September = lichtpuntjesmaand! Doe je mee?

Langzaam gaat de zomer voorbij, beginnen de scholen en het werk weer en zit iedereen weer in zijn standaard ritme. Ik vind dat zo mooi aan de zomer en de vakantie: iedereen gaat ineens dingen anders doen dan normaal als de zon schijnt en er niet gewerkt hoeft te worden! Nu het donkerder wordt is het kijken naar lichtpuntjes geen overbodige luxe. Er is nog steeds zo veel moois om ons heen, en september is de maand waarin ik daar extra goed naar kijk en dit met je deel.

lichtpuntjesmaand

bron foto

Lichtpuntjesmaand

Lichtpuntjesmaand begon eens toen ik helemaal opgebrand was toen september begon. Ik had er geen zin in en zat er even helemaal doorheen. Maar ik wilde ook de leuke dingen blijven zien en blijven stilstaan bij alle dingen in mijn leven die wel goed gingen. Daarom speciaal een maand hiervoor!

Geïnspireerd door de lichtpuntjesexpert Marlous begon ik met het delen van lichtpuntjes. En ik vroeg mijn lezers mee te doen!

Dus, als je zelf een blog hebt, of Instagram. Of misschien zelfs Facebook! Deel dan elke dag in de maand september een van je lichtpuntjes met de hashtag #lichtpuntjesmaand. Dat ga ik zelf ook doen, ik denk via Instagram. Gewoon om weer even stil de staan bij de kleine dingen die het leven zo mooi maken.

Doe jij ook mee?

DELEN:

19 reacties

 1. Linda 1 september 2016 / 07:44

  Ja, het lijkt me leuk om weer mee te doen! Ik heb al wel eens eerder meegedaan via mijn blog – en dan één keer per week een artikel met lichtpuntjes – maar nu kan ik ook meedoen via Instagram. Ik ga mijn best doen! 🙂
  Linda blogde laatst over… September | Iedere dag een artikel?

 2. Tiffany 1 september 2016 / 08:21

  Ik ga mee doen! Dit is een mooi moment om weer vaker lichtpuntjes op mijn blog te delen. En zo met het begin van het nieuwe schooljaar (terwijl ik nog steeds ziek ben en niet echt kan studeren) kan ik dit ook wel gebruiken.
  Tiffany blogde laatst over… Glutenvrije pizza maken met Schar mix B

 3. Bettie 1 september 2016 / 09:06

  Leuk! Ik heb een apart boekje waarin ik opschrijf waar ik die dag dankbaar voor ben. Helpt echt om te waarderen wat je hebt en ik voel mij altijd een stuk beter/positiever als ik dat doe.

 4. sandra 1 september 2016 / 10:58

  Jaaaa! ik ga proberen mee te doen! Ik denk dat ik ook maar in een boekje elke dag ga opschrijven wat me vrolijk en blij maakt. Meestal blijft het wel in m’n hoofd zitten maar momenteel zit die zo vol dat ik het niet meer kan onthouden.
  sandra blogde laatst over… HI HA Happy Moments #6

 5. Suzan 1 september 2016 / 11:47

  Lichtpuntjes!
  Die kunnen we wel gebruiken nu de dagen weer korter aan het worden zijn.
  Ik ga zeker meer letten op (de kleine) geluksmomentjes.
  Misschien dat ik deze maand wel een post met lichtpuntjes op mijn blog plaats.
  Suzan blogde laatst over… Origami zo: Ananas

 6. Jantine 1 september 2016 / 16:25

  Ik weet niet of het gaat lukken, met mijn stage ben ik ineens veel drukker dan ik gewend ben, dus bmijn hele planning ligt op z’n gat zo ongeveer 😉 Maar ik wil het sowieso proberen!
  Jantine blogde laatst over… Maatschappelijke druk in je eigen hoofd

 7. Marion 1 september 2016 / 20:30

  Ik doe mee, blijft een geweldige idee om op zoek te blijven gaan naar de lichtpuntjes van een dag. Denk dat ik mee doe op instagram en op mijn blog!
  Marion blogde laatst over… Mijn verjaardag cadeautjes

 8. Monique 2 september 2016 / 23:40

  Tuurlijk doe ik mee……jij noemt ze lichtpuntjes, ik geniet momentjes….leuk…maar nu noem ik ze even ook lichtpuntjes, ik doe mee via ig. Elkaar inspireren is altijd n goed idee, absoluut een lichtpunt.

  Liefs, mo
  Monique blogde laatst over… Een fanatieke haan vanmorgen heel vroeg.

 9. Jitske 13 september 2016 / 13:11

  Wat een leuk initiatief!! Ik ga eens even brainstormen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.