RITUALS geurstokjes, wat vind ik ervan?

De geurstokjes van Rituals, het lijkt wel een dingetje te zijn in beautyblog land. Sinds Tim en ik ons eigen huis hebben hebben we standaard geurstokjes op de wc staan. Tot nu toe zijn die van Bolsius favoriet! Maar die van Rituals, die zo ontzettend vaak genoemd worden, zijn die nu echt zo veel beter? Ik was nieuwsgierig en wilde het graag uitproberen.

rituals-geurstokjes

Even heel eerlijk: deze kleine versie (50ml) van de geurstokjes kost €12,-. Dat vind ik best wel veel geld voor iets als geurstokjes. Natuurlijk is Rituals wel echt een luxemerk, maar tot nu toe was de prijs een reden om de stokjes niet te kopen. Mijn ouders hadden een cadeaubon gewonnen, en deze gaven ze aan mij! Dus, ik was natuurlijk heel blij; nu ging ik eigenlijk die luxe geurstokjes proberen!

Er is ook een grotere versie van 230ml. Die is echt een stuk groter, maar hiervoor betaal je ook meteen €23,50, ik heb even getwijfeld omdat het verschil qua formaat echt enorm is, maar dit formaat leek ons iets geschikter voor in de wc.

rituals-geurstokjes-green-vetiver

We kozen voor de geur Spring Garden, dit is een geur met Green Vetiver & Clary Sage. Een exacte vertaling heb ik niet kunnen vinden, maar het is iets met gras en bloemen, maar ik vind hem zelf ook wel lekker fris (dat komt denk ik door het gras gedeelte). Wat mij betreft perfect voor in de wc! Hoewel ik hem ook zo zou neerzetten in de woonkamer, haha.

rituals-geurstokjes-pluspunten

Dit is wat je in de verpakking vindt: de stokjes, het potje, en een houten opzetstukje om het er iets mooier uit te laten zien. Groot pluspunt: dat het potje gewoon een draaidopje heeft! Verpakkingen van andere geurstokjes krijg ik nooit zelf open, maar deze kan ik gewoon zelf opendraaien. Een stuk fijner! En je kan hem natuurlijk ook zo weer dicht draaien als je hem weer weg wilt zetten.

mooie-geurstokjes

De geur is heerlijk, zeker iets specialer dan de Bolsius geurstokjes die we voorheen gebruikten. Hoe snel hij op gaat weet ik nog niet, hij staat sinds zaterdagavond in de wc, en er is nu ongeveer een kwart uit. Geen idee of dat even snel blijft gaan (denk van niet), maar ik denk dat de houdbaarheid van de geur weinig zal verschillen met die van Bolsius.

Of ik hem vaker ga kopen weet ik nog niet, misschien als ik mezelf eens wat luxe cadeau wil doen! De geur is wel echt heel erg lekker. Gebruik jij weleens geurstokjes? En heb je ook weleens die van Rituals geprobeerd?

DELEN:

73 reacties

 1. xhannahs 20 februari 2014 / 06:14

  Ik gebruik nooit geurstokjes, maar ik vind het er altijd wel heel leuk uitzien.

 2. Healthy Mommy 20 februari 2014 / 06:18

  Ik vind deze heel erg fijn maar Bolsius (die met die rode of witte bolletjes in vloeistof) die ruiken bij ons veel langer. Die zijn sterker maar de geur van Rituals is toch wel favoriet. Lastige keuze dus 😉

  • Lisanneleeft 20 februari 2014 / 13:49

   Ja, de Bolsius geuren zijn een stuk meer ‘basic’. Wat mij betreft ook wel goed genoeg voor in de wc, haha!

   • Alieke 25 januari 2018 / 20:24

    Ik heb ook de stokjes van Rituals. Tip giet een klein beetje vloeistof in een borrel glaasje een stukje huishoudfolie met een elastiekje vast zetten, een stok in 3en knippen en voor op de wc is dat ruim voldoende. Zo doe je extra lang met je parfum. Ik de woonkamer heb ik maar twee stokjes in de grote fles. Werkt prima.

    Groet,
    Liek

    • Lenn 9 oktober 2018 / 23:12

     Mijn tip is niet alle stokjes omdraaien… ik draai er 2 of 3 om en doe een half jaar met de 200 ml van rituals. Vraag dus de navulfles voor m’n verjaardag en voor Kerst. Altijd leuk om te geven en om te krijgen!

  • Wendy de graef 12 oktober 2017 / 11:15

   Ik heb in mijn slaapkamer en living en in wc geurstokjes staan van rituals en bij ons verspreid die geur niet over de hele ruimtes, ik weet niet hoe het komt want ik riek dat graag.
   Doe ik iets verkeerd dan?

   • Monique 26 november 2017 / 20:30

    Je moet de stokjes regelmatig omdraaien. Dan ruik je ze beter. Succes

 3. Happy Lioness 20 februari 2014 / 06:31

  Ik heb ze ook van de Rituals gehad of liever gezegd gekregen. De geur is geweldig. Maar om heel eerlijk te zijn, heb ik het geld er niet voor over.

 4. Marion 20 februari 2014 / 06:57

  Ik vermoed dat bij iedereen de prijs een beetje meespeelt. Hier namelijk hetzelfde verhaal: altijd geurstokjes in huis, maar dan die van de action of inderdaad Bolsius. Rituals ruikt heerlijk, maar die prijs voor een paar geurstokjes…… Ik twijfel ook iedere keer weer als ik ze zie. Toch maar een keer doen dan 🙂

 5. Nicole 20 februari 2014 / 07:19

  Heb eigenlijk nog nooit geurstokjes gebruikt maar zou dit wel graag willen!
  Wat me tegenhoud is dat ik ooit bij een B&B ben geweest die heeeeeeerlijke geurstokjes in de badkamer had… ben verliefd op die geur maar ben hem zelf nog niet tegengekomen haha…

 6. Kelly Caresse 20 februari 2014 / 07:36

  Ik ben echt dol op geurstokjes in huis en wij hebbeb een hele tijd die van sabon gebruikt, die vond ik heerlijk. Ik ben erg dol op rituals en heb hun geurstokjes nooit gebruikt, ben wel heel benieuwd naar deze 🙂

 7. Manon 20 februari 2014 / 08:02

  Ik hou ook echt van geurstokjes van Rituals. Wel ben een een ziemel en vind ik ze eigenlijk wel erg duur, voor stokjes. Maar als ik een cadeautje krijg ofzo dan vraag ik vaak deze stokjes, heerlijk!

 8. Frauke 20 februari 2014 / 08:49

  Klinkt echt lekker! Ik heb toevallig gisteren nog staan twijfelen over de grote geurstokken in Sweet Sunrise (deze geur niet gespot helaas.. ben wel benieuwd!) maar de prijs hield me tegen. Vind ze toch wat aan de dure kant :).

 9. WeHeartFit 20 februari 2014 / 08:54

  Ze lijken me heerlijk maar de prijs heeft me altijd tegen gehouden om ze zelf aan te schaffen.

 10. Karin 20 februari 2014 / 08:55

  Ik heb al vaak staan twijfelen over de geurstokjes van de Rituals, vind ze net als iedereen te duur. De kaarsen van Rituals trouwens ook. Over het algemeen vind ik trouwens dat je geurstokjes nauwelijks ruikt, maar misschien moet ik ze in een kleinere ruimte zoals op toilet neer zetten. Ik ga er nog eens over nadenken en misschien op mijn lijstje voor Moederdag zetten.

  • Yvonne de Bruin 28 december 2021 / 13:56

   Ik heb vaak andere geurstokjes geprobeerd en inderdaad die ruik je niet of nauwelijks. Ik heb nu voor het eerst Wild Fig stokjes van Rituals gekocht voor badkamer en toilet. Helemaal verliefd op de geur en ze ruiken nog als het flesje leeg is. Ik heb nu de navulling besteld. Dat is in een keer wel een hoop geld maar vele malen voordeliger dan iedere de kleine flesjes kopen.

 11. Hester 20 februari 2014 / 09:03

  Ik wil deze al een tijdje proberen. Ik merk wel dat bij de duurdere geurstoffen de geur sterker is. Goedkopere varianten ruik ik meestal nauwelijks.

 12. Stella 20 februari 2014 / 09:20

  Ik heb de geurstokjes van de Hema in December voor mijn verjaardag gekregen, maar de geur verdween al snel! Ik vind jet concept heel leuk, alleen deze zijn wel erg duur ja! De geur zal wel heel erg lekker zijn, zoals altijd met Rituals producten vind ik (: Ik zou het graag als cadeautje krijgen, maar het zelf ooit ook echt kopen weet ik nog niet! Liefs, Stella.

 13. Linda 20 februari 2014 / 09:27

  Ik gebruik ze eigenlijk nooit, hoewel ik het best fijn vind ruiken! Ik vind deze echter wel héél duur, die zou ik niet zo snel kopen denk ik…

 14. Susanne 20 februari 2014 / 09:30

  Ik dacht meteen: oehf, duur! Maar als je er lang mee doet en het lekker ruikt maakt dat niet zo veel uit. Toch vind ik dat het best wel snel leeg gaat als er nu al een kwart uit is! Te duur daarom voor mijn portemonnee. Ik heb toch vaak het idee dat je dan gewoon voor het merk betaald.

 15. Hester 20 februari 2014 / 09:41

  Mooie foto’s! Ik vind deze geurstokjes ook gewoon heel erg mooi vormgegeven, de geur lijkt me ook lekker maar tja, voor geurstokjes is het wel prijzig ja.

 16. Geertje 20 februari 2014 / 09:48

  Ik heb ooit een keer geurstokjes gekocht en toen het flesje om laten vallen over onze witte kast heen… Niet slim want nu zit er een grote bruine vlek op. Sindsdien heb ik nooit meer stokjes gehaald… Maar kan me voorstellen (rituals kennende) dat het een lekkere geur is..

 17. MySimplySpecial 20 februari 2014 / 10:02

  Ik heb standaard geurstokjes van Rituals op het toilet staan, maar dan de grote versie. Die gaan super lang mee en als je ze te sterkt vind kan je er altijd minder stokjes inzetten.

 18. Jantine 20 februari 2014 / 10:04

  Ik gebruik ook geurstokjes op de wc, eerst die van de Kruidvat, nu van de Action. Die van de Rituals lijken me érg lekker ruiken, maar voor mij is op moment het prijsverschil te groot.

  Op die van de Action zit trouwens ook een draaidop. En ze ruiken flink; we trouwden en hadden een feestje in het scouting-gebouw waar mijn man leiding geeft, en omdat daar problemen waren geweest met de riolering hebben we bij de wc’s in de buurt zo’n ding neergezet, met het idee ‘wie weet helpt het’. Het was best een grote ruimte, maar een dag later op onze bruiloft rook het er ook echt naar vanille in plaats van rare luchtjes.

  • Lisanneleeft 20 februari 2014 / 13:54

   Die van de Action ‘durf’ ik niet zo goed te kopen, bang dat ze heel erg vies ruiken, haha. Je hebt daar ook weleens geurkaarsen of wax tarts die ik ontzettend vies vind ruiken, hehe.
   Wie weet is het toch het proberen waard, is in elk geval lekker betaalbaar!

 19. Cindy 20 februari 2014 / 10:15

  Ik gebruik vrijwel altijd goedkopere geurstokjes, ik gebruik ze wel al jaren. Maar de prijs is ook de reden dat ik die geurstokjes niet in huis haal. Bij de Intratuin of de Action koop ik wel eens geurstokjes, ik vind ze fijn ruiken.

 20. Mariska 20 februari 2014 / 10:20

  Ik vind die van Rituals ook heerlijk! Heb een paar keer de grote versie gehad, maar ik vind ze eigenlijk ook te duur, en ik vind ook dat ze best snel opgaan. Er staat geloof ik iets van drie maanden op, maar ik deed er echt korter mee!

 21. Fleur 20 februari 2014 / 10:32

  Ik heb ook spring garden van Rituals, maar bij mij is hij helaas snel opgegaan. Wat je dan wel kan doen, wanneer je nog een klein laagje over hebt, is hem bijvullen met water. Kan je er twee keer zo lang mee doen en dan komt er net zoveel geur vanaf!

  • marina 20 december 2015 / 19:32

   Ik heb ook diezelfde geur in de living. Elke keer je voorbij loopt ruik je ze toch . Ik dacht dat er ook een navulling voor is .

 22. Fashion meets Beauty 20 februari 2014 / 10:37

  Vorig jaar heb ik tijdens de dol dwaze dagen bij de Bijenkorf de grote versie gekocht in de geur ‘Bee True’. Echt een heerlijke geur maar hij is nu bijna op 🙁

 23. Iris 20 februari 2014 / 11:06

  Ik heb nog nooit de geurstokjes van Bolsius geprobeerd of geroken maar de geurstokjes van Rituals vind k heerlijk. Eigenlijk alle geuren die ze hebben vind ik lekker en zou ik zo willen kopen voor in huis. Helaas houd de prijs ook mij een beetje tegen maar ik vind het een heel leuk cadeau om weg te geven.

 24. Merel 20 februari 2014 / 11:17

  Wij gebruiken die van rituals alleen in de woonkamer (veel te duur voor de wc ;p). In de zomer blijft hij echt een half jaar goed en in de winter ongeveer 3/4 maanden bij ons. Wij hebben trouwens de grote versie. Wel echt heel lekker en luxe.

 25. Charlotte 20 februari 2014 / 11:47

  Hmmm klinkt fijn, ik wist niet dat Rituals geurstokjes verkocht.

 26. Nadia 20 februari 2014 / 11:59

  Ik heb ook geurstokjes op de wc staan. Eerst van Bolsius, die vond ik echt superlekker! Daarna Kruidvat, die vond ik echt niets. Nu heb ik een onbekend merk. Voor mijn verjaardag heb ik eens die grote van Rituals gehad, maar ik heb ze nog niet gebruikt.

  • Lisanneleeft 20 februari 2014 / 13:52

   Die van Kruidvat heb ik ook een keertje gekocht! Die kreeg ik ten eerste al niet fatsoenlijk open, en toen hij eenmaal open was hebben we hem twee dagen later weggegooid, hij rook echt niet lekker helaas!

 27. Manon 20 februari 2014 / 12:03

  Ik heb een keer geurstokjes gehad en dat vond ik best lekker, deze lijken mij ook lekker.

 28. Lianne 20 februari 2014 / 12:14

  Het ziekenhuis waar ik werk heeft een Rituals-shop in de hal zitten en ik heb al een aantal keer met die geurstokjes in m’n handen gestaan maar het is zo DUUR. Vind het echt een beetje zonde van het geld, haha. Koop liever dan een dure douchegel van hun ipv geurstokjes :p Al hebben ze ook van die geurdingetjes voor in de auto en die wil ik wel gaan proberen 🙂

  • Lisanneleeft 20 februari 2014 / 13:50

   Dat was eerst ook mijn plan: een luxe douche of lichaamsproduct. Maar toen bedacht ik me hoe vol de kast stond daarmee, haha. Vandaar toch maar geurstokjes, die ‘gebruiken’ we sowieso!

  • Alieke 25 januari 2018 / 20:29

   Die voor in de auto is echt heel fijn. Vooral als deauto langere tijd niet is gebruikt dan komter nietz’n muffe geurin.

 29. Patricia Schmitz-Heres 20 februari 2014 / 12:29

  Wij gebruiken wel eens geurstokjes ja. Voornamelijk op het toilet. Om uit te proberen hadden we eerst een setje van de Action geloof ik. Die waren op zich wel lekker maar vervliegen ook vrij snel. Nu hebben we een ander goedkoop merk staan, maar die hebben we gekregen met een Sinterklaas avond van ons koor.

 30. Desiree 20 februari 2014 / 13:26

  Deze hebben wij thuis ook op het toilet staan! Heerlijk fris. Maar wat je zegt, nogal prijzig. Alsnog vind ik ze niet echt te vergelijken met bijvoorbeeld Action geurstokjes, vooral de geuren van Action geurstokjes (bijvoorbeeld) vind ik totaal niet lekker. De geurkaars van Rituals is ook erg lekker!

 31. Stephanie 20 februari 2014 / 13:48

  Ja omg die geurstokjes van Rituals zijn ZO lekker, maar ook ZO duur ja :P.
  Ik ben zelf pas gezwicht en heb de geur “Sweet Orange & Cedar” gekocht! HEERLIJK <3

 32. Maai 20 februari 2014 / 14:14

  Ik vind de geurstokjes van de rituals heerlijk maar je hebt gelijk, ze zijn duuuuur! Daarom koop ik ze ook niet regelmatig. Deze geur ken ik niet, misschien als ik mezelf binnenkort weer een keertje niet kan inhouden deze meenemen ☺️

 33. Sophie 20 februari 2014 / 14:36

  Mijn vriend heeft ze altijd naast zijn bed staan, heerlijk ruikt dat toch! Het ziet er bovendien ook supergezellig uit (:

 34. Iris 20 februari 2014 / 15:05

  Oehh, de geurstokjes van Rituals zijn toch wel mijn favoriet. Ik koop het meestal in de aanbieding en dan gelijk 2 of 4 stuks 😉 Zelf vind ik Hammam in de wc heel lekker. Deze had ik eens bij een vriendin geroken. In huis vind ik ‘Under a fig tree’ of ‘Sweet sunrise’ heel lekker. Ze blijven lang goed, alleen op een gegeven moment ruik je ‘t zelf niet meer.

  • ilse 15 april 2014 / 16:42

   hallo.
   waar koop je ze meestal in de aanbieding?

 35. Tiffany 20 februari 2014 / 15:49

  Ikzelf ben niet zo voor geurstokjes. Ik vind de geur meestal net te heftig, dus opteer ik altijd voor geurkaarsen. Die zorgen voor een goede, subtiele geur. Maar ze staan wel leuk in je interieur, zo’n geurstokjes!

 36. Kimberly 20 februari 2014 / 16:48

  De geurstokjes van Rituals zijn echt heerlijk, maar ik vind ze net wat te prijzig dus koop ze zelf eigenlijk nooit! Nog een tip om de geur langer te ruiken: af en toe de stokjes omdraaien 😀 Dat ruik je de geur weer net wat beterder. (maar de vloeistof gaat dan wel sneller op) Ik ben trouwens nu wel benieuwd naar deze geur hihi

 37. Mandy 20 februari 2014 / 17:02

  Ik vind de Rituals geurstokken toch echt het lekkerst, ze zijn alleen zo duur. Daarom koop ik vaak andere, maar dan vind ik het toch minder lekker ruiken. Ik heb nu stokjes van Loods 5 hier staan, die zijn ook wel goed.

 38. Svenja 20 februari 2014 / 18:05

  ik ben echt gek op de geurkaarsen van Rituals! De geurstokjes ook nog nooit geprobeerd, omdat de prijs me idd tegenhoud. En een kaars vind ik persoonlijk sfeervoller, dus dan vind ik het wel waard eens iets meer te betalen 🙂

  • Lisanneleeft 20 februari 2014 / 18:44

   Geurstokjes zijn natuurlijk wel makkelijker (vooral op de wc haha), maar kan me goed voorstellen dat je liever voor een kaars kiest. Die zijn ook prijzig, maar geeft waarschijnlijk dat zelfde luxegevoel!

 39. Suzanne 20 februari 2014 / 18:57

  Rituals heeft prachtige verpakkingen en de geuren zijn ook heerlijk, op eentje na, precies die ik een keer cadeau kreeg. Iets met sandalwood ofzoiets, ik werd er echt misselijk van. De andere luchtjes lijken me dan weer wel lekker. Maar 12 euro is zeker prijzig!

  • Lisanneleeft 20 februari 2014 / 19:07

   Bijzonder is dat he, hoe iedereen geuren anders ervaart! Toevallig stonden er nog twee mensen geurstokjes uit te zoeken toen wij er stonden, en deze die wij lekker vonden vonden zij juist super vies, hihi.

 40. Aukje 20 februari 2014 / 18:59

  Ooit gekocht ik de geurstokjes van Rituals met de geur Sweet Sunrise. Heerlijk vind ik die. Maar inderdaad, de prijs. Die is wel flink, waardoor ik ze dus nooit meer koop.

 41. Danique 20 februari 2014 / 19:05

  Ik heb nu geurstokjes staan van Kruidvat, maar om heel eerlijk te zijn: ik ruik helemaal niets. Maar dat zal er misschien ook mee te maken hebben dat ik ongeveer het goedkoopste van het goedkoopste heb gekocht. Deze van Rituals lijken mij heerlijk, alleen inderdaad, de prijs! Poe.

 42. Laura 20 februari 2014 / 23:49

  Altijd de geurstokjes van Rituals. In de badkamer, in de wc en in de woonkamer 🙂

 43. Josanne 21 februari 2014 / 21:07

  Wauw, ik vind dit mezelf echt verwennen. Ben er weg van en doe het mezelf soms kado!

 44. Nancy 22 februari 2014 / 13:58

  Sommige vriendinnen van mij zweren erbij maar ik houd niet echt van huisgeuren. Ik vind het iets te nep en dat vind ik dus niet prettig om constant te ruiken. Geurstokjes zijn dan ook niet echt iets voor mij, maar een lekker geurtje op zijn tijd vind ik wel fijn en dan pak ik een geurkaas. Dat werkt voor mij beter.

  De geurstokjes vind ik overigens van Rituals wel echt het allerlekkerst! En sage betekent salie dus dan hebben we al een stukje van jouw geur vertaald 😉

 45. Linda 24 februari 2014 / 19:19

  Ik gebruik echt al jaren de geurstokjes van dit merk, en wanneer je iedere keer maar een paar stokjes omdraai doe je er echt heel lang mee!

 46. Annick 25 februari 2014 / 20:53

  Jaa, hier ook een hele tijd Rituals geurstokjes in de wc gehad. Volgens mij was het ‘Under a fig tree’, maarrr inderdaad door de prijs nog geen nieuwe gekocht!

 47. Kira 11 januari 2015 / 13:37

  Altijd Sweet Sunrise van Rituals.

 48. Kira 11 januari 2015 / 13:49

  Voor de badkamer gebruik ik echter altijd de concentrated room spray van Yankee Candle: Tahitian Tiare Flower. Helaas nu out of stock.
  Ook koop ik de concentrated room sprays van “Bath and Body works”.
  Ik neem altijd een flinke voorraad mee terug naar Holland vanuit de USA.

 49. Margreet 20 februari 2015 / 12:32

  Misschien ken je het merk nog niet, maar als je echt kwaliteit wil voor een zeer redelijke prijs, zijn de geurstokjes van het merk GOA Paris een echte aanrader!
  Deze geuren bestaan voor 20% uit echte parfumessences (gemaakt in dé parfumstad van Frankrijk, te weten Grasse) en gaan daardoor heel lang mee. De stokjes blijven nog lang geuren, zelfs als de vloeistof al op is. Het is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met verschillende inhoudsmaten. Voorbeeld: Le Cub 80 ml. kost € 7,99, de Cocoon 250 ml. kost € 16,99. Meer producten zijn te zien op shop.carmadelight.nl.
  Het aantal geuren is te veel om op te noemen, en er zijn ook navullingen (260 ml) verkrijgbaar voor € 11,99. Wat ik vaak hoor van mensen is, dat als je het eenmaal hebt gebruikt, je nooit meer wat anders wil.

 50. simone 4 augustus 2015 / 14:21

  Sweet Grace van Bridgewater is mijn favoriet! Goedkoper als Rituals en je doet er heel lang mee!

 51. Eljo 31 mei 2016 / 20:43

  een in de wc en de andere in de woonkamer .

  huis moet heerlijk ruiken bij thuiskomt indd. happy helemaal .

  en de andere geurtjes voor in de stopcontakt heb ik ook . of te wel verslaafd aan geurtjes

 52. Ed 11 augustus 2016 / 09:37

  De geurtjes van Rituals zijn duur en zijn bovendien sneller op. De geuren van Millefiori zijn beter omdat ze minder alcohol bevatten. Hierdoor vervliegt de geurolie veel langzamer en heb je veel langer plezier in vergelijking met geurstokjes van veel andere fabrikanten.

 53. Desiree 15 juni 2018 / 12:30

  Gouden tip om langer met Ritual stokjes te doen…Stokjes er in en dan propje aluminiumfolie in de hals om rest af te sluiten…Verspreiding via de stokjes is voldoende om lekker te geuren…laat je de rest van hals open dan verdampt het inderdaad snel. Wij doen op deze manier bijna half jaar met een grote van Rituals (25 euro).

 54. Nell 10 oktober 2019 / 13:11

  Ik was op zoek naar spring garden van rituals. Maar die is niet meer te krijgen. Was een limited edition. Maar ik vond hem bij mijn werkplek zooo lekker ruiken. Wie weet welke er veel op lijkt qua geur?

 55. Heiko 14 oktober 2019 / 14:04

  We zijn ook begonnen met Rituals (happy buddha) in onze WC en vervolgens ook de slaapkamer, woonkamer en de badkamer (Hamman pakket) nu ook voorzien van Rituals. Vooral in de ochtend als je badkamer binnenloopt start je de dag toch ‘postiever’ geur doet zo veel voor de mens!

  Echt super leuk blog btw 🙂

  Groet,
  Heiko

  • Danielle 30 augustus 2020 / 11:12

   Ik heb een paar maanden terug voor het eerst stokjes van de Rituals gebruikt omdat ik ze als cadeau kreeg en de geur blijft echt goed en lang hangen.
   Nadat het flesje leeg was heb ik er een laagje water in gedaan en de geur is gewoon hetzelfde!😁

 56. Mariette 29 november 2020 / 17:09

  Ben erg blij met de geurstokjes van Rituals.
  Heb alleen erge jeuk in mijn gezicht en branderige ogen.
  Iemand daar ervaring mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.