SHOPLOG: H&M sale!

Jeeeeej, ik houd van sale! Maar waar ik nog meer van houd, is sale bij de H&M. Ook deze keer sloeg ik mijn slag en ik laat graag even aan jullie zien wat ik geshopt heb!

H&M sale trui

Al eerder vertelde ik dat ik wel een redelijk gebrek aan normale mooie truien had. Ik heb heel veel chill-truien, maar wat mooiere exemplaren waren meer dan welkom! Vandaar dat ik ook deze trui kocht. Deze is wit en heeft hetzelfde model als een trui die ik al heb. Verder zitten er glittertjes in! Dat is natuurlijk leuk met de feestdagen, maar deze is ook zeker nog heel draagbaar daarna, wat mij betreft. Deze trui was afgeprijsd van 29,95 naar 15 euro.

Ennn nog een trui! Ik ben groot fan van dit kleurtje, haha. Deze was afgeprijsd van 34,95 naar 15 euro.

Dit is echt een super cute vestje. Deze hadden ze in nog veel meer kleuren, maar deze kleur was toch wel weer favoriet. Deze heeft wat kortere mouwtjes en is echt een makkelijk vestje. Als je deze aandoet heeft je outfit verder eigenlijk niet meer zo heel veel nodig. Handig! En zit lekker 😀 Deze was afgeprijsd van 24,95 naar 10 euro.

Verder kocht ik nog een BH, die was 7 euro. Maar die ga ik lekker niet laten zien! Eigenlijk hebben ze bij H&M mijn maat niet, maar gezien het feit dat mijn maat toch wel weer zal veranderen durf ik nog even geen dure BH’s te kopen. Dus, dan maar even zo!

Hebben jullie nog iets leuks weten te scoren in de H&M sale? En wat vind je van mijn aankoopjes? 😀

12 reacties

 1. MarCreaties 21 december 2012 / 07:16

  Hele leuke aankopen!
  Mint blijft inderdaad gewoon een prachtkleur: hele mooie truien! 😀

 2. Ashley 21 december 2012 / 07:25

  Super leuke shirtjes! En vooral de eerste trui!

 3. kirsten 21 december 2012 / 07:35

  Mooie truien, ik vind het altijd wat moeilijk om te slagen bij de H&M, heel soms lukt het me hihi.

 4. Hester 21 december 2012 / 07:52

  Leuke dingen heb je gekocht, die kleur is mooi! Ik liep eergister door de H&M, maar ik kan daar gewoon nóóit wat vinden! Echt heel stom, het waren fijne prijsjes, maar.. ik zie nooit wat leuks. Licht misschien ook wel aan het filiaal, maar toch!

 5. Mariska 21 december 2012 / 09:00

  Die truien vind ik erg leuk, erg leuke items hebben ze in de sale 🙂

 6. Isabel 21 december 2012 / 11:32

  Mooie truien! H&M’s sale is inderdaad super 🙂

 7. dewi 21 december 2012 / 13:24

  leuke aankopen! lekker warm voor de winter! 😀

 8. Ilse 21 december 2012 / 18:16

  Leuke aankopen zeg. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.