Schilderen op nummer gekocht bij Action

Vorige week kocht ik drie superleuke creatieve setjes bij Action. Action verkoopt wel vaker leuke DIY-pakketjes. Deze keer verkochten ze canvassen met ophangsysteem waarbij je kunt schilderen op nummer. Schilderen op nummer? Klinkt superleuk en als een mega zen bezigheid. Dat wilde ik proberen! Inmiddels heb ik het geprobeerd en geef ik graag mijn mening over deze Schilderen op nummer setjes van Action.

Tot nu toe heb ik er al twee afgemaakt. Het was heel ontspannend om te doen en het resultaat is toch súperleuk?

Verschillende designs schilderen op nummer

Dit zijn de setjes zoals je ze in de winkel vindt. In totaal zijn er vier verschillende designs, ik koos ervoor om er eentje in Londen-thema achterwege te laten, die vond ik er niet zo leuk uitzien. Maar deze drie vond ik helemaal leuk. De designs vind je op de website van Action. Je betaalt per setje €1,69.

Inhoud schilderen op nummer Action

  • Een canvas, alvast vastgemaakt aan een ophangsysteempje, wat ik súperhandig vind. Op het canvas staan lijntjes en nummertjes. Dit is gedaan in een lichte kleur grijs, maar het is nog wel goed te lezen.
  • Twaalf kleurtjes verf. In elk pakketje zit dezelfde hoeveelheid verf. De verf is genummerd, dit past uiteraard bij de nummertjes die op het canvas staan.
  • Twee penseeltjes. De een is superhandig voor grote stukken en strakke lijnen, de andere voor kleinere details.

Kwaliteit setjes schilderen op nummer van Action

Wat ik van de kwaliteit vind? Ik ben echt positief verrast! Voor de prijs van nog geen twee euro ben ik heel erg onder de indruk.

Wel merk ik dat sommige kleuren iets minder goed dekken, waardoor je soms twee laagjes moet aanbrengen om de nummertjes te laten verbergen. Maar ook met één laagje wordt je werkje niet heel lelijk, zo erg valt het niet op. Maar dat is dus het enige nadeel dat ik kan bedenken: soms dekt de verf niet zo goed. De meeste potjes verf dekken wel aardig tot heel goed.

Ook zijn de designs heel leuk en door het ophangsysteem dat eraan zit is het leuk om het aan de muur te hangen. Je hoeft niet meer op zoek naar een lijst of een ander ophangsysteem hiervoor. Of ik ze zo leuk vind dat ik ze echt ga ophangen weet ik nog niet.

Ook was het superleuk om lekker mee bezig te zijn. De tekeningen zijn niet te simpel, maar ook niet te moeilijk. En ze zijn niet te groot, in een paar uurtjes ben je wel klaar. Dat is top! Precies hoe ik het fijn vind.

Kortom, voor mij is het een aanrader, dat schilderen op nummer van Action. Deze setjes zijn heel leuk om lekker mee aan de slag te gaan. Stiekem hoop ik dat ze over een tijdje met nieuwe designs komen!

Is het ook iets voor jou, schilderen op nummer?

DELEN:

3 reacties

  1. Naomi 9 april 2021 / 16:39

    Wat een goed idee! Ik heb al een paar keer naar zoiets gekeken, maar dan vind ik het te duur en die projecten zijn allemaal zo groot. Dat is prima, maar aangezien ik bang ben dat ik het na een halve week weer zat ben, vind ik het dus niet prima. Dit is een perfecte manier om eens te testen of ik het wat vind.

  2. Petra 9 juli 2021 / 12:01

    Schilderen op nummers is ontzettend verslavend. Ik heb met plezier jouw blog gelezen ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.