Shoplog – dit kocht ik bij Jysk

Terwijl ik op zoek was naar iets heel anders stuitte ik op een heel mooi theeglas bij Jysk. Die wilde ik hebben! Door de prijs twijfelde ik wat en legde ik het terug. Misschien later… en ja hoor, weken later zaten de glazen nog steeds in mijn hoofd. Ik besloot mezelf te trakteren op de glazen. En terwijl ik de winkel in wipte zag ik nóg iets heel leuks.

Namelijk kaarsen! Ik ga je het laten zien in deze blogpost.

Dit zijn de glazen waar ik helemaal verliefd op was geworden. Ze zijn lekker groot, het glas is gekleurd, dat zie je niet zo vaak, en de vorm is wel bijzonder. Je begrijpt nu misschien wel waarom ik ze niet uit mijn hoofd kon zetten, haha.

Van tevoren bedacht ik dat ik twee van de bruine glazen ging kopen. Maar eenmaal in de winkel twijfelde ik toch een beetje, deze doorzichtige met gekleurd oor was ook wel heel mooi.

Dit is hoe ze er in de winkel bij stonden en toen wist ik het: ik koop ze alle drie en zo heb ik een geweldig setje! Helemaal blij mee! De glazen waren €5 per stuk.

Bij een schap dat ze net hadden ingericht zag ik deze beauties liggen. Ik ben al een tijdje op zoek naar mooie gedraaide kaarsen, maar ze waren steeds overal uitverkocht. Nu niet, de schappen lagen vol! En dit is een kleurtje dat ik ook mooi vond, er was ook een lichtroze variant.

Zo ziet dat er dan uit. Een set met 4 kaarsen was €4. Ik kan niet wachten tot ze in mijn woonkamer staan te pronken!

Beide items zijn online niet verkrijgbaar, dus je moet er echt voor naar de winkel. Helaas! Maar een rondje door de winkel is ook altijd leuk. Ik ben in elk geval blij met mijn nieuwste aanwinsten. Welke van de theeglazen zou jij gekozen hebben?

DELEN:

4 reacties

 1. Darina 3 september 2021 / 14:20

  De glazen zijn erg leuk! Ik had ze ook alledrie meegenomen 🙂

 2. Irene 3 september 2021 / 18:19

  Ik heb door jou ook twee glazen gekocht ^^ Ik nam wel twee bruine. Die kaarsen zijn ook tof! Heb recent ook naar gedraaide kaarsen gekeken maar ik brand eigenlijk bijna nooit kaarsen en heb al genoeg stofvangers in huis :p

  • Lisanne 7 september 2021 / 11:13

   Uiteindelijk heb ik mijne toch ook omgewisseld voor bruine, haha. En eentje daarvan was kapot… dus ik heb ook twee bruine op het moment 😀

 3. Nina 22 september 2021 / 19:56

  Die doorzichtige vind ik wel bijzonder, met dat gekleurde oor erbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.