Schriften DIY ideeën – Back2School serie!

Yay, eindelijk weer een nieuwe back to school video! Schriften versieren is iets wat ik al deed toen ik op school zat. Heerlijk om lekker mee bezig te zijn tijdens de lessen, haha. Ja, mijn schriften werden altijd wel een beetje opgeleukt. Maar lang niet zo leuk als die die ik je vandaag laat zien! Vandaag vind ik het bijna jammer dat ik niet meer op de middelbare school zit, haha.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Waar mijn gebruikte producten vandaan komen:

 • Hema
 • Action
 • Flow magazine
 • Flying Tiger
 • Wibra
 • Schriftjes komen van V&D, maar het zijn simpele schriftjes die je overal wel kunt vinden.
 • Ikea
 • Zeeman

 

DELEN:

17 reacties

 1. Mama Lifestyle Blog 18 juli 2016 / 06:38

  Wat super leuk gedaan Lisanne en wat heb je veel schriftjes versierd. En wat een leuk en handig papierboek van Flying Tiger!

 2. Frauke 18 juli 2016 / 07:44

  Wat een werk heb je gedaan zeg, zoveel versierde schriftjes. Leuk hoor! Ik heb er nu niet echt veel meer nodig, maar denk dat ik me bij het begin van het nieuwe jaar alsnog laat gaan omdat het zo leuk is te decoreren voor school haha. Ik ga even kijken bij de Flying Tiger voor zo’n papier, wat handig en mooi is dat! X

 3. Tiffany 18 juli 2016 / 07:58

  Gewoon een kaartje op de voorkant en achterkant van een schrift plakken. Wat een fantastisch idee! Zo ontzettend makkelijk en toch een mega leuk resultaat.

 4. Darina 18 juli 2016 / 07:58

  Wat heb je dit leuk gedaan Lisanne! Zo vrolijk!

 5. marije 18 juli 2016 / 07:58

  Super leuke inspiratie. Ga zeker even kijken bij de Flying Tiger voor het papier.

 6. Charelle 18 juli 2016 / 08:32

  Super knap Lisanne dat je nog zo’n leuke en vrolijke video hebt kunnen opnemen terwijl het nu helemaal niet goed gaat! Liefs!

 7. Vanessa 18 juli 2016 / 09:38

  Wat heb je dit leuk gedaan Lisanne, ziet er super vrolijk uit!

 8. Sandra 18 juli 2016 / 11:35

  Deze video’s zijn erg leuk om te kijken! Vind het zó fijn om van die creatieve dingen te zien die ik zelf nooit zou kunnen bedenken, ondanks dat het eigenlijk zo simpel is haha. Een voorbeeld is dat kaften van het schriftje, ik zou dat echt nooit bedenken maar het is zó leuk! Echt een vrolijke inspiratie video. Thanks voor de inspiratie!! (Al zit ik al lang niet meer op de middelbare school, maar als nog is het leuk hihi.)

 9. Linda 18 juli 2016 / 12:05

  Ik kan niet kiezen welk schriftje ik het leukst vindt – ik denk het blauwe schriftje met de washitape en die met het printje van de Flying Tiger. Leuke, originele ideeën en eigenlijk heel gemakkelijk. Echt leuk!

 10. Janny 18 juli 2016 / 12:56

  Ik ontdek deze site nu, en wat een leuk blog heb je!

 11. Suzan 18 juli 2016 / 13:45

  Dat blauwe schrift met zelf plakkend papier en craft sticker die vind ik mooi.
  En best wel handig gewoon je schrift beplakken of als een boek kaften.

 12. Bettie 18 juli 2016 / 18:26

  Ik zag flow papier!! Die heb ik ook nog liggen en ik twijfelde wat ik ermee zou doen. Ik denk dat ik er nu gewoon een notitieboekje mee ga kaften.

  • Lisanne 18 juli 2016 / 18:57

   Ja, super leuk, toch? Dat papier is veel te leuk om ongebruikt te laten liggen 😀

 13. Marjon 18 juli 2016 / 18:55

  Wat leuk! Je hebt veel schriften gedaan. De Hema schriften heb ik pas gekocht. Nu dus tips om ze op te Leuken.

 14. Marleen@Burgertrutjes 22 juli 2016 / 13:31

  Ik wil echt wonen in de Flying Tiger. Wat een geweldige winkel is dat! En als ik deze spullen zie wil ik weer naar school!

 15. Aneta 29 juli 2016 / 19:07

  Dit is echt super gaaf! Van zoiets simpels stoere agenda’s maken. Mijn vriendin versiert notitie blokjes, ook echt leuk om te zien. Zij verkoopt ze weer door op verschillende marktjes.

 16. Tamarah 31 juli 2016 / 12:37

  Wat ontzettend leuk om te doen. Je kunt schriften op deze manier mooi personaliseren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.