Relaxen op de bank voor de tv – zo wordt het écht comfy!

Op de bank met een serie, een leuk tv-programma of een film, dat is pure ontspanning. Ik kan daar zo enorm van genieten! Ik heb vier fijne tips voor een comfortabele avond (of middag) achter de tv.

Kies een leuke serie of film – dit zijn mijn tips

Je kan natuurlijk gewoon de tv aanzetten en kijken wat er op dat moment wordt uitgezonden. Soms is dat heel fijn. Maar meestal vind ik het veel leuker om zelf te kiezen wat ik wil kijken. Zo weet ik zeker dat het iets is wat ik echt heel erg fijn vind om te kijken.

Dit zijn de series en programma’s die ik op dit moment graag aanzet:

  • Outlander
  • Het perfecte plaatje
  • Bridgerton
  • Modern Family
  • Binnenkort begint B&B vol liefde weer, ook altijd genieten!
  • Wie is de mol?

Een fijne omgeving

Naast het feit dat je iets leuks wil kijken is het ook fijn als je omgeving fijn is.

Is het een rommeltje op de plek waar je tv wil kijken? Misschien kun je het dan een beetje opruimen, zodat je niet steeds wordt afgeleid door alle spullen die in je omgeving liggen. Het leidt ontzettend af als je allemaal dingen in het zicht hebt die je nog wil doen.

Zorg ook zeker dat de omgeving waarin je kijkt ingericht is zoals jij dat fijn vindt. Wij hebben ervoor gekozen om geen tv-meubel te nemen, maar de tv op te hangen aan een tv-beugel. Dit oogt ruimtelijk en rustig in onze woonkamer. We hebben links van de tv een grote kast staan en rechts onder de tv een tafeltje. Dit geeft ons huis echt een heel fijne en rustige uitstraling.

Natuurlijk wil je ook een fijne stoel of bank om op te zitten. En misschien wel een dekentje om onder te kruipen wanneer je het koud hebt.

Neem de tijd

Even tussendoor tv kijken is prima, maar ik raad aan om lekker de tijd te maken voor een knus avondje tv. Zorg dat je geen haast hebt, maar er echt een fijn ontspannen momentje van kan maken.

Als je ‘s avonds tv kijkt is het misschien wel té comfortabel. Vergeet niet dat je ook nog moet slapen, je zult jezelf de volgende dag dankbaar zijn! Kies van tevoren een film, programma of serie uit die perfect past in je schema, zodat je niet midden in de nacht nog “moet” kijken als je dit eigenlijk niet wilde.

Lekkere snackies

Bij een avondje tv hoort natuurlijk ook een lekkere snack! Ik ben zelf dol op chocolade en soms een chippie, maar een schaaltje fruit vind ik ook een heerlijke snack.

Maar de ultieme snack vind ik wel een borrelplank, daar maak je mij echt heel erg blij mee! Als ik niet in mijn eentje ben vind ik het ook heel erg leuk om hiermee aan de slag te gaan. Gegarandeerd blije mensen.

Naar de tv kijken is echt wel een van mijn favoriete bezigheden waarmee ik lekker relax. Heb jij nog tips voor het ultieme tv-avondje?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.