Santa’s Visit Legohuisje maken

Mijn vriend is fan van Lego. Dat begreep ik nooit zo goed, al die gekke Star Wars bouwwerken, wat is daar nou leuk aan? Totdat ik steeds vaker op Instagram reclame kreeg van een kersthuisje van Lego. Kerst? Ik ben fan. Schattig huisje? ook wel heel leuk. En Lego? Nouja, dan toch óók wel leuk, het is toch een soort puzzel? Dus, ik besloot B te verrassen met hét Santa’s Visit huisje van Lego. Ik laat hem graag aan je zien!

Santa's visit lego huisje

Het resultaat. Hij staat nu op mijn bijzettafeltje met een leeslamp die erop schijnt als een schijnwerper, haha.

Santa's visit bouwen

Het maken van de Lego was superleuk om te doen. Het deed me echt denken aan vroeger, toen had ik ook wel Lego! In deze set zaten negen zakjes.

Kersthuisje lego stap 7

Dit was stap 7.

Samen lego bouwen

Uiteindelijk hebben we er met z’n tweeën twee dagdelen over gedaan, een avond en een middag. Het was echt heel gezellig om samen te doen!

Santa’s Visit afgemaakt

Hoe hij geworden is? Dat laat ik je graag zien!

detail kersthuisje postbus

De man hoorde in het eerste pakketje waarbij je de boom en het buitenhekje maakt, met de brievenbus. Hij haalt een brief (een kerstkaart?) uit de bus.

kerstboom lego

De boom is geweldig, als je erop duwt geeft hij licht. De cadeautjes eronder zijn ook heel schattig.

buitenkant huisje lego

De buitenkant van het huis heeft ook geweldige details. Dat vind ik zo leuk aan Lego, het is briljant uitgedacht met de leukste details. Zelfs de saaiere stukjes van het bouwwerk worden leuk gemaakt door leuke verrassingen van Lego.

De buitenkant van het huisje is helemaal in kerststijl.

Kerstman lego

En de kerstman staat al klaar op de schoorsteen. Hij kan erdoorheen, zo de huiskamer in! Leuk detail, toch?

Dit is de voordeur.

En dan kijken we even naar de binnenkant. Ook weer zó veel leuks!

Bijvoorbeeld de eettafel. Mooi gedekt voor Kerst.

Haard lego

De stockings aan de schoorsteen. Ik zie dat op deze foto de haard naar beneden is gevallen door de kerstman, maar die zet je zo weer overeind!

De kinderkamer is ook heel schattig, er staat een stoeltje met een bureau waaraan een verlanglijstje geschreven wordt.

keukentje van lego

En ook de keuken zit vol geweldige details. Die mixer! En dat pannetje, zo schattig!

Hoe ik hem ga opbergen weet ik nog niet, maar deze Santa’s Visit van Lego is wel echt een hit. Je kan hem kopen op de website van lego voor €99,99. Ik wil hem elk jaar met Kerst weer tevoorschijn halen, dus zie het maar als een investering, haha. Heb jij weleens Lego gemaakt in je volwassen leven?

DELEN:

5 reacties

 1. Naomi 5 november 2021 / 10:55

  Ik vind ‘m zó tof! Wat mij betreft leuker dan een kerstboom;).

 2. Nikita 5 november 2021 / 19:52

  Ik heb zelf niks met Lego, maar ik zie wel steeds meer mensen die er hun hobby van maken om huisjes of dingen uit films en series in elkaar steken. Vind het altijd superleuk om te zien op foto’s en al die schattige details te zien (zoals die gedekte tafel voor Kerst hier) maar ik zou er zelf niet mee bezig kunnen zijn. Ik zou gek worden denk ik.

 3. Ilse 9 november 2021 / 15:51

  Wat leuk! Ik heb nog nooit Lego gemaakt in mijn volwassen leven, maar lijkt me wel leuk om te doen.

 4. Dobbelaere Lise-Anne 15 november 2021 / 11:04

  Zo mooi , Lisanne ! Zo’n huisje , ik zou er geen geduld voor hebben !! Maar uw resultaat is super mooi !
  lieve groet Lise-Anne Dobbelaere

 5. Koen 7 oktober 2022 / 18:40

  Ik wil ‘m ook, en dan ieder jaar opbouwen en afbreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.