Shoplog: Primark, The Body Shop, Bershka & more

Vrijdag had ik opeens een briljant idee. Nadat ik vernomen had van mijn moeder dat ze nog treinkaartjes had, wilde ik shoppen. In Zaandam. En Amsterdam. Daar had ik gewoon zin in opeens! En Tim had er ook wel zin in, dus dat kwam mooi uit! Daar gingen we dan, in het weekend waarin we eigenlijk zouden moeten uitrusten… Haha. Het resultaat van dit tripje deel ik graag met jullie!

De buit… Links, die paarse dingen, daar komt nog een apart blogje over!

Geloof het of niet, maar ik had nog nooit in mijn leven zo’n ding gehad. Toch wel heel handig voor al die uitvallende haren van mij die zo lekker op kleren blijven plakken, haha.

Deze vond Tim vooral heel erg leuk. Ik houd ook wel van veertjes, maar ze worden zo gauw lelijk. Dat is zo jammer! Maar voor dat geld…

Sale bij The Body Shop… Fijn! Deze is zo lekker, fris en zoet!

Kon ze niet laten liggen, zo vrolijk! Ook van de Primark.

En ook van de Primark, simpel maar toch leuk! Had ze toevallig gisteren al in.

Deze is echt jummie! Ook van The Body Shop uit de sale.

En deze had ik al gezien bij meerdere mensen. Ik ben alleen een beetje dommig om niet te kijken of hij het wel goed doet. Niet dus… Dus hij is nu alleen voor de sier en ik moet zeggen tegen iemand die vraagt hoe laat het is dat ik het niet weet. Echt weer wat voor mij.

En een sjaaltje! Nog geen idee of ik deze zelf ga gebruiken of dat ik hem aan mijn mama geef. Ik vind hem in elk geval erg leuk!

En een haardingetje van de H&M, is even leuker dan een simpel elastiekje!

En dit riempje vond ik in de sale bij Pimkie, 3 euro. Is een simpel goud riempje waarmee je makkelijk een outfit kunt upgraden. Nu nog hopen dat ik hem veel ga gebruiken, haha.

Dit is echt een Lisanne bloesje! Ik denk dat ik deze veel ga dragen, is ook van de Primark!

Deze zag ik in Londen bij de Forever 21, maar heb ik niet meegenomen. Nu zag ik ze bij de Primark en moest ik ze wel meenemen! Ben natuurlijk nog van plan om veel op vakantie te gaan, dus dit komt vast van pas, haha.

Een combi van twee foto’s waarop je duidelijk ziet hoe een goede fotograaf ik ben, hahaha. Maar goed, de linker blouse is van Primark en ik was al tijden op zoek naar een doorzichtige zwarte blouse, dus hier ben ik heel blij mee! En het rechter jurkje is van de Bershka en ook naar zoiets was ik al tijden op zoek. Het perfecte witte jurkje!

Zo, dat waren mijn aankopen. Sorry dat ik alweer een shoplog laat zien. Misschien een beetje oppervlakkig, maar vanmiddag komt er nog een blog online die iets meer diepgaand is. Hopelijk vonden jullie het toch leuk om mijn aankopen te zien en ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

20 reacties

 1. lifesplash 25 juni 2012 / 08:01

  Ah, spontaan gaan shoppen is altijd leuk. Gewoon, omdat het kan! Ik vind je Primark horloge echt mooi. Jammer dat hij het niet doet. Ach, stay positive: nu weet je waar je op moet letten volgende keer.

 2. MySuperSweetLife 25 juni 2012 / 08:11

  Leuke aankopen zeg! Die veren oorbellen zijn erg mooi! Nu heb ik ook weer heel erg zin om naar de Primark te gaan!
  Liefs

 3. Elise 25 juni 2012 / 08:51

  Ik heb dat Primark reissetje ook! Leuke dingen geshopt!

 4. Jennifer 25 juni 2012 / 10:06

  Die Papaya body butter heb ik ook en die is fantastisch!

 5. Nina 25 juni 2012 / 10:33

  Kan je in je horloge geen nieuw batterijtje stoppen? Wel jammer dat je geen prijzen vermeldt hebt… Xxx

  • Lisanneleeft 25 juni 2012 / 13:30

   Ja, dat kan ik wel doen, denk ik…
   Waar wil je graag die prijs van weten? De volgende keer zal ik het vermelden, bedankt voor de tip 🙂

 6. Samira 25 juni 2012 / 11:22

  ik moet dringend gaan shoppen, de examens zijn vandaag gedaan, dus tjd zat 🙂

 7. Tedje 25 juni 2012 / 11:49

  Ooh je hebt super leuke dingen gekocht! Ik moet echt nodig gaan shoppen! Dat witte jurkje van Berschka is echt super!

 8. Alyssa 25 juni 2012 / 12:27

  Mooie dingen heb je gekocht! Die horloge is echt heel gaaf! (ook al doet ie het niet…lol)

 9. Renske 25 juni 2012 / 12:48

  Volgens mij doen al die horloges van de Primark het niet. Dat had ik zelf namelijk ook laatst en bij nakijken zag ik dat geen enkele liep. Ik denk dat je er zelf een batterijtje in moet doen.
  Leuke dingetjes heb je verder geshopt:)

 10. dewi 25 juni 2012 / 12:50

  leuke aankoopjes! ben ook al een tijd op zoek naar de perfecte witte jurk. ben m helaas nog niet tegengekomen! ;(

 11. Vera 25 juni 2012 / 12:55

  Die veertje oorbellen moet je insprayen met haarlak, blijven ze wel langer mooi! 😉
  x

 12. Ise 25 juni 2012 / 13:30

  Leuk dat witte jurkje en zwarte blouse!

 13. Mariska 25 juni 2012 / 22:12

  Leuke dingetjes en horloge is ook leuk! Jammer dat ie t niet goed doet, misschien kun je het inderdaad nog laten maken.

 14. Ilse 26 juni 2012 / 00:44

  Dat blouseje! (Schrijf je dat zo goed haha?) Sins ik mijn twee groene blouses heb ben ik helemaal verliefd op van die doorzichtige blouses, ik wil meer meer meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.