Schoolkrant nummero 3

Wederom zijn wij als een malle bezig geweest met het typen van stukjes voor in de schoolkrant. Volgens mij wordt ie nog beter dan de vorige versie, dus maak je borst maar nat!

Deze keer weer veel stukjes door mij geschreven (8?), want ik vind dit echt onwijs leuk om te doen! De normale dikte van een schoolkrant is 24 kantjes, maar wij zijn de leukste en beste schoolkrantredactie, dus wij doen gewoon altijd 48 kantjes. We moeten gewoon ons ei kwijt, dat is niet zo gek toch?

Nu vraag ik me af, hebben jullie allemaal de de vorige versie van de schoolkrant al gelezen? Hij is namelijk gewoon online te bekijken. Supertof! Tips zijn altijd welkom, dat weten jullie! En de volgende schoolkrant die is over een week of 2 gedrukt en uitgedeeld en dan gooi ik de online versie ook weer op mijn blog!

4 reacties

 1. Lisanne 26 maart 2011 / 13:00

  Superleuk de schoolkrant! Veel leuker dan ie ooit bij ons op school was! De vorige schoolkrant heb ik ook helemaal gelezen en die vond ik super!
  Alleen bij het stukje beautytips had wel een inleiding gemogen, nu kwam dat een beetje uit de lucht vallen. Dat is ook zo bij ‘So you think you can write’. Maar de stukken zelf zijn erg leuk!
  Mooie interviews en ook leuke onderdelen ertussen! Ben benieuwd wat jullie er nu weer voor leuks van gaan maken!

 2. Floor 26 maart 2011 / 16:47

  Ik ga de schoolkrant zo even bekijken, als ik nog tijd heb.
  Hij klinkt in ieder geval goed!

  De schoolkrant bij ons ik altijd vrij saai!

  xx

 3. Annet. 26 maart 2011 / 19:21

  Echt leuk dat je voor je schoolkrant schrijft, en ik heb de vorige schoolkrant online gelezen, en vond alle stukjes heel leuk!
  Zou niets kunnen verzinnen wat anders zou kunnen, alleen misschien dat stukje van die congiërge. Kan me herinneren dat dat een beetje onduidelijk was te lezen door de kleur van de achtergrond, maar weet niet of dit allemaal klopt hoor. 🙂

 4. Olga 27 maart 2011 / 23:23

  Ik vind het in ieder geval een hele creatieve krant, ik denk dat deze ook wel een stuk leuker is dan de gemiddelde schoolkrant 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.