SHOPLOG: H&M, Xenos, Miss Lipgloss Shop, Kruidvat & nog veel meer

Jaaaaa, eindelijk weer een shoplog! Ik had een enorme bult leuke cadeau’s gehad en nog wat dingetjes zelf geshopt, dus ik vond dat het weer tijd was voor een shoplog. Ik ben moe, ik hoop dat dat niet te vervelend is, haha. Enjoy!

Nu weten jullie ook hoe ik doe als ik een beetje moe ben, haha. Traag en misschien een beetje vervelend, haha. En ik weet nu ook dat ik de volgende keer weer met mijn camera film, da’s toch net eventjes mooier. En met goed licht helpt ook al een boel. Maar ik hoop dat het ermee door kan voor deze keer!

Is de Sint ook bij jullie langs geweest?

DELEN:

16 reacties

 1. Hester 11 december 2012 / 07:56

  Ik dacht pas nog dat het lang geleden was (voor mijn gevoel) dat je een filmpje online zette, en hier is er weer eentje! Yay! Ik vind die trui van de H&M echt superleuk, eigenlijk alles. Je had echt geluk met dat dobbelspel, meestal krijg je dan niet echt leuke cadeaus :p

 2. Natasja 11 december 2012 / 08:44

  Wat heb je leuke spulletjes gekregen. 😀 Haha ik moest wel lachen bij die nagellak, ja het is gewoon rood. Ik stoor me niet aan de videokwaliteit hoor. 😉

 3. Ashley 11 december 2012 / 09:55

  Super leuke dingetjes gekocht! Ik houd van jouw filmpjes <3

 4. Laura 11 december 2012 / 10:06

  Leuk zo’n filmpje! Ik vind je helemaal niet heel traag of vreemd overkomen hoor 🙂 De Sint is hier helaas niet langs geweest.. 🙁

 5. Xaviera 11 december 2012 / 10:19

  Leuke spullen allemaal, dat setje van TBS lijkt me erg lekker ruiken!

 6. Zina 11 december 2012 / 10:37

  Je hebt echt een hele fijne stem om naar te luisteren, ik vond ook helemaal niet dat je moe overkwam. Leuke spulletjes heb je gekregen/gekocht!

 7. Annette 11 december 2012 / 11:42

  Die scentchips zijn heerlijk. Ik heb ze een paar weken geleden ontdekt en brand ze nu elke dag…helemaal heerlijk!

 8. Esmée 11 december 2012 / 15:49

  Jeej, leuk filmpje!
  Je hebt leuke dingen gekregen met het dobbelen 🙂
  Moest wel lachen met die rode nagellak haha!

  Liefs, Esmée

 9. Liliane 11 december 2012 / 20:40

  Leuk! Die muts lijkt me echt heerlijk warm 😀
  En het lakje is wat meer roodfuchsia toch?

  • Lisanneleeft 11 december 2012 / 21:50

   Het is een rood met een koele ondertoon, maar als roodfuchsia zou ik hem absoluut niet omschrijven! Heb even gekeken naar de persfoto’s, maar daarop lijkt hij veel meer fuchsia dan in het echt. Het is gewoon een ordinaire rood 😛

 10. Olga 11 december 2012 / 21:44

  Ja de Sint heeft mij ook van een aantal kadootjes voorzien op 5 december 🙂

 11. Roosje 12 december 2012 / 23:59

  Superleuk in de scentchips te zien! Wij verkopen ze al een tijdje in de winkel, en ik ben vanaf dag1 verliefd! Weetje ook dat je er een boekje bij krijgt? Hierin staan allemaal samenstellingen van bepaalde geuren, HEEEERLIJK! Dit kan je trouwens ook op de website vinden! Maar je bent duidelijk heerlijk verwend! Geniet van de kerstdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.