Top 7: beste self-help blogposts op Lisanneleeft!

Mijn favoriete blogposts om te schrijven? Absoluut de mindstyle artikels! Als ik eenmaal een goed idee heb, dan rolt het er zo uit en kan ik er trots naar terug kijken. Ik heb de zeven beste self-help blogposts voor je op een rijtje gezet. Grote kans dat je ze nog niet allemaal hebt gelezen?

beslissingen-maken

Zo neem je de juiste beslissing

Een blogpost vol tips voor het nemen van de juiste beslissing. Wil je iets wel doen, of toch niet? Ga je deze sollicitatiebrief opsturen of niet? Wil je wel met die ene vriendin afspreken? Deze blogpost zou je kunnen helpen als er iets is waarover je piekert of twijfelt!

goede-gewoontes-slechte-gewoontes

25 dingen waarmee je vandaag nog zou moeten stoppen

Een fijn lijstje met 25 Dingen/slechte gewoontes waarmee je maar beter vandaag nog kan stoppen.

uit-een-dal-klimmen

6 stappen om uit een dal te klimmen

Zes stappen die je helpen uit een dal te klimmen. Als ik terug kijk heb ik best wel veel momenten gehad waarop ik het even helemaal niet meer zag zitten. Maar juist met die ervaring heb ik dit stukje geschreven!

Tips om je geluk een handje te helpen

Meestal is geluk hebben zoals het winnen van de loterij: je hebt er zelf geen invloed op. Hoewel, als je zit te hopen op die jackpot moet je wel meedoen aan de loterij. In deze blogpost geef ik je tips om je eigen geluk een handje te helpen!

eigen-wereldje

Leef in je eigen wereld en word gelukkig

Dit vind ik zo’n fijne blogpost. Waarom? Omdat ik dit nog steeds doe. Ik kan gelukkig zijn terwijl een ander een leven met precies dezelfde omstandigheden misschien verschrikkelijk zou vinden. Dat is eigenlijk heel erg waardevol! In je eigen wereldje heb je je eigen standaarden en vergelijk je jezelf niet met anderen.

maakt-het-verschil-over-5-jaar-

Maakt het verschil over 5 jaar?

Kort maar krachtig voor de piekeraars onder ons: maakt het verschil over vijf jaar? Als het antwoord nee is, hoe belangrijk is het dan?

35 manieren om het beste uit jezelf te halen

Een fijn lijstje met 35 manieren om het beste uit jezelf te halen!

Is er een self-help blogpost op mijn blog (of daarbuiten, mag ook!) die jou is bijgebleven, een eyeopener was, favoriet is of voor jou een verschil heeft gemaakt?

DELEN:

27 reacties

 1. Petra 27 januari 2015 / 07:06

  Ik hou van je mindstyle artikelen. Geen woorden uit een boekje met alleen theoretisch geneuzel maar inhoud die is gebaseerd op jouw ervaringen, dat lees ik veel liever. Ik heb net nog even het artikel leef in je eigen wereld en word gelukkig gelezen. Die kende ik nog niet. Mooie en wijze woorden.

 2. Lauriëtte 27 januari 2015 / 07:10

  De meeste van deze artikelen heb ik nog niet gelezen maar lijken me erg interessant! 🙂 Ga ze vanavond met een kopje thee op de bank lezen. Bedankt voor het delen! 🙂

 3. Saar 27 januari 2015 / 07:15

  Ik heb duidelijk nog een heleboel te lezen op jouw blog 🙂

 4. Celeste 27 januari 2015 / 07:20

  Wat leuk dat je dit een keertje doet, kende vijf van deze artikelen nog niet, maar ga ze meteen lezen! Vind de mindstyle artikelen ook altijd een van de leukste artikelen om te lezen 😉

 5. Dina 27 januari 2015 / 07:24

  Leuk, ik kende ze nog niet allemaal!

 6. Marion 27 januari 2015 / 07:31

  Leef in je eigen wereld en word gelukkig is heel erg mooi.

 7. marieke 27 januari 2015 / 08:22

  leuk om deze nog eens te zien! Volgens mij heb ik ze allemaal al eens gelezen 🙂 Vind vooral mooi om het artikel terug te zien over of het verschil maakt over 5 jaar, goed om weer eens over na te denken. Wellicht helpt mij dat bij al dat zorgen maken 😉

 8. Kim | Kimsbloglife 27 januari 2015 / 08:29

  Leuk dat je deze even op een rijtje zet, ik had ze nog niet gelezen en ben er nu een paar terug gaan lezen, leuk!

 9. Margot 27 januari 2015 / 08:44

  Wat schrijf je toch leuke artikelen! Je zet me af en toe echt aan het denken.

 10. Ilse 27 januari 2015 / 09:03

  Had ik inderdaad nog niet allemaal gelezen.Leuk!

 11. Frauke 27 januari 2015 / 09:18

  Stuk voor stuk leuke blogposts! Ik herken ze volgens mij allemaal, op de laatste na. Die ga ik nu maar een keertje bekijken :D! Leuk, zo’n overichtje! X

 12. Nicky 27 januari 2015 / 09:34

  Ik ken geen van al die artikelen! Even lezen dus!

 13. Lifesabout 27 januari 2015 / 09:44

  Je eigen leven leven met je eigen wereld, zonder je te vergelijken met anderen…dat vind ik zo’n mooi artikel. Het heeft ook helemaal geen zin om altijd maar te vergelijken, daar word je alleen maar depri en jaloers van. Mooie compilatie van mooie teksten!

 14. Xaviera 27 januari 2015 / 09:52

  Ik vind jouw mindstyle artikelen altijd erg fijn om te lezen. Leuk om zo een overzichtje te zien. Vooral de ’25 dingen waarmee je vandaag nog zou moeten stoppen’ post is erg goed en fijn om regelmatig terug te lezen!

 15. Mandy 27 januari 2015 / 10:07

  Je mindstyle blogs zijn denk ik ik ook echt jouw kenmerk! Ze zijn onwijs fijn om te lezen en erg motiverend!

 16. Manon 27 januari 2015 / 11:22

  Ik heb heel veel artikelen nog niet eens gelezen. Dat ga ik straks op mijn gemak dus even doen

  • Sandrijn 27 januari 2015 / 12:28

   Leuk! Ik heb niet alleen nog veel leuke dingen te lezen. Ik zie dat me ook nog veel dingen te doen staan;) Ik kom oorspronkelijk uit Groningen en vond mezelf altijd veel te nuchter voor zulke dingen. Maar tegenwoordig moet ik toch stiekem aan mezelf (en mijn Groningse nuchtere familie) toegeven dat ik ze heel leuk en ook erg nuttig en goed vind!
   Dank voor het delen.

 17. Isabel Cristina 27 januari 2015 / 12:41

  Leuk overzichtje! Ik ga er vanavond even voor zitten want deze artikelen zijn mijn favoriet!

 18. Esmée 27 januari 2015 / 13:27

  Ik vind deze artikelen ook het fijnste op jouw blog, ik lees ze graag. Zelf heb ik vandaag toevallig een artikel online staan dat een beetje lijkt op ‘Leef in je eigen wereld en word gelukkig’, wel met een andere insteek maar toch. Ik vind het prachtig dat je op deze manier mensen vooruit kunt helpen! x

 19. Eline 27 januari 2015 / 13:41

  Ik vind zulke artikelen altijd leuk om te lezen. En dan vooral ook de reacties, er komen vaak zoveel nuttige tips voorbij!

 20. Nienke 27 januari 2015 / 15:23

  Bedankt voor deze opsomming ! Ik heb de artikels meteen opgeslagen en eigenlijk zou ik ze ook moeten uitprinten als reminder voor mezelf, stuk voor stuk geweldige en vooral rake posts! X

 21. Manwai 27 januari 2015 / 15:29

  oehh mind artikels waren dat toen ik je ging volgen. Erg leuk en interessant om te lezen. 😉

 22. Lies 27 januari 2015 / 15:39

  Heel erg leuk en handig zo’n overzichtje! Ik kende de artikelen nog niet allemaal, dus ik ga er zeker even een kijkje bij nemen.

 23. Melanie 27 januari 2015 / 16:08

  Heel leuk dat je deze artikels samen zo met ons deelt! Ik ken ze nog niet allemaal, dus heb er weer een hoop leuk leesvoer bij 🙂

 24. Iris 27 januari 2015 / 16:44

  Altijd fijn, ik had er eigenlijk nog geen een gelezen. Maar ja, ik volg je nog niet heel lang.

 25. Isabelle 27 januari 2015 / 17:21

  Oh fijne artikelen, ik ga er zeker een paar lezen want zo lang volg ik je nog niet!

 26. Mascha 23 maart 2015 / 13:58

  Jouw blog inspireerdme echt heel erg om zelf hard aan te slag te gaan met zowel mezelf als met mijn blog. Geinspireerd door een artikel uit een tijdschrift besloot ik om in april een week lang nee te gaan zeggen tegen alles waa ik geen tijd voor/zin in heb. ik kijk er nu al naar uit! Haha.

  Evenals ik heel erg uitkijk naar alle 5 deze blogposts, want ik ken ze nog niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.