Raw bars Action – Lemon pie & Salted caramel

Bij Action kwam ik onlangs deze glutenvrije repen tegen! Ze lijken een beetje op de Nakd bars, vind ik. De repen zijn gemaakt met dadelpasta en noten en pinda’s. Ik probeerde de smaken Salted Caramel en Lemon Cake uit. In deze blogpost laat ik ze aan je zien!

De verpakking is in elk geval veelbelovend.

Dit is hoe je ze in de winkel vindt. Er is ook een variant met cranberry, mocht je daar nog benieuwd naar zijn kun je die ook zeker proberen.

Welke mijn favoriet is?

Deze met salted caramel smaakt precies zoals je zou verwachten, een beetje warm en toffee-achtig. En zoet.

De lemon cake is mijn favoriet, die is een beetje fris en uiteraard (erg) zoet. Als je niet van zoet houdt is dit niks voor je.

Op basis van de ingrediënten zou ik zeggen: ze zijn wel gezond, maar houd er rekening mee dat er heel veel suiker in zit, weliswaar van de dadels, maar het is alsnog erg veel suiker in een reep. Je kan er zeker lekker van genieten, maar ik zou niet het hele pakje achter elkaar opeten, haha. Gezonder dan een chocoladereep zal het wel zijn, dat is fijn.

Voor glutenvrije eters is het super handig om zo’n bar mee te nemen in je tas voor als je onderweg honger krijgt. We kunnen natuurlijk niet zomaar overal iets te eten kopen. De repen bewaar ik dan ook voor de honger onderweg, het past makkelijk in een tas en stilt de honger. En het is lekker, dat natuurlijk ook!

Een pakje met drie repen is €1,49, een fijn prijsje dus.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.