QUOTE: 'The best things in life aren't things'

Soms vergeet ik eventjes alles en ben ik gefocust op dat ene paar mooie schoenen, die dure tas, of die vette aanbieding bij de Action. Maar eigenlijk is dat helemaal niet zo belangrijk als we soms denken. De beste dingen in het leven zijn helemaal geen tastbare/materiële dingen.

Prachtige reminder voor aan de muur. Hier op Etsy te koop.

Wat is er fijner dan een omhelzing als je er helemaal doorheen zit?

Of als iemand je het gevoel geeft dat je de moeite waard bent, dat je belangrijk bent?

Hoe veel is die mooie dure tas waard als je het vergelijkt met en goede vriendschap?

De glimlach van een kind? Een huisdier dat vrolijk is dat je er weer bent?

De beste dingen in het leven zijn geen dingen. Tenzij je geen dak boven je hoofd hebt of al in dagen geen eten meer gehad hebt. Basisbehoeften komen op nummer 1. Maar daarna komen de onbetaalbare dingen, de dingen die veel meer waard zijn dan wat voor materialistisch iets dan ook. Onthoud jij dat altijd? Of heb je, net als ik, weleens van die momentjes dat je het eventjes vergeet?

DELEN:

29 reacties

 1. Kelly Caresse 5 mei 2013 / 07:07

  Wat een mooie quote! En het klopt helemaal en dit wordt denk ik weleens vergeten, mooie reminder

 2. Martina 5 mei 2013 / 07:50

  Dat vergeet ik zeker wel eens, maar als ik dan ontzettend veel plezier heb met vriendinnen of samen ben met mijn vriend weet ik weer heel snel wat eigenlijk echt belangrijk is. Verder werk ik in de zorg.. En daardoor ben ik me ook extra bewust van hoe belangrijk gezondheid is.

 3. Ilse 5 mei 2013 / 08:49

  Ja, ik denk dat iedereen dat zo af en toe wel eens vergeet.

 4. paulien 5 mei 2013 / 09:26

  Mooie quote om je even te herinneren aan wat echt belangrijk is in het leven!

 5. Hester 5 mei 2013 / 09:28

  Ja natuurlijk vergeet ik dat wel eens, dan denk ik dat ik mezelf kan opvrolijken met nieuwe kleding… terwijl liefde van een persoon, een knuffel, een gesprekje, zoveel beter werkt.

 6. Suzanne 5 mei 2013 / 10:04

  Een lief berichtje van een vriendinnetje, spontane bezoekjes van mama of vriendinnen, als je opzij kijkt en je vriend je al enige tijd zit aan te staren.. jup het zijn die kleine dingen die het doen.

 7. Anouk 5 mei 2013 / 10:21

  Mooi! 🙂 Maar ook materiele dingen kunnen je soms gelukkig maken. ^^

 8. BySaska 5 mei 2013 / 10:42

  Zo waar! Goed dat je dit plaatst, weer even een herinnering 🙂

 9. Anna 5 mei 2013 / 11:39

  Een mooie balans hierin is natuurlijk top. Soms kan je wel heel blij worden van dat ene felle blousje of het dragen van fijne schoenen. Maar je hebt helemaal gelijk, soms dan krijg je een soort tunnelvisie op iets wat je graag wilt hebben, dan is het net iets too much! Fijne zondag xx

 10. Rosalie 5 mei 2013 / 13:16

  Tuurlijk heb ik ook wel van die momenten, dat ik even vergeet hoe goed we het eigenlijk hebben. Maar dan voel ik mij zo stom achteraf

 11. Lisa 5 mei 2013 / 13:21

  Wat een mooie quote weer, en ik ben het er helemaal mee eens! Ik ben niet zo materialistisch ingesteld (gelukkig) maar zonder camera en bepaalde communicatiemiddelen zou ik het wel moeilijk krijgen (Al heeft mijn camera meer sentimentele waarde, omdat ik er 10 maanden keihard voor gespaard heb). Toch verkies ik een gezellige avond met vrienden en vriendinnen en goede gesprekken zeker boven nieuwe kleren!

 12. Anne 5 mei 2013 / 22:01

  Zo waar. Dat vergeet ik ook weleens. Zeker in drukke periodes verlies ik uit het oog wat echt belangrijk is. Dan zoek je soms je toevlucht in materiele zaken en niet in waar het echt om draait. 🙂 Mooie reminder

 13. ilse 5 mei 2013 / 23:54

  Ik vergeet het zeker wel eens maar op dagen met vriendinnen en dagen dat ik die glimlach nodig heb dan besef ik me wel dat het belangrijk is. 😀

 14. Tamarah 6 mei 2013 / 07:42

  Helemaal mee eens! Ik vergeet het ook wel eens maar gelukkig kan ik heel erg genieten van kleine dingen zoals de prachtige bomen en planten die weer volop bloeien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.