Recepten die ik ooit nog eens wil gaan maken

Iets wat jullie aangaven meer te willen zien op mijn blog: Eten! Ik ben geen expert op gebied van eten, en al helemaal niet op dat van gezond eten. Toegegeven: Daar wil ik zeker nog veel meer over leren. Dat deze recepten niet allemaal (of allemaal niet) onder gezond vallen, dat weet ik. Maar lekker zullen ze vast en zeker zijn!

De taco’s met gehakt en kaas van Misslipgloss. Lekker met salade erbij! Een simpel recept, maar ik denk dat ik hem onwijs lekker ga vinden! Je vindt het recept hier.

Deze tacobootjes. Ik ben geen keukenprinses, en ik houd ook niet van ingewikkeld als ik het zelf moet eten, vandaar alle simpele recepten. Maar dit ziet er toch jummie uit! Hier vind je het recept (lekker en simpel).

Romige pasta met spekkies. Ziet er ook heerlijk uit. Wederom een recept van lekker en simpel, hier te vinden.

Nog een recept van Misslipgloss, risotto! Ik geloof niet dat ik ooit zoiets gegeten heb. Maar wederom omdat het simpel is, en niet te moeilijk om te maken. Zeker het uitproberen waard denk ik! Hier vind je het recept.

En de krokant gebakken tortilla. Jum!

Zoals ik al zei, niet allemaal bijzonder gezond. Maar wel iets wat ik zou lusten en misschien dus zelfs zelf maken! Wat is een recept dat jij altijd nog eens wil uitproberen?

DELEN:

10 reacties

 1. Lekkerensimpel 1 april 2012 / 08:53

  Wat leuk dat je onze recepten gaat maken! Je hebt zeker drie lekkere uitgezicht! Hopelijk zal het smaken. Groetjes Sofie

 2. Daniëlle 1 april 2012 / 09:41

  Lekker! Vooral de romige pasta met spekjes lijkt me heerlijk. Pasta vind ik zelf heel makkelijk om te maken, alleen de saus en de pasta in het kokende water, haha 😉

 3. Esmay 1 april 2012 / 09:41

  Ik wil ook zoveel recepten uitproberen. Zo lekker allemaal ^^

 4. Marijke 1 april 2012 / 09:56

  Er zitten zeker dingen tussen die ik ook nog wel ‘s wil proberen!

 5. emma 1 april 2012 / 11:32

  oh wat lekker! Ik kook nu thuis elke donderdag en heb dus het geluk dat ik elke keer iets nieuws mag uit proberen. Het is erg leuk&lekker om te doen, ik ga ook vooral voor lekkere toetjes, haha.

 6. Ise 2 april 2012 / 16:45

  Ik ben ook taco-fan haha! Zou het zo een week kunnen eten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.