SHOPLOG: Hema, Action, Van Haren, H&M en Etos

Zo jongens en meisjes, ik heb weer eens gewinkeld! In de titel lijkt het net alsof ik een enorme shopsessie achter de rug heb, maar dat valt heel erg mee. Wel kocht ik een aantal hele leuke spulletjes die ik graag aan jullie laat zien!

Laten we beginnen met het leukste. Tenminste, ik vind deze het leukste, haha. Dit seizoen heb ik nog helemaal geen nieuwe schoenen gekocht, dus ik heb me lang goed gedragen wat betreft het kopen van schoenen, hahaha. Maar nu kocht ik dus wel schoenen, dit zijn een soort enkellaarsjes, met bontje aan de binnenkant. Ze  hebben een hakje, maar lopen heerlijk! Lekker stevig en ze zitten fijn om mijn voet heen. Ze kunnen omgeslagen of omhoog gedragen worden.

Deze laarsjes komen bij de Van Haren vandaan en waren 29,95.

Excuseer voor de iets minder geslaagde foto’s. Het wordt steeds vroeger donker en dat betekent dus ook dat ik minder licht heb.

Maar dit mutsje is iets wat ik heeeel hard nodig had. Ik ben niet zo’n mutsenmens, ik droeg ze voorheen alleen als het echt koud was. Nu heb ik het buiten steeds zo koud en de meeste warmte verliest je lijf via je hoofd. Dan is zo’n mutsje toch wel heel handig.

Deze was 9,95 en kocht ik bij de H&M.

Dit sjaaltje kwam ik ook tegen bij de H&M. Ik koop vaak sjaaltjes in de sale en zo ook deze. Er stond 3 euro op het kaartje, maar toen ik bij de kassa kwam was hij nog maar 1 euro. Op die manier is winkelen op zijn leukst, haha!

Bij de Etos kocht ik textielverf en hierboven zie je het resultaat van wat ik ermee heb gedaan. Hoe stoer, ik heb gewoon een roze muur! 😀

Uiteraard laat ik jullie binnenkort zoals ik al in deze video liet weten mijn gemetamorfoosde kamer zien.

Het is tijd voor wat meer rust en overzicht in mijn leven, om verschillende redenen. Onthouden lukt niet zo goed, dus ik moet maar gaan leren om alles op te gaan schrijven. En dat is natuurlijk helemaal niet erg als dit in leuke boekjes kan! Het linker boekje kostte (volgens mij) 2 euro. En de rechter boekjes zijn echte mini blokjes die je makkelijk mee kunt nemen. Deze waren 75 cent voor 3 blokjes. Allebei van de Hema!

En ja, ik ben vorige week ook bij de Action geweest! Deze houder voor wattenschijfjes was 1,39.

Een setje van 3 verschillende massageoliën. Leuk om de verschillende geuren eens te proberen, om mee te nemen op reis of om cadeau te geven. Dit setje kostte 3,19 als ik me dat goed herinner. De lavendel geur heb ik in de normale verpakking, die vind ik heerlijk, maar de linker geur (fris, iets met citroen) is ook geweldig. En met de middelste geur is ook niets mis. Hiermee ben ik heel blij!

Ook van de Action.

En leuke, warme, vrolijke sokken, die verkopen ze ook bij de Action! Ik weet zo gauw niet hoe duur deze waren, maar ik weet wel dat ik er vrolijk van word!

En als laatst een thermolegging en panty. Deze zijn niet onwijs dik, maar wel heel erg lekker warm! Lekker voor onder een broek of een legging, maar ook nu nog prima zonder iets erover te dragen. Ik ben heel erg blij dat ik deze meegenomen heb. Ik heb ze al gedragen en ze zitten erg lekker!

Deze waren allebei iets meer dan 3 euro per stuk en komen ook bij de Action vandaan. De maten kloppen alleen niet helemaal, dit is een XXL (en draag normaal een M), dat is misschien iets om rekening mee te houden als je ze ook gaat kopen 😛

Dat was het alweer! Zoals je ziet valt het heel erg mee wat ik heb gekocht, haha. Het was gewoon bij heel veel verschillende winkels. Dit is een shoplog van de afgelopen twee weken, dus ik heb het niet allemaal in een keer gekocht. Maar ik kan wel zeggen dat ik met al deze spulletjes nu al ontzettend blij ben! Wat zijn jouw laatste aankoopjes?

DELEN:

30 reacties

 1. Fien 6 november 2012 / 08:21

  geen velvet legging gekocht bij de action? Ik wel, na jouw fashion artikel! vandaag doe ik hem voor het eerst aan, best wel spannend!

 2. Marieke 6 november 2012 / 09:05

  Die thermolegging van de Action draag ik ook altijd in de winter! Héérlijk! Kun je gewoon rokjes aan zonder bevroren benen te krijgen 🙂

 3. Linda 6 november 2012 / 09:30

  Leuke shoplog! 🙂 Toch maar even naar de Action, ze hebben er echt leuke spulletjes voor de winter zo te zien!

 4. Manon 6 november 2012 / 09:32

  Heb ook zulk soort schoenen gehaald in het bruin van Van Haren.
  Zit nu ook aan de skisokken en dikke leggings onder mn broeken. Heeeerlijk warm 🙂

 5. MarCreaties 6 november 2012 / 10:10

  Heerlijk die thermoleggings inderdaad, ik draag ze in de winter altijd met sporten onder een joggingbroek of als ik gewoon een hele dag thuis zit: heerlijk warm 🙂
  en je schoenen zijn erg leuk, ze passen echt bij jou!

 6. denise 6 november 2012 / 10:14

  Van die leggings heb ik er ook een aantal hehe

  Toevallig.. heb ik die sokken met hartjes nu in de bruine beige variant aan hihihi

  x

 7. Simone 6 november 2012 / 10:27

  Die sokken heb ik ook 😀 Love Action, haha!

 8. Suzanne 6 november 2012 / 10:54

  Leuk!! Die thermoleggings zijn ideaal, ik heb inderdaad altijd maat L/XL, beetje krom. Hihi maar heerlijk warm. De houder voor de esttenschijfjes zijn ook ideaal! Leuke shoplog! Ik ben erg benieuwd naar je volgende aankopen!

  Liefs

 9. Laura 6 november 2012 / 11:19

  Dat wattenschijfhoudertje is echt super handig :’) Wij hangen altijd dat plastic ding gewoon aan de spiegel.. Maar dan vallen er al-tijd watjes op de grond!

 10. Jet 6 november 2012 / 15:11

  Leuke spulletjes hoor! En die watjeshouder, super handig; die moet ik ook hebben!

 11. Isabel 6 november 2012 / 16:26

  Mooie schoenen! Hele leuke spulletjes geshopt 🙂 Verkopen ze bij onze (:P) Action eigenlijk ook die everyday makeup bakjes?

 12. mysupersweetlife 6 november 2012 / 16:54

  Leuke aankopen! Die houden heb ik toevallig ook gehaald! Wat een prachtige schoenen!
  Liefs

 13. Josephine 6 november 2012 / 17:15

  De schoenen zijn echt awesome, wauw! De thermo panty ga ik zeker weten onthouden 🙂

 14. Tessa 6 november 2012 / 17:37

  Dat is echt handig, zo’n thermo panty! Ik heb altijd zulke koude benen in de winter. Ideaal!

 15. Hester 6 november 2012 / 17:49

  Leuke dingen! Je schoenen/booties zijn ook leuk. Ik wist niet dat ze Kneipp ook bij de Action verkochten, maar dat zal dan wel lekker schelen in prijs!

 16. Ilse 6 november 2012 / 19:00

  Leuke spulletjes zeg, ik heb de laatste tijd niet veel bijzonders gekocht!

 17. Charlot 6 november 2012 / 19:46

  Die thermo leggings heb ik ook! Heerlijk warm zijn ze he!!
  Ik gebruik ze gewoon als maillots..! Had ze vorig jaar gehaald en ze zijn nog steeds mooi.
  Leuke post!

  X Charlot

 18. Roxanne 6 november 2012 / 19:56

  Leuke schoenen! 😀 Ik wil ook nog nieuwe schoenen… ik heb al 2 paar gekocht, maar wil nog zwarte of grijze enkel laarsjes. Ik kwam vorige keer thuis met bruine laarsjes en grijze sneakers. Tsja…

 19. claudia 6 november 2012 / 23:15

  die thermoleggings zijn erg fijn inderdaad, ga er overmorgen nog maar een paar bijkopen, en thermosokken, en een joggingbroek, en dan kijken of ik de winter doorkom haha (:

 20. Linsey 7 november 2012 / 22:29

  Leuk hoor, zo’n random shoplog! En wow, met textielverf een muur verven? Dat is wel heel tof! Ik wil binnekort ook m’n bureau schilderen, past beter bij m’n kamer. Heb jij eerst nog een primer o.i.d. aangebracht of kan dat ook best zonder denk je? ;$
  Liefs

  • Lisanneleeft 8 november 2012 / 00:44

   Ik heb een laken geverfd en die op de achterkant van mijn kast vastgemaakt, denk dat dat met een bureau niet gaat lukken 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.