Top 7: beste self-help blogposts op Lisanneleeft!

Mijn favoriete blogposts om te schrijven? Absoluut de mindstyle artikels! Als ik eenmaal een goed idee heb, dan rolt het er zo uit en kan ik er trots naar terug kijken. Ik heb de zeven beste self-help blogposts voor je op een rijtje gezet. Grote kans dat je ze nog niet allemaal hebt gelezen?

beslissingen-maken

Zo neem je de juiste beslissing

Een blogpost vol tips voor het nemen van de juiste beslissing. Wil je iets wel doen, of toch niet? Ga je deze sollicitatiebrief opsturen of niet? Wil je wel met die ene vriendin afspreken? Deze blogpost zou je kunnen helpen als er iets is waarover je piekert of twijfelt!

goede-gewoontes-slechte-gewoontes

25 dingen waarmee je vandaag nog zou moeten stoppen

Een fijn lijstje met 25 Dingen/slechte gewoontes waarmee je maar beter vandaag nog kan stoppen.

uit-een-dal-klimmen

6 stappen om uit een dal te klimmen

Zes stappen die je helpen uit een dal te klimmen. Als ik terug kijk heb ik best wel veel momenten gehad waarop ik het even helemaal niet meer zag zitten. Maar juist met die ervaring heb ik dit stukje geschreven!

Tips om je geluk een handje te helpen

Meestal is geluk hebben zoals het winnen van de loterij: je hebt er zelf geen invloed op. Hoewel, als je zit te hopen op die jackpot moet je wel meedoen aan de loterij. In deze blogpost geef ik je tips om je eigen geluk een handje te helpen!

eigen-wereldje

Leef in je eigen wereld en word gelukkig

Dit vind ik zo’n fijne blogpost. Waarom? Omdat ik dit nog steeds doe. Ik kan gelukkig zijn terwijl een ander een leven met precies dezelfde omstandigheden misschien verschrikkelijk zou vinden. Dat is eigenlijk heel erg waardevol! In je eigen wereldje heb je je eigen standaarden en vergelijk je jezelf niet met anderen.

maakt-het-verschil-over-5-jaar-

Maakt het verschil over 5 jaar?

Kort maar krachtig voor de piekeraars onder ons: maakt het verschil over vijf jaar? Als het antwoord nee is, hoe belangrijk is het dan?

35 manieren om het beste uit jezelf te halen

Een fijn lijstje met 35 manieren om het beste uit jezelf te halen!

Is er een self-help blogpost op mijn blog (of daarbuiten, mag ook!) die jou is bijgebleven, een eyeopener was, favoriet is of voor jou een verschil heeft gemaakt?

DELEN:

27 reacties

 1. Petra 27 januari 2015 / 07:06

  Ik hou van je mindstyle artikelen. Geen woorden uit een boekje met alleen theoretisch geneuzel maar inhoud die is gebaseerd op jouw ervaringen, dat lees ik veel liever. Ik heb net nog even het artikel leef in je eigen wereld en word gelukkig gelezen. Die kende ik nog niet. Mooie en wijze woorden.
  Petra blogde laatst over… Vleugje heimwee

 2. Lauriëtte 27 januari 2015 / 07:10

  De meeste van deze artikelen heb ik nog niet gelezen maar lijken me erg interessant! 🙂 Ga ze vanavond met een kopje thee op de bank lezen. Bedankt voor het delen! 🙂
  Lauriëtte blogde laatst over… Boek; Voor jou van Jojo Moyes

 3. Celeste 27 januari 2015 / 07:20

  Wat leuk dat je dit een keertje doet, kende vijf van deze artikelen nog niet, maar ga ze meteen lezen! Vind de mindstyle artikelen ook altijd een van de leukste artikelen om te lezen 😉
  Celeste blogde laatst over… De Moeder Dochter TAG

 4. marieke 27 januari 2015 / 08:22

  leuk om deze nog eens te zien! Volgens mij heb ik ze allemaal al eens gelezen 🙂 Vind vooral mooi om het artikel terug te zien over of het verschil maakt over 5 jaar, goed om weer eens over na te denken. Wellicht helpt mij dat bij al dat zorgen maken 😉
  marieke blogde laatst over… Make-up uit Londen!

 5. Frauke 27 januari 2015 / 09:18

  Stuk voor stuk leuke blogposts! Ik herken ze volgens mij allemaal, op de laatste na. Die ga ik nu maar een keertje bekijken :D! Leuk, zo’n overichtje! X
  Frauke blogde laatst over… DIY diamanten van papier

 6. Lifesabout 27 januari 2015 / 09:44

  Je eigen leven leven met je eigen wereld, zonder je te vergelijken met anderen…dat vind ik zo’n mooi artikel. Het heeft ook helemaal geen zin om altijd maar te vergelijken, daar word je alleen maar depri en jaloers van. Mooie compilatie van mooie teksten!
  Lifesabout blogde laatst over… Halfvol. Het ligt op bed en het lacht.

 7. Xaviera 27 januari 2015 / 09:52

  Ik vind jouw mindstyle artikelen altijd erg fijn om te lezen. Leuk om zo een overzichtje te zien. Vooral de ’25 dingen waarmee je vandaag nog zou moeten stoppen’ post is erg goed en fijn om regelmatig terug te lezen!
  Xaviera blogde laatst over… #PlukhetGeluk week 2: foto’s van geluk

  • Sandrijn 27 januari 2015 / 12:28

   Leuk! Ik heb niet alleen nog veel leuke dingen te lezen. Ik zie dat me ook nog veel dingen te doen staan;) Ik kom oorspronkelijk uit Groningen en vond mezelf altijd veel te nuchter voor zulke dingen. Maar tegenwoordig moet ik toch stiekem aan mezelf (en mijn Groningse nuchtere familie) toegeven dat ik ze heel leuk en ook erg nuttig en goed vind!
   Dank voor het delen.
   Sandrijn blogde laatst over… Daten in het tijdperk van de goji-bes

 8. Isabel Cristina 27 januari 2015 / 12:41

  Leuk overzichtje! Ik ga er vanavond even voor zitten want deze artikelen zijn mijn favoriet!
  Isabel Cristina blogde laatst over… Tuesday Talk

 9. Esmée 27 januari 2015 / 13:27

  Ik vind deze artikelen ook het fijnste op jouw blog, ik lees ze graag. Zelf heb ik vandaag toevallig een artikel online staan dat een beetje lijkt op ‘Leef in je eigen wereld en word gelukkig’, wel met een andere insteek maar toch. Ik vind het prachtig dat je op deze manier mensen vooruit kunt helpen! x
  Esmée blogde laatst over… Onze creatie, onze drukke wereld

 10. Manwai 27 januari 2015 / 15:29

  oehh mind artikels waren dat toen ik je ging volgen. Erg leuk en interessant om te lezen. 😉
  Manwai blogde laatst over… Evening thoughs

 11. Melanie 27 januari 2015 / 16:08

  Heel leuk dat je deze artikels samen zo met ons deelt! Ik ken ze nog niet allemaal, dus heb er weer een hoop leuk leesvoer bij 🙂

 12. Iris 27 januari 2015 / 16:44

  Altijd fijn, ik had er eigenlijk nog geen een gelezen. Maar ja, ik volg je nog niet heel lang.
  Iris blogde laatst over… 10x dit of dat – #3

 13. Isabelle 27 januari 2015 / 17:21

  Oh fijne artikelen, ik ga er zeker een paar lezen want zo lang volg ik je nog niet!

 14. Mascha 23 maart 2015 / 13:58

  Jouw blog inspireerdme echt heel erg om zelf hard aan te slag te gaan met zowel mezelf als met mijn blog. Geinspireerd door een artikel uit een tijdschrift besloot ik om in april een week lang nee te gaan zeggen tegen alles waa ik geen tijd voor/zin in heb. ik kijk er nu al naar uit! Haha.

  Evenals ik heel erg uitkijk naar alle 5 deze blogposts, want ik ken ze nog niet.
  Mascha blogde laatst over… Zeven dagen lang nee zeggen tegen dingen die ik niet wil

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.