Self improvement

De laatste tijd voel ik dat ik, samen met mijn website, ben veranderd. Het voelt alsof we een andere wending hebben gekregen. Waar ik de laatste tijd veel aan denk is het verbeteren van mezelf.


Via weheartit.com

Bij alles wat ik doe denk ik: Is dit nuttig? Waar voor is dit nuttig? En hoe nuttig is het? Ik moet toegeven dat dit steeds in mijn achterhoofd speelt. Daarom vind ik het een goed idee van mezelf om ook hier over te gaan bloggen. Self improvement wordt dus een nieuwe categorie op Lisanneleeft.nl. In het Engels, omdat ik niet weet hoe ik het goed zou moeten vertalen naar het Nederlands.

Maar natuurlijk wil ik niet stoppen met genieten, ik wil juist genieten! Op de juiste momenten met de goede dingen zodat ik hiermee extra lang weer vooruit kan. Toch weer met het oog op dat verbeteren van mezelf. Misschien wordt het een obsessie, mezelf verbeteren. Maar hoe erg zou dit zijn?

Eigenlijk gaat dit om iets heel belangrijks van mezelf te laten zien. Dat ik fibromyalgie heb en dat ik verder kom dan iemand die kerngezond is, dat is mijn doel. Na de examens heb ik alle tijd van de wereld, deze tijd wil ik besteden aan het verbeteren van mezelf en ervaring opdoen zodat ik ooit een geweldige baan krijg. En uiteraard doe ik dit alles bloggend, omdat ik dit met de wereld wil delen.

Het voelt als een nieuw begin, een goed idee en iets wat past bij mij.

2 reacties

  1. Lieke 15 januari 2011 / 08:03

    Is een goed voornemen van je, om te kijken of wat je doet wel zin heeft, maar ik denk niet dat je er te veel bezig mee moet houden.
    Want ik denk niet dat je alles wat je doet zin heeft, of iniedergeval niet direct. Maar ik vind het wel goed van je dat je na je examen jezelf wilt ‘verbeteren’ want dat zal alleen maar goed zijn voor je toekomst. 🙂

  2. Nathalie 16 januari 2011 / 13:27

    Vooral als je chronisch ziek bent is het belangrijk je af te vragen of je wel blij bent met wat je doet en jij je energie goed verdeelt.
    Bewust zijn over keuzes die je maakt en wanneer je van plan bent een keuze te maken is dan ook goed. Maar teveel bezig zijn met lijstjes, dingen die ‘moeten’, die je wilt bereiken is echt niets voor mij. Dat doet voor mij af van het leven in het hier en nu en lekker ontspannen en spontaan dingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.