Schriften DIY ideeën – Back2School serie!

Yay, eindelijk weer een nieuwe back to school video! Schriften versieren is iets wat ik al deed toen ik op school zat. Heerlijk om lekker mee bezig te zijn tijdens de lessen, haha. Ja, mijn schriften werden altijd wel een beetje opgeleukt. Maar lang niet zo leuk als die die ik je vandaag laat zien! Vandaag vind ik het bijna jammer dat ik niet meer op de middelbare school zit, haha.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Waar mijn gebruikte producten vandaan komen:

 • Hema
 • Action
 • Flow magazine
 • Flying Tiger
 • Wibra
 • Schriftjes komen van V&D, maar het zijn simpele schriftjes die je overal wel kunt vinden.
 • Ikea
 • Zeeman

 

DELEN:

17 reacties

 1. Frauke 18 juli 2016 / 07:44

  Wat een werk heb je gedaan zeg, zoveel versierde schriftjes. Leuk hoor! Ik heb er nu niet echt veel meer nodig, maar denk dat ik me bij het begin van het nieuwe jaar alsnog laat gaan omdat het zo leuk is te decoreren voor school haha. Ik ga even kijken bij de Flying Tiger voor zo’n papier, wat handig en mooi is dat! X
  Frauke blogde laatst over… Popcorn Party: drie heerlijke combinaties

 2. Sandra 18 juli 2016 / 11:35

  Deze video’s zijn erg leuk om te kijken! Vind het zó fijn om van die creatieve dingen te zien die ik zelf nooit zou kunnen bedenken, ondanks dat het eigenlijk zo simpel is haha. Een voorbeeld is dat kaften van het schriftje, ik zou dat echt nooit bedenken maar het is zó leuk! Echt een vrolijke inspiratie video. Thanks voor de inspiratie!! (Al zit ik al lang niet meer op de middelbare school, maar als nog is het leuk hihi.)
  Sandra blogde laatst over… Photo Diary #67 | Ritme-loos, Pokémon vangen & een Spiderman neefje

 3. Janny 18 juli 2016 / 12:56

  Ik ontdek deze site nu, en wat een leuk blog heb je!

 4. Bettie 18 juli 2016 / 18:26

  Ik zag flow papier!! Die heb ik ook nog liggen en ik twijfelde wat ik ermee zou doen. Ik denk dat ik er nu gewoon een notitieboekje mee ga kaften.
  Bettie blogde laatst over… TAG // Zomerse dilemma’s

  • Lisanne 18 juli 2016 / 18:57

   Ja, super leuk, toch? Dat papier is veel te leuk om ongebruikt te laten liggen 😀

 5. Marjon 18 juli 2016 / 18:55

  Wat leuk! Je hebt veel schriften gedaan. De Hema schriften heb ik pas gekocht. Nu dus tips om ze op te Leuken.

 6. Marleen@Burgertrutjes 22 juli 2016 / 13:31

  Ik wil echt wonen in de Flying Tiger. Wat een geweldige winkel is dat! En als ik deze spullen zie wil ik weer naar school!

 7. Aneta 29 juli 2016 / 19:07

  Dit is echt super gaaf! Van zoiets simpels stoere agenda’s maken. Mijn vriendin versiert notitie blokjes, ook echt leuk om te zien. Zij verkoopt ze weer door op verschillende marktjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.