SALE shoplog – Primark, H&M & Lush!

Afgelopen weekend ben ik weer eens wezen winkelen! Ik vind het heerlijk om gewoon tijdens de sale even heerlijk rond te neuzen. En ik had een aantal dingen nodig! En ja hoor, die heb ik gevonden, haha! Ik laat jullie zien wat ik gekocht heb…

vero moda jeans

We beginnen met het saaiste, haha! Bijna al mijn broeken zijn te groot geworden, dus ik vond het gewoon even fijn om broeken te kopen die niet van mijn kont afzakken. Deze twee beauties vond ik bij Vero Moda voor 35 euro. Omdat ze zo fijn zitten (en omdat ik ze altijd nog terug kan brengen hier in Den Helder) nam ik deze mee in twee kleuren.

jurkje H&M

Deze kocht ik de dag ervoor al in Den Helder. Dit is een super mooi jurkje met steentjes erop. De achterkant is laag uitgesneden en op de rechter foto zie je de voorkant. Een heel bijzonder jurkje, maar hij stond wel heel erg leuk! Deze kocht ik voor 15 euro in de sale bij H&M.

H&M jurk

Een zwart, simpel jurkje. Hij zat heel erg mooi! En hij was 7 euro… Ook bij H&M!

H&M muts en handschoenen sale

Ook de accessoires hadden heel veel sale! Het mutsje was 1 euro en de handschoenen ook. En het zijn nog handschoenen waarmee je je touchscreen kunt bedienen ook, haha!

sjaal en handschoenen H&M sale

En deze sjaal en bijpassende handschoenen nam ik ook mee. Ook weer allebei 1 euro. Deze ga ik zeker wel gebruiken!

Haha, dit zijn haarelastiekjes en hier zit een verhaal achter. Normaal heb ik altijd haarelastiekjes – van die simpele zwarte – om mijn pols. Dat mag niet van Tim, want dat is niet goed voor mij, dus haalt hij ze er altijd af. Het resultaat? Ik vergeet ze er weer om te doen en op het moment dat ik even snel een elastiekje nodig heb, heb ik er nergens eentje. Deze haarelastiekjes staan super leuk als elastiekje én als armband! (en ze knellen niet af, win, win, win!) Deze waren 1 euro, net zoals de voorgaande items uit de H&M sale.

Een chillbroek! Remember de veredelde joggingbroeken waarover ik schreef? Dit is er een! Op de foto ziet hij er misschien niet zo heel erg leuk uit, maar in het echie is hij geweldig! En zit ook ontzettend lekker. 10 euro bij H&M in de sale.

Zelfde verhaal met deze! Deze kreeg ik in zijn geheel totaal niet flatteus op de foto, maar dit model is ongeveer hetzelfde, behalve dat het kruis ietsje lager hangt. Ook echt een broek die je aan moet zien. Deze was 7 euro in de sale!

Een ook van H&M, niet uit de sale, maar de ‘gewone’ collectie. Een grijze broek! Al mijn grijze broeken zijn te groot geworden (en ja… dan hebben we het over minstens 4 grijze broeken). En deze paste prima! Ik had allemaal verhalen gehoord over de 10 euro broeken van H&M die niet echt mooi zouden zitten. Nouja… deze past dus perfect bij mij! Het enige minpunt is dat hij niet helemaal mooi lang is (ik heb eigenlijk lengtemaat 34), maar voor die 10 euro vind ik dat niet zo heel erg. Met laarsjes kan het sowieso prima, en ik denk zelfs met andere schoenen ook nog wel!

Primark januari

En ja… we hebben ook een bezoekje gebracht aan de Primark! Echt waar… ik heb de Primark nog nooit zo rustig gezien! En ik heb nog nooit zo weinig gekocht, haha! Maar ik was samen met Tim, en Tim vindt sinds kort de Primark een verschrikkelijke troepjeswinkel. Haha… mannen! Maar ik kocht wel twee mooie grote mokken (2 euro per stuk), een setje met 8 kaartjes (1,50) en deze cleansing wipes, omdat ik ze zo fijn vond (1,50).

En uiteraard… sokken! De prijzen weet ik niet meer precies, ik weet alleen dat het linker setje 3,50 was. Maar de sokken van Primark zijn leuk, lekker vrolijk!

LUSH sale

En… misschien wel mijn mooiste aankoop van deze shoplog, deze Lush box! Het is een cadeaubox van de kerstcollectie. Normaal was hij 50 euro, maar nu was er een korting van 50% op de kerstcollectie… Heerlijk! Bijna alles was op, maar deze stond er nog. En deze is perfect voor mij! 😀 Een scrub, 2 zepen (karma en punch, als ik het goed heb), een massage bar en een douchegel (ponche).

De laatste paar keer heb ik shoplogs gedaan in de vorm van video’s, maar omdat ik van meerdere mensen hoorde dat ze foto’s toch fijner vonden, heb ik het deze keer maar weer op de foto gezet! Maar goed, ik heb dus fijn geshopt! Hebben jullie dit seizoen nog iets in de sale kunnen scoren?

DELEN:

46 reacties

 1. Ashleey 16 januari 2013 / 07:23

  Wat veel! Die handschoentjes en die broeken en Lush! Wat leuk zo in een maand shoplog echt leuk Lisanne!

 2. Ingeborg 16 januari 2013 / 07:31

  De box van Lush en het witte jurkje vind ik toch wel je mooiste aankopen! Goed geshopt!

 3. Lizzy 16 januari 2013 / 07:44

  Oh wat een leuke aankopen heb je gedaan! Die chillbroek lijkt me echt fijn! En ik wil de Lush box ook! Ik zie er zo veel leuke dingen in! Erg fijn dat er 50% korting was!

 4. Hester 16 januari 2013 / 08:08

  Hele leuke dingen heb je gekocht, die chillbroeken zijn leuk! Dat Lushpakket lijkt me ook suuuperlekker 😀 Geniet ervan! Die rode handschoenen en muts lijken me alleen heel erg kriebelen ^^

 5. Kirsten 16 januari 2013 / 08:32

  Leuke dingetjes heb je gekocht, die elastiekjes zijn erg mooi. Mijn vader word ook altijd boos als ik armbandjes om mijn pols heen doe hihi dan zijn deze wel een oplossing!

 6. Sas 16 januari 2013 / 08:49

  Leuke dingen heb je geshopt 🙂

 7. Emilia 16 januari 2013 / 09:23

  Ah lekker veel gekocht! Ik ben vooral jaloers op je cadeaubox van Lush! Ik ben sinds de sales nog niet bij een Lush in de buurt geweest en ik ben bang dat al die pakketten met 50% al op zijn ondertussen 🙁
  En die broek die nét iets te kort is kan je ook dragen met de pijpen omgeslagen! Dat deed in de lente vaak, als het nét te koud was voor een korte broek. Staat lekker zomers en niemand ziet dat de lengte eigenlijk niet goed was hihi.

 8. Wendy 16 januari 2013 / 09:26

  Leuke spullen zeg. Goed geslaagd bij de H&M ook. Ik ben helemaal nog niet bij de sale geweest. Stom, want ik heb echt wel wat nieuwe kleren nodig. Maar de tijd is er gewoon nog niet voor geweest (en de zin om alleen te gaan ook niet om eerlijk te zijn).

 9. Chantal 16 januari 2013 / 09:33

  Wat heb je leuke dingen geshopt! Heerlijk! Vooral die Lush box ziet er za-lig uit!

 10. Anna 16 januari 2013 / 09:45

  Oeh, jij hebt ook goede goedkope dingen bij de H&M gevonden! 😀 Leuke dingen 🙂

 11. Lenneke 16 januari 2013 / 10:19

  Leuke spullen heb je gekocht en dan ook nog eens voor fijne prijsjes! Zelfs de box van Lush met 50% korting. Winning! Waarom heb je er trouwens geen video van gemaakt, daar twijfelde je toch over? 🙂

  • Lisanneleeft 16 januari 2013 / 11:18

   Omdat mensen zeiden: allebei!!!
   En toen ging ik foto’s maken, dat was al een enorme klus, dus toen dacht ik oke, gewoon alleen met foto’s deze keer! 😛

 12. Anne Solveig 16 januari 2013 / 10:29

  De rode muts en handschoenen heb ik ook gekocht maar dan in het beige! En de sjaal erbij :)!

 13. Suzanne 16 januari 2013 / 10:44

  Wat een super leuke aankopen, vooral Primark & Lush! Leuk en de broeken van de Vero zijn ook erg mooi.

 14. Miranda 16 januari 2013 / 11:18

  Je chillbroek is super! vind hem zelf op de foto ook al erg mooi overkomen… ben afgelopen zomer in Den Helder geweest, maar niks gekocht en 2 weken geleden wel gewinkeld in Schagen, ook leuke winkels! Mijn vriend woont daar in de buurt dus wie weet ga ik eens shoppen in Den Helder, vond het er in de zomer erg gezellig!

  • Lisanneleeft 16 januari 2013 / 11:19

   Ja, Schagen is eigenlijk nog wel leuker om te winkelen dan Den Helder, vind ik! Je hebt er alleen geen H&M 😛

   • Miranda 16 januari 2013 / 13:33

    Ik moet eerlijk zeggen dat ik voor mezelf nooit zo goed kan slagen bij H&M wel voor de kinderen, maar ben nu zoveel afgevallen dat het weleens weer eens tijd word om er te gaan kijken!

 15. LaraLaurentia 16 januari 2013 / 11:28

  Je hebt echt leuke dingen gekocht 😀 Vooral die veredelde joggingbroek xD

 16. Melanie 16 januari 2013 / 11:29

  De kleding is niet mijn smaak, maar die Lush box is echt geweldig!

 17. Laura 16 januari 2013 / 12:55

  Ohh lekker zo’n doos vol Lush spulletjes <3 Sale is niet echt mijn ding.. ik vind echt nooit wat en betrap mezelf er op meteen door te lopen naar de nieuwe collectie :') (die dan vaak nog veel te duur is om te kopen)

 18. laura 16 januari 2013 / 13:42

  Aww, Tim lijkt me zo lief en bezorgd over jou!

 19. kelly 16 januari 2013 / 13:49

  Die lush box, lijkt me heerlijk. Ik vind je mutsen en sjaals erg leuk!

 20. Femke 16 januari 2013 / 14:55

  Haha goed geslaagd dus! Dat Lush-pakket is wel écht tof, heb zelf momenteel een grote fles Ponche en vind ‘m heerlijk! (Had ik ook met 50% korting, SCORE haha!)

  • Lisanneleeft 16 januari 2013 / 18:34

   Ohhhh, heerlijk! 😀 Heb hem gisteren gebruikt, hij is echt onwijs lekker!

 21. Nancy 16 januari 2013 / 16:41

  Oeeh super leuke aankoopjes! De zwart/wit/paarse chillbroek van H&M lijkt me heel fijn! Ik heb nog niks leuks in de sale gescoord, maar wat niet is kan nog komen 🙂

 22. Kimberley 16 januari 2013 / 16:41

  Wat leuk dat je je goed uitgeleefd hebt en alles zo bevalt. Wow, die grote h&m uitverkoop wil ik ook wel meemaken haha! En die lush box: pure liefde haha! (:

 23. Monique 16 januari 2013 / 18:01

  Super leuke spulletjes heb je gescored! Erg leuk wit shirtje ook en de spulletjes van de luch lijken me ook erg fijn.. ik kan zelf bijna nooit slagen in de sale, ik kan niet zo goed tegen de rommel in de winkel en heb dan niet zo veel zin om echt goed te zoeken..

 24. Ilse 16 januari 2013 / 18:02

  Wauw, die box van Lush is nice en die sokken hebben inderdaad leuke kleurtjes. 🙂

 25. Silvy 16 januari 2013 / 18:28

  Ik ga binnenkort ook naar de primark en ik denk dat ik ook een pakje cleaning wipes meeneem! 🙂 Leuke spulletjes heb je gekocht!

 26. Tamarah 16 januari 2013 / 19:06

  Wat een leuke spulletjes heb je gekocht zeg! Die grijze muts en handschoenen vind ik heel leuk! En het lush pakket lijkt me echt heerlijk! Het ziet er alleen al zo must-have uit!! Geniet ervan!

 27. Ellen 16 januari 2013 / 19:44

  Super leuke aankopen! Ik heb mezelf aangepraat een no-buy tijd te houden haha, dus ik kan niks kopen, maar ik vind het heel leuk om te kijken naar sale producten, eigenlijk wil ik die wanten wel graag hebben!

 28. Isabel 16 januari 2013 / 19:46

  Wat een leuke aankoopjes! Ook bij de H&M, ik kan bij de H&M in Den Helder juist nooit wat vinden…

 29. theseasarestormy 16 januari 2013 / 19:53

  Dat Lush-pakket is echt geweldig! Ik ben benieuwd hoe het bevalt. Verder vind ik je aankopen echt heel leuk. Iedereen vist de mooiste dingen uit de sale, maar ik heb daar echt geen talent voor.

  liefs
  theseasarestormy.blogspot.com

 30. Marjolein 16 januari 2013 / 20:12

  Oooe, wat een fijne shoplog is dit 😀 Ik vind het echt een schattige mok!

 31. Aurelie 16 januari 2013 / 20:43

  Bij h&m hadden ze blijkbaar een hele goede klant aan jou! Ik sla de sale meestal over omdat ik geen zin heb om naar mooie spullen te zoeken, maar jij hebt er echt wel veel moois kunnen uithalen!

 32. Janouk 16 januari 2013 / 21:01

  Leuk! Die thermosokken van de Primark heb ik ook! Ze zitten heerlijk en zijn ook heerlijk warm! x

 33. Josephine 16 januari 2013 / 21:07

  Een simpel zwart jurkje is altijd handig! De muts en handschoenen passen perfect bij elkaar, wat leuk. Oh en de sjaal en handschoenen ook haha. Lekker goedkoop ook. Ik mag van mijn moeder ook geen haarelastiek om mijn pols hebben, dus ik heb ze nu expres uitgerekt. De lushbox is heel tof 😀

 34. Lianne 16 januari 2013 / 21:52

  Wat een lief mokje!

 35. Inge 16 januari 2013 / 23:11

  Wauw wat een leuke spulletjes heb je geshopt. Vooral de Primark en Lush aankoopjes vind ik erg tof!

 36. Simone 17 januari 2013 / 16:14

  Wat een leuke dingen allemaal! Ik vind het ook altijd een erg leuke uitdaging om juist in de uitverkoop super leuke dingen te scoren!

 37. Kelly Caresse 17 januari 2013 / 21:09

  Wat een leuke shoplop, ik ben dol op de primark, ik plan binnekort wel weer een tripje die kant op!
  Haha zo herkenbaar van die elastiekjes als armbandje! Mijn vriend spreekt me daar ook op aan haha en net als ik een elastiekje nodig heb, heb ik er geen om. Frustrerend haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.