zonneschijn, de warmere dagen (eindelijk!) en de vrolijke bloemen overal.

 12. Danielle 29 april 2013 / 09:34

  Mee eens! Ik hou van die vogeltjes die mij langzaam wakker maken.

 13. Josephine 29 april 2013 / 10:56

  Haha, deze klopt eigenlijk helemaal! Ik weet nooit of ik lente of zomer moet zeggen, maar bij deze kan het beide 😀

 14. Rosalie 29 april 2013 / 11:10

  Gisteren was het wel echt heerlijk ja! Blauwe lucht, en om 9 uur was het nog een soort van licht. Alleen vandaag merk ik er helaas niet zoveel van. Maar morgen is weer een dag!

  • Lisanneleeft 29 april 2013 / 11:28

   Hier schijnt het zonnetje wel hoor! Hopelijk komt hij vandaag ook nog kijken bij jou 😀

 15. Esmée 29 april 2013 / 12:57

  Je krijgt veel meer energie als je ‘s morgens wakker word en het zonnetje schijnt en de vogeltjes fluiten 🙂

 16. Elke 29 april 2013 / 13:10

  Lente is echt mijn favoriete seizoen! Alles voelt aan als een nieuw begin. De zon die eindelijk weer schijnt en me nieuwe energie geeft, ik krijg er gewoon zin van om alles te poetsen en netjes en beter te doen!

 17. annouska 29 april 2013 / 13:11

  Een beetje laat, maar de lente lijkt eindelijk te beginnen. Nu ben ik stiekem ook wel benieuwd hoe lang die zomer op zich gaat laten wachten.. ^^

 18. Simone 29 april 2013 / 13:58

  Ik word altijd zo blij van de vogeltjes die fluiten. Ze beginnen wel al heel vroeg in de ochtend! Maar dat heeft wel wat rustgevends 🙂 En heerlijk dat het langer licht is. Goed voor de endorfines! 🙂 Dag winterdepressie, hallo zomertijd!

 19. Ilse 29 april 2013 / 15:52

  Echt een heerlijk geluid, dan word ik vrolijk wakker. 🙂

 20. Biancaa 29 april 2013 / 21:05

  Jaa de fluitende vogeltjes met het zonnetje erbij, heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.