Schoolkrantstress

Zeker weten dat er voor de volgende schoolkrant hard gewerkt is. Ik zit serieus te stressen om de schoolkrant terwijl ik gewoon nog toetsweek heb. Haha, dat klopt niet helemaal he?

Volgens mij zijn wij (nog) niet zo’n goede redactie, in elk geval eentje die nog niet zo goed met deadlines kan werken. Het enige wat we kunnen doen is hopen dat we het zo snel mogelijk door kunnen mailen en dat we hem voor de vakantie nog uit kunnen delen!

Maar natuurlijk wil ik jullie even mee laten voelen met mij. Dus heb ik voor jullie een preview van de schoolkrant!

Ik zou mezelf niet zijn als ik mijn eigen blog niet ongegeneerd even zou promoten. Haha! Hopelijk valt het een beetje in de smaak. Een verhaaltje over de blog van Carlijn, die bovendien ook in de redactie zit, en mijn eigen blog dus.

Dat was een sneak preview van de krant die misschien geen schoolkrant wordt. Omdat we een beetje laat waren. Terwijl ook deze schoolkrant weer een uitmuntende inhoud had, al zeg ik het zelf. We hebben echt een aantal toppers in de redactie! Maarja, wel een beetje te laat. Shit.

9 reacties

 1. Kim 30 januari 2011 / 08:25

  Zo herkenbaar! Onze deadline is maandag en er moet nog zoveel gebeuren… Stress!

 2. Lieke 30 januari 2011 / 09:00

  Nog veel succes! 🙂
  Goed dat je, je eigen blog promoot haha ;p

 3. Ariska 30 januari 2011 / 10:24

  Haha, idd zeer herkenbaar. Wat Kim zegt, onze deadline is maandag en we hebben nu nog niet eens de helft van de pagina’s opgemaakt #oeps

 4. Laura 30 januari 2011 / 10:37

  Het ziet er in ieder geval heel mooi uit ;), hopelijk haal je het nog voor de vakantie. Wij hebben geen schoolkrant, helaas..

 5. Vera 30 januari 2011 / 11:40

  Ziet er goed uit! Vorig jaar hebben wij geëxperimenteerd en geprobeerd weer een schoolkrant op de been te zetten, en we hebben ook eentje uitgebracht, maar het was niet bepaald een groot succes.

 6. Danique 30 januari 2011 / 18:38

  Haha, naja dan maar ietsjes later toch ;). Als het maar leuk is!

 7. carlijn 30 januari 2011 / 23:53

  haha!
  volgende keer gaat het er zoooooo onwijs anders aan toe!
  het is dat we met de toetsweek zaten, maar de volgende krant ga ik weer lekker helemaal zelf in elkaar zetten hoor! njaa je hebt de frustratie’s op twitter gelezen (A) hihi
  xxx
  p.s. ik neem morgen wel mee naar schaap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.