QUOTE: One small positive thought in the morning can change your whole day

Een goed begin is het halve werk, toch? Een positieve gedachte ‘s ochtends vroeg wanneer je net wakker bent kan je dag compleet veranderen. Maak een speciaal ontbijtje, trek je lievelingsjurkje aan en begin de dag met een vrolijk muziekje. Today is gonna be great! 

smallthought

Daarom ging ik gisteren vroeg slapen, zette ik vanochtend een fijn muziekje op en ga ik er een mooie dag van maken. Gewoon bloggen, maar hopelijk lekker productief zijn. Ik heb er zin in! Ik wens jullie een hele fijne zondag, wat ga jij vandaag voor leuks doen?

DELEN:

23 reacties

 1. Lindsey 11 augustus 2013 / 08:41

  Fijne quote! Ben nu uitgebreid aan het ontbijten zodat ik zo naar de sportschool kan! 🙂

 2. Linda 11 augustus 2013 / 08:54

  Leuke quote! Fijne dag vandaag! (:
  M’n vriend en ik zijn net klaar met ontbijten, wij gaan zo naar de kerk en daarna koffie drinken bij m’n schoonouders (:

 3. Cindy 11 augustus 2013 / 09:11

  Ik ben even wakker, maar duik zo weer lekker mijn bed in, ben nog herstellende van een operatie. En vanmiddag komen er vriendinnen op visite.

 4. Melle 11 augustus 2013 / 09:11

  Jou blog lezen is mijn begin van de dag 🙂 fijne zondag!

  • Lisanneleeft 11 augustus 2013 / 10:09

   Hihi, dat is ook heel leuk natuurlijk 😀 Hopelijk word je daar ook vrolijk van!

 5. michelle 11 augustus 2013 / 09:37

  Ik ga vandaag zo min mogelijk doen 🙂 zo lekker boek lezen in mijn bed met een kop thee erbij. Vanavond naar mijn vriend film kijken en verder zie ik wel wat de dag mij brengt! Fijne zondag!

 6. Anouk 11 augustus 2013 / 09:58

  Ik ga hopelijk vandaag een eindje op weg komen met twee projectjes voor Nouk-san, beiden in september gelanceerd. 🙂

 7. Debby 11 augustus 2013 / 10:37

  Ik ga eindelijk beginnen met opruimen. Weg met al die overbodige kleding!

 8. Saffira 11 augustus 2013 / 10:55

  Mooie quote 🙂
  Ik ga lekker koffie drinken met vriendinnetjes en verder hangen met mijn vriend!
  X Saffira

 9. xx_Patries_xx 11 augustus 2013 / 11:11

  klinkt goed 🙂 hier vandaag wat huishouden en ook lekker bloggen! Fijne dag

 10. Laura 11 augustus 2013 / 12:26

  Vandaag is de dag dat ik aan mijn to do lijst werken mag haha.

  Ik houd enorme to do lijsten bij en als mijn vriend een 24-uursdienst heeft en ik verder geen afspraken meer heb, ga ik daar aan werken. Vandaag o.a. items vooruit schrijven voor http://www.likeandlove.nl (ivm vakantie die er aan komt), een blog schrijven over de laatste bruiloft voor http://www.fotovanjouwbruiloft.nl, met een vriendinnetje brainstormen over een nieuw project, input leveren voor een interview voor een magazine. En dan kijken wat er nog aan tijd over is 😉

 11. ilse 11 augustus 2013 / 12:58

  Ik word vrolijk van je quote, heerlijk met mijn kamer bezig en bloglovin bijlezen. 🙂

 12. rosalie 11 augustus 2013 / 13:13

  Ik ga vandaag naar de Parade in Amsterdam, wel met een paraplu. Jij een fijne dag gewenst!

 13. Cindy 11 augustus 2013 / 19:51

  Die quote heb ik ook op Instagram staan, al wel weer een tijdje geleden. Helaas was vandaag niet zo’n goede dag, ik kreeg een terugval na de operatie, heb de halve dag in bed gelegen. Daarna beetje uit bed gekropen, snel naar de AH voor een pak vla en verder heb ik aan mijn blog gewerkt, beetje voorwerken. Ik ben nog maar net met mijn blog begonnen, maar ik vind het steeds leuker worden, ga ook steeds meer inspiratie krijgen, o.a. door jouw blog overigens. En dadelijk ga ik een bordspel spelen met mijn lief.. Ach, achteraf was het geen hele slechte dag, hij begon alleen wat jammer..

 14. Hester 11 augustus 2013 / 20:05

  Exactly! Hoe vroeger het is, hoe meer dingen invloed hebben vind ik vaak. Want als er ‘s morgens iets vervelends gebeurt, dan verpest dat vaak je hele dag (als je er niets aan doet). Als er ‘s avonds iets gebeurt ga je slapen en heb je weer een nieuwe dag als je wakker wordt!

 15. ellen 11 augustus 2013 / 22:17

  Helemaal gelijk! Ik werd vanmorgen snotterend en met hoofdpijn wakker, dan is eigenlijk de start van je goede/leuke dag al helemaal verdwenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.