Maak kennis met mijn sapvastcoach

Het klinkt een beetje raar om iemand die je heeft geholpen te reviewen, maar toch ga ik het doen. Ik ga mijn mening geven over Jeanet die mij heeft geholpen met een week sapvasten, de voorbereidingen hiervoor en de nazorg. En hoe ging dat precies? Wat vond ik daarvan?

sapvastcoach sapvastcoach

Wat eraan vooraf ging…

In eerste instantie was het helemaal niet de bedoeling dat ik ging sapvasten. Ik kreeg een leuke mail van Jeanet waarin ze iets over zichzelf vertelde en liet weten dat ze mijn blog heel leuk vond. Verder vertelde ze ook kort iets over haar ervaringen met het sapvasten en dat ze hoopte dat ik ook ooit iets zou vinden wat mij goed zou helpen.

Maar daar was ik heel erg benieuwd naar, sapvasten! Dus ik mailde haar terug met de vraag hoe zij aan haar informatie kwam en hoe ze dat heeft gedaan. En toen mailde ze dus terug dat ze holistisch healthcoach (en bijna dieetist) is. Oftewel: dat ze mensen coacht wat dat betreft. Dat had ik niet verwacht! En toen ze mij ook nog eens wilde helpen en coachen toen was ik meteen gemotiveerd om er gewoon voor te gaan!

Hoe werkt dat dan, met Jeanet als sapvastcoach?

Jeanet woont niet om de hoek, ze coacht vooral mensen op afstand. Dit doet ze via Skype of via de mail. Of op een andere manier, dat is helemaal aan jezelf. Ze stuurde me elke dag een mail met de vraag hoe het ging, of ik nog ergens hulp bij kon gebruiken, of ik nog vragen had, enzovoort.

Ik heb gekozen voor het mailcontact, zodat ik zelf kon kiezen wanneer ik mail en geen vaste afspraken heb. Dat werkte heel prettig voor mij. En oja, daarnaast is het ook nog gewoon een leuke gezellige meid, dus verwacht geen overdreven zakelijke mails! (en dat is maar goed ook, want tegen een zakelijk iemand praat je niet graag over klysma’s)

Verder krijg je een informatie (e-)boek, helpt ze je eventueel met het uitzoeken van een zo voordelig mogelijke sapmachine, klysmaset, en supplementen die je nodig hebt. En verder kun je een heleboel vragen op haar afvuren, ze weet echt heel erg veel over sapvasten!

En wat vond ik ervan?

Heel prettig vond ik dat ‘niets moet en alles mag’. Het is niet zo dat je perse super streng moet sapvasten! Als je dat niet doet dan zal ze daar ook zeker niet over oordelen en helpt ze je nog steeds graag. Feit is dat je gezondheid voorop staat en als je het niet trekt, dan zoekt ze samen met jou een andere oplossing. Wat dat betreft is ze heel flexibel en helemaal niet moeilijk.

Verder is Jeanet heel betrokken, je krijgt haar nummer, dus in geval van nood kun je haar ‘s nachts zelfs wakker bellen. Er vanuit gaande dat dat niet nodig is natuurlijk, maar het is een geruststelling dat het gewoon kan! Je krijgt overigens snel antwoord op je mails, wat natuurlijk ook wel heel prettig is.

sapvastcoach sapvastcoach

Haar webshop en website (allebei vernieuwd!)

Jeanet kun je vinden op verschillende websites. Op Wolfcoaching vind je informatie over haar en sapvastcoaching. Op Jeanetwolfcoaching vind je een vernieuwde webshop waarin ze verschillende superfoods verkoopt, en haar nieuwe boek over gezond snacken!

En… een nieuwe blog over haar gezonde levensstijl!

Daarnaast is Jeanet onlangs begonnen met een blog. Deze zal vooral gaan over haar gezonde lifestyle en alles wat daarbij komt kijken. Nouja… eigenlijk over haar weg naar een gezonder leven. Want ze is ook aan het revalideren! Als je benieuwd bent geworden moet je zeker even op Jeanetwolf.wordpress.com kijken.

Dus… dat was mijn artikel over Jeanet de sapvastcoach en haar coachingskills! Voor mij was het heel prettig om het sapvasten samen met Jeanet te doen, omdat ik dan toch altijd iemand had waarop ik kon terugvallen. En waar ik al mijn vragen aan kon stellen, want die heb je genoeg als je zoiets gaat doen!

En dat is wat jullie ook vandaag mogen doen aan Jeanet, vragen stellen. Heb je een brandende vraag over haar als coach, of over het sapvasten? Stel hem dan onder dit artikel!

5 reacties

 1. jeanet 26 september 2012 / 14:15

  Wauw wat een lief stukje Lisanne, Dank je wel!

  Groetjes Jeanet

 2. Daniëlle 26 september 2012 / 15:14

  Lijkt me altijd fijn dat je iemand ‘bij je hebt’ die je begeleidt!

 3. Hester 26 september 2012 / 17:18

  Ah, inderdaad lief stukje. Het lijkt mij wel fijn met zo’n personal coach, dan weet je ten minste zeker dat je alles goed doet zeg maar.

 4. Esra 26 september 2012 / 23:31

  Een coach is idd handig

 5. claudia 3 oktober 2012 / 23:30

  Hi,

  Ik ben zeer geïnteresseerd in sapvasten.
  Ik vraag me alleen af of er kosten aan zijn verbonden? Het coachen bedoel ik dan.

  Gr Claudia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.