Shoplog: Action spulletjes om cadeautjes op te leuken!

Toen ik onlangs de Action binnen liep (ja, alweer) kwam ik een heleboel leuke spulletjes tegen waarmee je cadeautjes kan opleuken. Nu heb ik al vaker cadeaudoosjes en cadeautasjes laten zien. Maar deze dingen zijn nét weer een beetje anders.

cadeautjes-opleuken

cadeaulabels-action

Cadeaulabels

Om te beginnen kocht ik deze cadeaulabels. Van de verpakking kon ik eigenlijk totaal niet afleiden wat er exact in zou zitten, dus dat was nog een beetje een verrassing. In elk pakketje zitten acht labels in dezelfde stijl.

honderdduizend-cadeaulabels

Toen ik alle pakketjes openmaakte zag ik dit… Oneindig veel cadeaulabels!

gift-tags-action-leuk

In het pakketje met bloemen zaten deze afbeeldingen. Heel schattig! De achterkant is gewoon blanco, daar kun je iets op schrijven.

leuke-giftags2

Dit is het middelste pakketje.

leuke-gift-tags1

En het linker pakketje. Van deze had ik verwacht dat er alleen uiltjes in zouden zitten, maar dat was helemaal niet zo. Dit pakketje vind ik eigenlijk veel leuker dan verwacht!

De prijs van een setje met acht labels is €0.49

gift-tag-envelopjes

Envelop cadeaulabels

Deze vind ik bijzonder, zoiets had ik eigenlijk nog nooit gezien! Ze zien eruit als mini envelopjes, maar zijn bedoeld als cadeaulabels. Er zitten lijmplakkertjes bij zodat je ze op je cadeautje kan plakken.

envelop-cadeautje

En in het envelopje is het blanco…

voor-jou-liefs

Daar kun je iets leuks in schrijven! En een leuke poezensticker in plakken.

envelopjes-voor-op-cadeau

En dan plak je ze zo op je cadeautje. Volgens mij gaat dat er heel erg leuk uitzien!

De prijs is €0,47 per setje van 6.

stickersets

Kartonstickers

En dan vond ik op de kerstafdeling nog deze stickers, daar werd ik blij van! Super leuk om gewoon op je cadeautjes te plakken om ze te versieren.

kartonstickers

Ze hadden nog veel meer verschillende varianten, maar deze twee vond ik het leukst.

stickers-sturen-met-de-post

Wat je ook heel leuk kan doen met deze stickers (zoals je zien zijn het dikke stickers), is ze eruit ‘klikken’ en ze bijvoorbeeld meesturen met een kerstkaart. Zo stuur je de ontvanger van de kerstkaart een leuk kerststickertje. Zulk soort dingen vind ik altijd extra leuk bij het sturen (en ontvangen) van post!

Per stickervel betaalde ik €0,79

Vind jij het ook zo leuk om bij het geven van cadeautjes een beetje extra aandacht te besteden aan het inpakken?

DELEN:

30 reacties

 1. Marion 8 november 2015 / 06:35

  Ik zag het allemaal liggen deze week bij de Action. Die kartonstickers vind ik zo ontzettend leuk. Ik ga binnenkort nog een keertje kijken, want mijn zus en ik gaan voor mijn moeder en tante een kerstpakket maken. Dat moet er natuurlijk wel een beetje leuk uitzien!
  Marion blogde laatst over… Chronisch ziek: Kan ik dan zo weinig?

 2. Marlotte 8 november 2015 / 07:16

  Oh, ik ben zo gek op de Action. Heb zelf ook de envelop cadeaulabels kunnen bemachtigen, zo leuk! Die kartonstickers heb ik helaas niet gezien, de hoogste tijd om weer terug te gaan dus, want die vind ik echt super leuk!

 3. Kirsten 8 november 2015 / 07:30

  Die envelopjes zijn echt heel tof! Eigenlijk moet ik weer eens vaker naar de action, ze hebben daar zoveel leuke DIY-spulletjes (of juist niet, dat is beter voor m’n portemonnee, haha!)
  Kirsten blogde laatst over… Print je eigen post-its!

 4. marjon 8 november 2015 / 08:29

  Leuke spulletjes om cadeautjes op te vrolijken! Altijd leuk als een cadeautje net wat extra’s heeft 😀

 5. Frauke 8 november 2015 / 08:36

  Wat een leuke goodies alweer! Deze keer herken ik ze, want ik ben sinds lang nog eens langs de Action gegaan. Heb toevallig niks hiervan gekocht, maar wel veel andere fijne dingetjes! X
  Frauke blogde laatst over… Snapshots Sunday #52

 6. EliseDingen 8 november 2015 / 09:18

  Wat leuk allemaal! Vooral die envelopjes zien er erg leuk uit. Lang leve de Action!

 7. Katrien 8 november 2015 / 09:49

  De enveloppe cadeaulabels heb ik onlangs ook gekocht. Super leuk. Ik vind het heel fijn om kaartjes of geschenken een extra touch te geven.

 8. Kelly 8 november 2015 / 10:18

  Leuke items! Ik maak de verpakking nooit echt speciaal maar op deze manier is wel heel leuk
  Kelly blogde laatst over… Tag: 25 questions

 9. Katrien 8 november 2015 / 11:53

  Ik heb ook een pakketje gekocht met stempels die onlangs in je blog kwamen. Super schattig om enveloppes mee op te vrolijken!!

 10. Linda 8 november 2015 / 12:01

  Ik vind de cadeau labels er zo onwijs leuk én vrolijk uitzien! Zo kan je op een leuke manier nog even een kleine boodschap opschrijven en de naam. En daarnaast word je toch helemaal vrolijk van de kleurrijke printjes 🙂
  Linda blogde laatst over… Persdag, hooligans & unboxing | Weekvlog #3

 11. Tineke 8 november 2015 / 12:39

  Action heeft altijd zoveel leuks! Jij hebt nu ook weer hele leuke aankopen gedaan!
  Liefs
  Tineke blogde laatst over… Hoe nu verder?

 12. Annelies 8 november 2015 / 13:50

  *rent naar de Action om die leuke gifts tags te kopen* Ja hoor! Weer een leuke shoplog. Waar laat je het toch allemaal? 😉
  Annelies blogde laatst over… Wat een pikhoofd!

 13. Marion 8 november 2015 / 16:28

  Wauw wat een leuke spulletjes weer, wou gisteren naar de Action maar toch niet gegaan. Volgende week maar weer een keertje naar de Action. De kleine envelopjes had ik trouwens al wel gehaald, maar de andere spulletjes zijn ook zo leuk!
  Marion blogde laatst over… CADEAU INPAKKEN TIPS #1: Inpakken met iets extra’s

 14. Fleur 8 november 2015 / 18:03

  Ahw, die cadeaulabels zijn wel heel leuk en origineel! Maakt een ingepakt cadeautje toch weer wat specialer!
  Fleur blogde laatst over… Leopard dress outfit

 15. Eline 8 november 2015 / 19:06

  Ik besteed altijd veel zorg aan het inpakken van cadeautjes. Mooi papiertje, mooie strik erom, dat maakt het net wat leuker vind ik!
  Eline blogde laatst over… Warme drankjes

 16. Bianca Ronday 8 november 2015 / 22:53

  Oké, je hebt me overtuigd, ik moet binnenkort echt even langs de action. Tegenwoordig kom ik er eigenlijk nooit meer, maar met de feestdagen en meerdere verjaardagen voor de boeg is het voor dit soort spullen geen gek idee.
  Bianca Ronday blogde laatst over… Blue ribbon en Movember.

 17. Kim 9 november 2015 / 18:02

  Die cadeau labels zijn leuk zeg! En die stickertjes zijn ook schattig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.