SHOPLOG – alle kaartjes die ik de laatste tijd kocht!

Een soort van passend, vond ik het wel, op mijn verjaardag een shoplog met allemaal kaartjes. Als iemand jarig is, stuur je diegene immers een kaartje, toch? Nouja, dat zou leuk zijn! Ik kocht de laatste tijd een heleboel kaartjes en laat deze graag aan je zien.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Ik ben nu officieel 25. Ik vind het maar een beetje gek klinken, 25 jaar, hahaha. Maar ik heb de 25 toch maar mooi gehaald, daar ben ik best trots op!

Deze stapel met kaarten gaat de verzameling in en wacht om verstuurd te worden… ik kan niet wachten, haha! Welke van deze kaartjes is jouw favoriet?

DELEN:

12 reacties

 1. Sofie 13 juli 2017 / 07:12

  Gefeliciteerd Lisanne!! 25 vond ik ook een bijzondere, gekke leeftijd. Hopelijk heb je een fijne dag. Ik word altijd blij van jouw kaartjes. Ik vind die met de avocado’s eigenlijk wel geweldig ?

 2. Darina 13 juli 2017 / 07:56

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Een hele fijne en mooie dag toegewenst. Mooie kaartjes, vooral die met avocado’s en Jip en Janneke is natuurlijk nostalgie 🙂

 3. Tiffany 13 juli 2017 / 08:49

  Gefeliciteerd! Ik hoop dat je een fijne dag hebt. Ik vind kaartjes altijd zo leuk.

 4. Loes 13 juli 2017 / 10:21

  Gefeliciteerd Lisanne! Een hele mooie leeftijd, hopelijk heb je een fijne dag. En die kaartjes zijn echt super schattig. Vind die met Jip&Janneke zo zo schattig.

 5. Julia 13 juli 2017 / 13:44

  Gefeliciteerd lieve Lisanne! 25 is een bijzondere leeftijd ja! Ik ben vandaag ook jarig en ik ben 26 geworden, dat voelt na 25 ineens wel echt oud hoor, al bijna 30 haha 😛 Leuke kaartjes heb je trouwens allemaal gekocht! Ik vind die van Fiep Westendorp denk ik het leukst, maar die Hollandse kaartjes zijn ook erg leuk! Hele fijne verjaardag vandaag 😀

 6. Anouk 13 juli 2017 / 15:29

  Gefeliciteerf met je 25e verjaardag, hopelijk wordt het een jaar met veel lichtpuntjes!

 7. Bettie 13 juli 2017 / 16:18

  Allemaal mooie kaartjes zeg!
  Trouwens van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik ben nu ruim een maand 25 jaar en ik vergeet het ook nog steeds dat ik dat ben. Ach, ik word vanzelf een keer volwassen. (of niet) Ik hoop dat je toch een beetje leuke verjaardag vandaag hebt.

 8. MarjonS 13 juli 2017 / 21:24

  Gefeliciteerd!

  Leuk dat je de kaartjes laat zien. Ik moet ook nodig weer eens vrolijke kaartjes kopen.

 9. Josan 14 juli 2017 / 06:52

  Gefeliciteerd met je verjaardag. 25 is toch wel weer een mijlpaal. Ik wens je een gezegend levensjaar toe. Persoonlijk vind ik het kaartje met het meisje op de schommel heel mooi. Beetje dromerig of zo.

 10. Suzan 16 juli 2017 / 15:16

  Wat een leuke kaartjes. Ik vind die met dat meisje die een olifant knuffelt het leukst.
  En nog Hartelijk Gefeliciteerd!!
  Zoals je op Instagram hebt laten zien had je wel een leuke verjaardag,.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.