Deze recepten uit Dé Bakplaat wil ik nog proberen

Ben ik de enige die altijd staat te neuzen tussen De Bakplaat boeken van Rukmini Iyer, de groene, de zoete, of de snelle? Nouja, ik dus wel en ik kan nooit kiezen! Onlangs kreeg ik een geweldig kookboek opgestuurd, namelijk een limited edition van deze serie met 75 van de beste recepten in één boek. Daar worden we heel blij van!

Het boek staat prachtig in de kast in onze woonkamer, dat is al mooi meegenomen. Maar hoe zijn de recepten? De recepten die er voor mij uitspringen ga ik aan je laten zien!

Pittige chipotle-kippenvleugels met zoete aardappel & limoenyoghurt. Klinkt geweldig! Deze gaan we zeker weten een keer maken.

Deze stond ook op ons lijstje, maar deze hebben we dus al geprobeerd! Het was echt een succes, heerlijk recept. Aanrader dus.

Van de zoete bakplaat had ik niet verwacht dat er iets tussen zou zitten voor mijn glutenvrije eetpatroon, maar deze wortel-kokoscake is glutenvrij én notenvrij (voor Bernard ook fijn). Deze wil ik zeker een keertje proberen, klinkt heel feestelijk.

Tonijn, lente-ui en mango met quinoa, klinkt ook als een maaltijd die wij zouden maken.

Koreaanse aubergines met lente-uitjes en sesamrijst is een vegan recept. Deze ziet er toch ook heerlijk uit? Ik kan niet wachten om deze ook te proberen!

Het fijne aan deze recepten is dat je bijna alles gewoon in de oven schuift en je een beetje geduld nodig hebt. En dan heb je een heerlijke maaltijd!

Dé Bakplaat is hier op Bol te koop, maar ongetwijfeld ook in jouw favoriete boekhandel te vinden! Wees wel op tijd want het is dus een limited edition.

Kende jij De bakplaat boeken al?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.