QUOTE: 'The secret of being happy…'

Ik heb het er al zo vaak eerder over gehad, maar deze quote zegt het in een zin. Ook met een minder perfect leven kun je gelukkig zijn. Accepteer de dingen die minder goed gaan en geniet van de dingen die wel goed gaan. Dát is het geheim van een gelukkig leven, naar mijn mening.

‘The secret of being happy is accepting where you are in life and making the most out of every day’

Normaal typ ik een toelichting of mijn verhaal bij een quote, maar ik denk dat dat bij deze niet zo heel nodig is. Ik sta achter deze quote, ik denk dat het hier voor het grootste deel echt om draait (uitzonderingen daargelaten). Wat vind jij van deze quote?

DELEN:

28 reacties

 1. Marloes 21 april 2013 / 07:13

  Mooie qoute, en precies wat ik aan het leren ben! Volg cursus mindfulness, en daar past deze gedachte zeer goed bij. Accepteren en loslaten dat maakt het leven een stuk makkelijker, maar het is makkelijker gezegd dan gedaan merk ik!

 2. Kelly Caresse 21 april 2013 / 08:26

  Hele mooie quote! Acceptatie van de minder fijne kanten en deze loslaten om te kunnen genieten van al het mooie 🙂

 3. Hester 21 april 2013 / 09:44

  Dit is echt zo’n ‘quote der quotes’ die het gewoon in één zin précies verwoordt.

 4. Suzanne 21 april 2013 / 10:15

  Daar ben ik het ook helemaal mee eens, ik leef met de dag en maak er elke dag het beste en mooiste van.

 5. Xaviera 21 april 2013 / 12:18

  Ik heb hem even opgeslagen, echt een mooie quote die verder niet teveel woorden nodig heeft. 🙂

 6. Stephanie 21 april 2013 / 13:29

  Hele mooie quote weer! Ik denk ook dat de quote niet veel uitleg nodig heeft, maar het is gewoon de waarheid!

 7. Paulien 21 april 2013 / 15:42

  Inderdaad; geluk is iets dat je zelf moet creëeren! Mooie quote. Toevallig heb ik vandaag ook over geluk geblogd, nav een artikel dat ik las.

 8. Ilse 21 april 2013 / 20:29

  Erg mooi, die komt bij mijn favo quotes. 🙂

 9. Martina 21 april 2013 / 22:34

  Mooi en zeker waar! Gaat denk ik voor iedereen op 🙂

 10. Lianne 22 april 2013 / 17:34

  Zoals je zelf al zegt: niets meer aan toe te voegen (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.