Shoplogje – Vero Moda, Trekpleister & more

De afgelopen tijd ging niet niet heel veel de deur uit, omdat ik het druk had met werken en bloggen. Maar laatst liep ik weer een rondje met mijn moeder en kocht ik een aantal leuke dingetjes. Kijk mee!

Dit is echt een aanwinst voor mijn kledingkast! Tim vindt ze maar fout, ik vind ze geweldig! Als het warm weer is loop ik niet fijn op slippers of sandalen, omdat ik gauw zere voeten heb. Ballerina’s zijn dus de perfecte oplossing daarvoor. Jammer dat mijn voeten heel smal zijn en ik altijd pijnlijke tenen heb. Ja, ik heb wel een beetje een gebruiksaanwijzing hoor, hahaha. Maar goed, ik had al een simpel zwart paar van Hobb’s die fijn zitten. En nu dus ook deze. Ik ben er blij mee!

En ik kocht een jeans van Only (hoe kan het ook anders). Deze is donker/zwart en was maar 25 euro… En ze zitten zo mooi en fijn! Die kon ik niet laten liggen hoor.

En als laatst liepen we nog even de Trekpleister binnen, want mijn eyeliner was op. Tot mijn verbazing hadden ze nog een heel bakje Catrice van de oude collectie staan! Veel meer dan bij Kruitvat een tijd geleden. En alles was verder afgeprijsd naar 1 euro. Da’s nog eens leuk!

Heb jij de laatste tijd nog iets leuks geshopt?

13 reacties

 1. Miranda 19 februari 2012 / 20:24

  Oh jeans van de Only zijn inderdaad erg fijn;D De ballerina’s zijn echt leuk;D

 2. Lotte 19 februari 2012 / 20:27

  Leuke ballerina’s! Helemaal niet fout hoor;)

 3. Ilse 19 februari 2012 / 20:37

  Ahh Only broeken zijn zo fijn! Jammer dat ze altijd zo laag zijn..

 4. Noortje 19 februari 2012 / 20:43

  Zou je misschien een outfit met die broek willen maken? 😀 Ik ben nu wel benieuwd hoe die valt!

 5. emma 19 februari 2012 / 22:03

  Wat een leuke ballerina’s!! En ook de lakjes zijn echt prachtig!! Ik heb de paarsige en zelfs mijn oma heeft die laatst op haar nagels gehad 😉

 6. Bagsandsushi 20 februari 2012 / 09:35

  Wat een leuke blog heb je! En super leuke ballerina’s 🙂

  X Laura

 7. dewi 20 februari 2012 / 16:42

  leuke aankoopjes! ;D

 8. Emelie 20 november 2012 / 17:16

  Je bent echt een shopping-queen! Iedere keer dat ik iets van een shoplog lees op jouw blog, verras ik me er aan hoeveel en goed jij kan shoppen voor betaalbare prijzen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.