Review: Vouchercode.nl

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met vouchercode.nl

Aan jullie hoef ik niet te vertellen dat ik van shoppen houd. En of dit nu online of offline is, ik word er vrolijk van. Waar ik nog vrolijker van word? Korting en budgetshoppen. Bij de website vouchercode.nl kun je voor onwijs veel webshops kortingscodes vinden. Nice, dat gaan we even beter bekijken!

Het liefst shop ik in het echt, zodat ik alle stoffen kan voelen, make up kan swatchen en het gewoon kan vasthouden. Maar aan online shoppen zitten ook heel veel voordelen. Soms gooi ik mijn hele virtuele mandje vol, om me vervolgens een hoedje te schrikken van het totaalbedrag. Ik ben een echte budgetshopper dus ik ben vaak erg kritisch wat dat betreft. Iets wat me een klein duwtje in de rug zou kunnen geven is dus korting.

Het idee van deze website is dus dat zij een heleboel kortingscodes bij elkaar verzamelen en deze voor jou op een rij zetten. Daarnaast hebben ze soms ook nog codes die de webshops exclusief voor vouchercode beschikbaar gesteld hebben. Kort gezegd dus een verzameling van alle actuele kortingen op het net.

Nu shop ik vooral kleding, dus bijvoorbeeld de codes van Zalando, V&D, Vero Moda, Vila, van Haren, Mexx, Asos en Nelly zou ik kunnen gebruiken. Maar ook van Kijkshop, BCC en Bol.com staan er bijvoorbeeld codes. Je zou voor de grap eens moeten kijken hoe veel verschillende webshops erop staan, wow!

Pluspunten:

 • In een oogopslag zie je vrijwel alle nieuwste kortingen die op het net te vinden zijn
 • Je kunt makkelijk zoeken naar een bepaalde webshop
 • De populairste webshops staan ook op een rij, handig want dat zijn waarschijnlijk de kortingen die je het meest vaak zoekt (Zalando, Bol.com)
 • De site is vrij overzichtelijk en zakelijk
 • Het aanbod is groot en heel erg breed

Minpunten:

 • Zoeken op categorie is niet mogelijk, dus als je een bepaald artikel zoekt zul je eerst moeten opzoeken in welke webshops je dat zou kunnen vinden en deze vervolgens op de website zoeken.
 • Er staan ook hele kleine dingen tussen (denk aan 2% korting, of korting op een product), dit kan soms storend zijn als je naar algemene kortingen zoekt.
 • Het kan zijn dat je te lui bent om elke keer als je iets online bestelt, op te zoeken of er een korting voor is.
 • De kleuren en de indeling vind ik een beetje saai, van mij mag het wel wat vrolijker (zelfs schreeuweriger, hallo, het gaat om korting!)
Dus… dat is mijn mening! Vooral het feit dat ik het te veel moeite vind om te kijken voor een kortingscode (omdat ik denk dat ik deze toch niet vind), geeft voor mij vaak de doorslag. Oei, dat klinkt wel heel lui he? Wie weet dat ik het in de toekomst toch weer ga doen, het kan namelijk nogal wat euro’s schelen! Kende jij deze site al? En shop je vaak online?

1 reactie

 1. Anouk 12 augustus 2012 / 16:38

  Ik moet bekennen dat ik ook wel voor kortingscodes zoek als ik iets online ga bestellen hoor. Ik gooi wel eens het winkelwagentje vol met leuke dingen en ga daarna selecteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.