SHOPPING: Jasje, bikini & broekje

Vlak voordat ik op vakantie ging liep ik met mijn moeder nog een rondje in de stad. Ik was de trotse bezitter van een aantal cadeaubonnen. Deze heb ik dus ook met liefde gebruikt en ik heb echt een aantal hele toffe dingen gekocht!

Links zie je de bikini. We liepen de H&M binnen en eigenlijk hing er niet zo veel naar onze zin. Er hingen onwijs veel bikini’s in de sale, maar er waren er heel veel waarvan alleen een broekje of alleen een bovenstukje was en als ze er wel waren was dat natuurlijk niet mijn maat. Alleen deze bikini was er wel in mijn maat! Hij zit mooi, past mooi bij mij (de meeste bikini zijn afgrijselijk bij mijn huidskleur) en ook niet onbelangrijk: hij zit lekker! In totaal kostte deze bikini 4 euro. Perfecto!

Al tijden was ik op zoek naar het perfecte (nep)leren jasje. En ik zag hem hangen. Buiten bij de Street One, waar ik werkelijk waar nooit kom. Dit was het perfecte basic jasje, maar dan met een geweldig tof kleurtje. 30 euro, bingo!

De broek zag ik hangen voor 20 euro bij de H&M en het is echt een broek die overal bij past. Broeken van de H&M zijn altijd net een beetje kort voor mij, maar het kan bij deze net. Gezien het feit dat ik voor 60 euro aan H&M bonnen had kon ik hem niet laten hangen.

En jawel, een aan- foto van de broek en het jasje.

Als je ook van jasjes houdt als deze, dan weet ik zeker dat je de blog van Shirley ook leuk vindt… Zij heeft me een klein beetje aangestoken namelijk!

15 reacties

 1. lifesplash 26 juli 2012 / 07:43

  Wauw, je ziet er echt leuk uit op die foto! Dat jasje is geweeeeldig! I’m in love. 🙂

 2. Anneke 26 juli 2012 / 08:48

  Erg leuke kleding heb je gekocht. Broeken zijn bij mij helaas altijd te kort (162 cm…).

 3. Esmay 26 juli 2012 / 09:14

  Dat jasje is super! Ook tof in combi met die broek (psst, vaker outfits, puh-lease hihi) 😀
  En die bikini is ook leuk!

 4. Sanne 26 juli 2012 / 12:03

  Dat jasje is echt superleuk! 🙂 De kleur staat je heel mooi! xxx

 5. Sanne 26 juli 2012 / 15:51

  Dat jasje…die broek…de kleur van de bikini…helemaal top! 😀

 6. Annabel 26 juli 2012 / 17:16

  Wauw wat een leuke broek en jas! Staat je beide heel er goed 🙂

 7. Ise 26 juli 2012 / 22:27

  Staat je goed! Mooie kleur ook 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.