Mijn rietjesverzameling + waar koop je leuke papieren rietjes?

Terwijl ik mijn kast opentrok om servetjes op te bergen zag ik hoeveel rietjes ik had. Heel. Veel. Niet perse allemaal om te gebruiken, ook wel gekocht voor mijn blog, maar toch. Heel. Veel. Rietjes. Ik laat ze allemaal aan je zien in deze video!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Hoog tijd om iets met al deze leuke rietjes te gaan doen dus! Behalve ermee drinken, haha. Als je nog leuke DIY projecten weet, let me know! En wees eens eerlijk… heb jij ook zo’n zwak voor (papieren) rietjes?

DELEN:

24 reacties

 1. Bianca Schrijft 6 juni 2016 / 07:06

  Hahaha, leuke blog en dat je jezelf een beetje gek noemt. 😉 Een knipoog naar jezelf is altijd goed. Ik realiseer me dat ik eigenlijk nooit met een rietje drink, tenzij het er in een bar bv ingedaan wordt.
  Bianca Schrijft blogde laatst over… Kleurboek en potloden van de Action

 2. Mama Lifestyle Blog 6 juni 2016 / 07:26

  De leukste rietjes vind ik het pak wat je als eerste hrbt gekocht. Lekker vrolijk! Ik heb zelf geen rietjes in huis.

 3. Frauke 6 juni 2016 / 08:10

  Haha wat heb je veel rietjes! Ik herken er wel een aantal die ik ook heb. Inmiddels heb ik een paar soorten papieren en één soort plastic, en daar mag het nu wel bij blijven haha. Mocht ik nog nieuwe papieren rietjes willen kopen (ze zien er zo leuk uit!) dan moeten er eerst een aantal op. Drankjesfeestje houden dus 😉 X
  Frauke blogde laatst over… Een stralende zomerlook met Bourjois

 4. Angelique 6 juni 2016 / 10:21

  Ik heb alleen zwart/witte rietjes voor de sier in de keuken. Ik haal ze bij Aliexpress lekker goedkoop haha

 5. Sandra 6 juni 2016 / 11:01

  Oh wauw, zo veel vrolijkheid! Ik heb zelf gewoon van die standaard rietjes uit de supermarkt in huis, maar er zijn zeker wel leukere haha. Dat is wel te zien in jouw video! Eigenlijk gebruik ik ze alleen als ik water met citroen of limoen drink, ter bescherming van m’n tanden tegen het zuur. Voor de rest gebruik ik ze nooit haha.
  Sandra blogde laatst over… Photo Diary #63 | Bloggers meeting, Douwe Bob & Ice Kitchen

 6. wendy 6 juni 2016 / 11:14

  wat leuk dat je zoveel verschillende soorten hebt. Ik heb een drietal verschillende printjes maar word van jouw video helemaal hebberig, hihii.
  wendy blogde laatst over… Winactie

 7. Shirah 6 juni 2016 / 11:21

  Wat leuk! Ik heb helemaal geen rietjes, maar na het zien van je video moet ik er misschien toch maar een paar kopen voor in een smoothie. Ook nog beter voor je tanden!
  Shirah blogde laatst over… Ben ik nu een minimalist?

 8. Josephine 6 juni 2016 / 12:42

  Hahaha: “ik ben Lisanne en ik heb een rietjesverslaving”. Dat klinkt echt heel grappig!:-D
  Hier geen echt verslaving -nee ook geen ontkenningsfase-, maar ik gebruik wel rietjes als versiering op ingepakte cadeautjes. Dus dat is misschien een leuke tip. Verder kun je er ook een mikadospel van maken als je vrienden langs komen. .:-)

 9. Annette 6 juni 2016 / 12:51

  Ik heb laatst een pakje papieren rietjes gebruikt als stokjes voor mijn cakepops. Ik heb ze toen doormidden geknipt en toen waren het ideale ‘stokjes’ voor de cakepops 🙂 om te drinken vind ik papier niet fijn omdat ze zo slap worden maar ze zien er altijd superleuk uit.

 10. Suzan 6 juni 2016 / 15:46

  Leuke rietjes, zelf iets minder met rietjes.
  Wel creatieve ideeën om er wat mee te gaan doen. (Door een kaart met een glas drinken er op of in elkaar steken en er een diamant deco hanger er van maken en zo nog een paar, die nu niet binnen schieten.)

  Wel grappig trouwens, want van het weekend had ik bedacht om deze week op mijn blog iets te doen met mijn enorme berg cadeaupapier. (Ook een soort verslaving 😛 )
  Mag ik jouw rietjes verslaving hierin vermelden?
  Suzan blogde laatst over… Techniek: Tips & Tricks: Armband met kralensluiting

 11. Leonie 6 juni 2016 / 16:34

  Ik begin door jou ook een rietjesverslaving te krijgen XD
  Moet me echt inhouden om niet alle leuke rietjes te kopen die ik tegenkom haha!

  Ik heb trouwens wel een leuk DIY-idee voor zwarte rietjes. Ga binnenkort proberen of het ook echt werkt of dat het alleen een leuke pinterest foto is
  Leonie blogde laatst over… Unboxing Echte post is cool – editie 2

 12. Marjon 6 juni 2016 / 17:02

  Leuk al die rietjes!
  Vaak in handen gehad, maar nooit gekocht. Niet wetende wat ik ermee moet. Of wat ik er mee kan.
  Marjon blogde laatst over… Knutselspullen opbergen

 13. Kim 6 juni 2016 / 17:31

  Hahahaha, zo veel rietjes… Ik heb er ook een aantal en vind ze zo vrolijk, maar heb werkelijk geen idee wat ik ermee moet.
  Kim blogde laatst over… Even bijkletsen

 14. Anneloes 6 juni 2016 / 23:23

  Oh, wat leuk zeg al die rietjes!

  Ik moet meteen denken aan bellenblazen met rietjes. Kwam het laatst een keer tegen op Pinterest en toen heb ik het maar meteen geprobeerd in mijn woonkamer. Een bundel rietjes bij elkaar: werkt echt megagoed! Komt ook het kind in je nog even los. 😉

 15. Gerdine 7 juni 2016 / 14:06

  Superleuk! Ik ben ook allerlei dingen aan het maken met papieren rietjes, dus houd mijn blog in de gaten 🙂
  Groetjes!
  Gerdine blogde laatst over… Lieve jarige

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.