SHOPLOG Handlettering! Post & Papier

Ik kocht een heleboel leuke handlettering spulletjes bij de webshop Postenpapier.nl. In deze shoplog laat ik ze aan je zien! Tipje: ze hebben op het moment extra veel kortingen vanwege de Kerst.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Anouk, de eigenaresse van de webshop is trouwens ook te volgen via haar blog Nouk-san.nl. Ze is een echte paperlover, dus als jij dat ook bent is het heel leuk om haar blog te volgen!

Welke van mijn aankopen is jouw favoriet? En ben jij ook zo into handlettering?

DELEN:

12 reacties

 1. Anouk 8 december 2016 / 08:34

  Lisanne, bedankt voor jouw super leuke shoplog en al jouw complimentjes! Iedereen krijgt overigens 6 kaartjes met 6 envelopjes en 6 stickers als goodie, haha. De weekaanbieding (DIY pakket Handlettering) geldt nog t/m zondag trouwens. Tip voor eventuele bestellers: als je boek(en) en pakket combineert, heb je al heel snel gratis verzending (boven €25)!
  Anouk blogde laatst over… Creativitijd #12: december 2016

 2. Ayla 8 december 2016 / 11:22

  Leuk, leuk! Ik doe een poging om het mezelf te leren zonder boek, maar gezien de resultaten kan ik geloof beter toch externe hulp zoeken 😀 Heb eraan gedacht ‘Handlettering doe je zo’ te vragen voor kerst, maar mijn lijstje was al behoorlijk lang, dus ik heb het maar even doorgeschoven voor later!
  Ayla blogde laatst over… Gezonde warme chocolademelk, say no more!

 3. Astrid 8 december 2016 / 14:11

  Hey Lisanne,

  Ik heb het boek Handlettering doe je zo ook, ik ga zeker het werkboek kopen en het DIY pakket vind ik ook te gek!

  Liefs!
  Astrid blogde laatst over… Handige WordPress plugins

 4. Daniëlle 9 december 2016 / 07:47

  Handlettering is zo heerlijk ontspannend. Mooie spulletjes heb je gekocht!

 5. Anneleen 10 december 2016 / 22:00

  Ik ga gauw een kijkje nemen op haar webshop, want wat een super leuke spulletjes allemaal 🙂 ik ben vooral fan van de DIY handlettering kit en het boek staat hier al op mijn kerstlijstje! 🙂

 6. Marianne 11 december 2016 / 18:12

  Ontzettend leuk! Ik heb het boek met mijn verjaardag gekregen! Zoooo leuk! Ik heb helaas te weinig tijd om er veel mee bezig te zijn, dus blijf een beetje hangen in de standaarden. Veel plezier met handletteren!
  Oh en ik wilde je ook nog even zeggen dat ik het fijn vind om te zien dat het iets beter lijkt te gaan met je! De eerste blog die ik zag van je was de blog waarin je aangaf dat het voor jou eigenlijk wel klaar was als het nog langer doorgaat zo! Ik hoop dat je nog lang in deze positieve flow blijft zitten!!!
  Marianne blogde laatst over… Gerdi vertelt | Verschil in karakter tussen beide kinderen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.