10 Series om samen met je vriend te kijken

Of met je vriendin, of welk ander persoon dan ook. In deze blogpost deel ik welke series ik samen met Bernard heb gekeken. Hij houdt van eng en heftig, ik van zoetsappig en gezellig. De series liggen daar dus een beetje tussenin, haha. Wie weet haal je er inspiratie uit! Dit zijn de series die ik tot nu toe met mijn vriend heb gekeken.

Manifest

In deze serie zitten de hoofdpersonages in een vliegtuig dat nooit aankomt, zo wordt gedacht. Echter komt het vliegtuig vijf jaar later alsnog aan. Maar waar zijn de passagiers in de tussentijd geweest? Dat is een mysterie.

Inmiddels zijn er meerdere seizoenen, het wordt steeds een stukje onrealistischer en gekker, maar je gaat ook steeds meer van de personages houden.

Gooische vrouwen

Dit is de allereerste serie die ik met Bernard keek. Hij is echt groot fan van Gooische vrouwen. Ik had het nog nooit gezien, maar alle afleveringen blijken op Videoland te staan. Soms heb ik het gevoel dat iedereen deze serie al wel gezien heeft, heb jij hem ook gezien?

The Big Bang Theory

Deze serie gaat over vier extreem slimme mannen. Ik wilde zeggen: je zou ze nerds kunnen noemen, maar ik denk dat dit gewoon nerds zijn, haha. Ze krijgen een nieuw knap buurmeisje, Penny. Dit is een comedyserie. Deze heb ik zelf al vaker gekeken, Bernard ook, maar voor tussendoor vinden we dit een heerlijke serie om nog eens te kijken!

One of us is lying

Vijf leerlingen op een high school moeten nablijven. Eentje daarvan drinkt water waarin pindaolie zit, maar is allergisch voor pinda’s. Hij overlijdt. Wie heeft dit gedaan? Heel spannende serie, maar het volgt ook het leven van de tieners, waardoor je je ook wel goed in de personages kan verplaatsen. Er staat nu een seizoen 2 op Netflix!

New Amsterdam

Een ziekenhuis in New York krijgt een nieuwe bestuurder, namelijk Max Goodwin. Hij doet alles nét even anders dan de meeste directeurs zouden doen. Dat is zeer vermakelijk om naar te kijken.

Uncoupled

Deze serie hebben we op vakantie gekeken, zo leuk! Het gaat over een koppel (twee mannen) dat uit elkaar gaat. Daarna volg je één van die mannen, hoe is het voor hem om weer vrijgezel te zijn? Wij houden van deze acteur uit How I Met Your Mother, alleen daarom wilden we hem kijken. Hij was wel leuk, maar niet de leukste uit het rijtje.

Downton Abbey

Deze serie speelt zich af in 1920, in een mooi groot kasteel in Engeland. Er wonen rijke mensen, maar ze hebben ook personeel dat daar ook woont. Beide groepen mensen volg je. Het is een fijne, langzame, gezellige maar geen saaie serie. Ik vind het zó jammer dat deze afgelopen is.

Ik ga niet graag naar de bioscoop, maar voor de laatste film van Downton ben ik naar de bioscoop geweest.

For life

In For Life vindt een gevangene een loophole om vanuit de gevangenis advocaat te worden. Dus dit doet hij. Het uiteindelijke doel is om zichzelf vrij te krijgen, maar om daar naartoe te werken neemt hij ook andere cases aan. Zo kan hij af en toe de gevangenis verlaten om zijn beroep als advocaat uit te oefenen.

Biohackers

Biohackers is een Duitse serie die gaat over een studente die vermoedt dat er experimenten zijn uitgeoefend op haar en haar broertje door een van haar professoren. Ze wil graag weten wat er gebeurd is en is natuurlijk uit op wraak. Een heel spannende en leuke serie!

Atypical

Atypical gaat over Sam, die autisme heeft. Het heeft invloed op heel veel aspecten van zijn leven, daardoor is het heel interessant en leerzaam om deze serie te kijken. Daarnaast is het ook grappig en hoe langer je kijkt, hoe meer je deze mensen gaat begrijpen en van ze gaat houden!

Meer serietips? Die vind je hier, hier en hier.

Alle series zijn op Netflix, HBO max of Prime te vinden. Heb jij nog een serietip die je samen met je vriend kan kijken? Of een tip voor een serie die je denkt dat wij wel leuk zullen vinden?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.